Ahojte,ako sa vysporiadať a reagovať na nepekné poznámky(niekto dáva najavo,že sa mu akože nepáčim,alebo to aspoň potrebuje vyjadriť,že mu vadím,že ma nemä rád niekto a pod.)Mám už dosť rokov a stále ma to zabolí a mám to v hlave.Totiž ja sa takto nechovám,voči každému mám rešpekt,nech si o ňom myslím čokoľvek.Preto to asi tak ťažko spracovávam.Vždy potrebujem byť chvíľu sama so sebou ,nech sa mi vráti stratená rovnováha.Máte skúsenosti a poradíte niečo,čo by mi mohli pomôcť?Už som o dosť ďalej ,než som bola sk sebavedomím,no aj tak by som potrebovala nejaké aspoň vyjadrené skúsenosti či rady,teda bola by som za ne rada 😊
To ako vies, ze ta ludia nemaju radi? Povedal
ti to uz niekto znamy, ci neznamy? Ako ti to davaju najavo? Nenamyslas si? Nie si vztahovacna? Lebo bezne sa ludom toto nehovori.
Nehovorí.Tak verbálne,že to povie niekomu inému a to započujem,,alebo mi to niekto vyzradí,no a dá sa to dať najavo aj neverbálne,správaním,prípadne to naznačiť.
Never tomu, pokial ti to niekto nepovie priamo do oci, lebo inak je to len podla agentury JPP. A nepripustaj si to. Ty a tvoji blizki viete, aka v skutocnosti si a co si myslia o tebe ini ti moze byt ukradnute. Zbytocne tym skodis len sama sebe.
@zuzanita1609
@oli18 ďakujem 😊
Ďalej na sebe pracuj,až keď ti to bude fakt jedno,potom pochopíš,nestačí byť dosť ďalej
@rorino tak to je predo mnou ešte veru
Je iba jeden kľúč ku šťastiu, musíš mať pi*i a pokiaľ ti to urobia v spoločnosti, tak im to oplatiť štiplavou poznámočkou 😂
@astronaut321 toto nedokážem,že oplatiť...ach🤷😀😊
@astronaut321
@rorino ďakujem 😊
mykni plecom - psi štekajú, ale karavána ide ďalej
@danica2711 ďakujem 😊
Skus si osvojit odpichovy slovnik, nejake tie vety ktore pouzijes ked chces niekoho poslat slusne do prdele. Maj ich zopar naucenych. Priklady : koza trapna, nevciraj... To ta naucili v skolke?... . Zavisi od veku, ci sa ti to deje v skole alebo na pracovisku. Ci ti to hovoria do ksichtu alebo len tak spoza chrpta ta ohovaraju. Ak do ksichtu tak povedz priamo (nevcirej... Kto ta pozna.. Tvoje trapnosti ma nezaujimaju, odsum prec..) Ak za chrbtom tak to si len pomysli ze su trapny jak male deti a mozno prevrat ocami nad ich detinskostou..
@matana2 ďakujem
Vykašľať sa na takých ľudí , ktorí si len riešia svoje komplexy skrz teba. Na niektorých sa len zasmiať, iných ignorovať a nebrať to vážne. Vyhladavaj ľudí s ktorými ti je fajn a netráp sa tým, sú to ich komplexy a frustrácie, ktoré si takto riešia cez teba. Z 10tich sadneš ôsmim 😊.