Dobrý deň,ako by ste reagovali na pomstu, kebyže sa vám niekto pomstí, zverejní tel.číslo(číslo som už musela zmeniť), ohovára, špiní,manipuluje ostatných proti vám...Pritom som tomu človeku NIKDY neublížila, stála som pri ňom cca 3roky v dobrom aj v zlom..Fin.som mu pomáhala... nestála som ho ani cent!!! Neviem aká reakcia je najlepšia,aby si nemyslel,že on môže všetko a ja sa budem len prizerať a všetko tolerovať...Na karmu prestávam veriť... Ďakujem pekne vopred🙂
@marcela81vt vies moja. Za dobrotu na zobrotu.
A ti ludia ta nepoznaju, ze tomu veria? Ty sa s nimi nestykas?
Obrátila by som sa na právnika
Riesila by som s pravnikom a zvazila trestne oznamenie za ohovaranie/osocovanie, ak skutok naplna podstatu trestneho cinu. Tam sa musi uviest, ako konkretne poskodil dotycny tvoje meno a a ake to ma pre teba dosledky v praci, rodine, ako ti ti narusa vztahy a pod.
@marcela81vt ak by mi to naozaj moc ublížilo a mala by som dôkazy,tak asi ten právnik a polícia
@marcela81vt poradiť sa s právnikom a nesledne podať trestné oznámenie
@marcela81vt Moj exmanzel aj skoro 2r po rozvode robi prieky. Podala som na neho oznamenie na policii. Nemusi ist priamo o trestny cin, ale o priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu. Na policii ti poradia. S takymto clovekom ist zbytocne do konfrontacie, oni chcu len vidiet nas hnev a chcu tym vyvolst interakciu. Nedostal ani jedno ani druhe.
@marcela81vt na karmu sa nespolieham ani ja!
@marcela81vt a za co sa pomsti?