Ako prijať rozchod a žiť život ďalej?

niktooooo
11. feb 2023

Zdravim, už som tu písal aký ten príspevok o tom ako chlap. Ako sa pohnúť konečne a ísť ďalej ? Veľká snaha veci napraviť prosit dohnali situáciu až do znenávidenia mňa. Čo mám robiť ? Mám dobrú prácu no chodím do nej ako bez duše, myšlienke plne slov keby keby keby..osoba má odmieta jasné že už stačilo po vyše polroku prosenia keď to nechce..ale čo mám robiť ? Podľa ľudí som fešák, mám aj dajake zeny ktoré mi vypisujú a chceli by nieco alebo tak ale ja záujem nemám ...neviem sa pozrieť na ženu a záľubit sa ...hľadám doslova už matku svojich detí ..ženu s víziou rodiny ale jasné že musíme to cítit obidvaja..neviem sa pohnúť ale že vôbec...ako som si mohol namýšľať že tá ktorá má.nechce je žena navždy ? Ako som mohol takto upadnúť do predstavy ktorá sa nikdy nenaplní ? Keď už má nenávidí chcem si ju znenavridiet aj ja pre seba ale ja to nedokazem...ako teda čo keď ku všetkému mám totálnu apatiu...proste viem že keď ma nechce tak ma nechce lásku Nenanutim ale ako sa pohnúť ? Som rád že konečne sa už neponižujem a neprosikam ale čo mám teda robiť ..miestami ma ešte chytí že prosit o všetko ale snažím sa to ovládať ako len viem

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niktooooo
autor
11. feb 2023

@ninka297 viem že nie je, to je asi psychika ktorá má pohltila.. veľmi som si ju asi zidealizoval, veľké výčitky všetkého ...bohužiaľ no..všetko ma tak mrzí..veľké sebaobvinovanie sa ...myslel som si že bude raz moja manželka..nechce ma odmieta je úplný koniec to viem to už som prijal ..budem jej priat z najzuprimnejsieho srdca len to najlepšie aj keď to boli extrémne ...ale čo robiť ako sa záľubit znovu alebo čo ak mi pôjde raz oproti žena, ktorá by vo mne všetko zmenila a ja to prehliadnem keď stále budem v mysľou tamtej

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niktooooo
autor
11. feb 2023

@ninka297 bola veľká, víziou spoločnej rodiny...všetko je stratené ..viem že aj verí že to myslím úprimne, veď predsa polroka prosiť ...ale ona to necíti ona to nechce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niktooooo
autor
11. feb 2023

@ninka297 zhnusil som sa už..ale proste psychika nutkanie veľké...pevne verím že snáď o pár rokov si budeme vedieť niečo povedať ako ľudia...blokovala má už všade písať sa už ani nedá

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo

zivot ide dalej, kazdy sme si presli rozchodmi a sme tu. aj ked vsetko vzdy vyzera katastrofalne, prezijes neboj ;) dolezite je sa otriast a ist dalej. zivot je raz taky.
a ver, ze vsetko zle je na nieco dobre...

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niktooooo
autor
11. feb 2023

@niktooooo pokazil to najmä jej byvali s ktorým má dieťa a moje chybné činy kvôli nemu..sám si za to môžem. No keby ľúbila odpustí..no neľúbi

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo

ked nelubi, bude ta lubit ina. ...nikde neni napisane ze je to laska tvojho zivota. to mas len vo svojje hlave mozno...zivot ide dalej. musi.

teraz je to kurva tazke, ale uvidis, casom budes mat na to iny pohlad.

co zo zivota ma odist, to odide, a mozes preto urobit cokolovek...

niktooooo
autor
11. feb 2023

@bublinka1426 ale tak dlho sa trápiť áno viem je to až choré ..ale.oreco ma to tak pohltilo..žil som v ilúzií že to bude moja žena raz a matka mojich detí a budeme rodina a nikto iný len my šťastní...nevyšlo nič a ja neviem čo robiť a ako sa budiť ráno minimálne spokojný keď nie šťastný

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea112255
11. feb 2023

@niktooooo koľko máš rokov?... Pozri..daj si čas.. prenesieš sa cez to a možno aj spoznas ženu bez detí, žiadny bývalý nebude otravovať a založíte si svoju vlastnú rodinu..skús myslieť pozitívne

niktooooo
autor
11. feb 2023

@bublinka1426 nemal som toľko prosiť a písať a písať ..ale čo už ..prejde čas pochopím všetko neskor ...

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo

ale toto sme si zazili kazdy. kazdy z nas pocas zalubenia si idealizuje..a potom o to tvrdsie je zistenie...proste to tak je. snazime sa verit v lasku a dobro.

ja som cely zivot verila ze rodina ma drzat pokope. umrela babka, a zacali sa hadat o dedictstvo ako krysy.

ja som vzdy verila ze nie je nad to mat uprimneho kamarata...a zrazu ma ten kamarat zradil.

zivot je kurva ale ideme dalej.

54tinka54
11. feb 2023

@niktooooo mal si ženu ktorá ti vyhovovala a aj keď určite mala svoje chyby, ty si ich z lásky prehliadal a veril tomu že to je tá pravá žena pre teba.. ty si ale musíš teraz uvedomiť, že zjavne to tá pravá nebola. Je taký pekný výrok: čo k tebe patrí nestratíš, čo k tebe nepatrí, neudržíš…
Alebo: všetko sa deje z nejakého dôvodu..
Nechaj to prebolieť a pohni sa ďalej.

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo

kolko mas rokov, asi si si vela ''neodzil''

//// prepac za vyraz ///

niktooooo
autor
11. feb 2023

@andrea112255 mám 28...navyše s postihnutým dieťaťom..bol som v tom váhavý či to zvládnem ale potom. Som si bol pevne presvedčený že áno ale to už bolo neskoro

niktooooo
autor
11. feb 2023
niktooooo
autor
11. feb 2023

@andrea112255 to myslenie mi vo všetkom bráni a má len ničí a pohlcuje

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo

si mlady. ako som pisala vsetko co ma do zivota prist, pride. a vsetko co ma odist, nechaj odist.

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo zacni sportovat. a vybi svoj smutok hnev sklamanie. bude ti lepsie ;)

bublinka1426
11. feb 2023

@niktooooo dnes katastrofa, o rok to budes vnimat mozno ako vyhru. ked k tebe niekto patri, cestu si vzdy najde.

wig
11. feb 2023

Chlape, kým sa budeš budiť spokojný ešte potrvá a ver, že sa budeš raz budiť aj šťastný! Chce to však čas a ten teraz máš pre seba. Je len na tebe, či ho stráviš premýšľaním o nej, zidealizovanej, ktorá ťa už nechce, alebo sa cez to nasilu prenesieš a začneš si žiť svoj život. Nie si prvý a už vôbec nie posledný chlap, ktorého nechala milovaná. Viem, ešte miluješ, ale pár rokov si s úsmevom uvedomíš, že sa to nestalo len tak náhodou.

niktooooo
autor
11. feb 2023

@wig viem ale všetko mi príde tak ťažké

wig
11. feb 2023

@niktooooo ... áno je to ťažké ale už zajtra to bude ľahšie... pozajtra ešte ľahšie... budú sa ti striedať zlé dni a lepšie dni. Tento proces je nezvratný a je potrebný, aby si si uvedomil kto si a kam chceš ísť... kým chceš v budúcnosti byť. Áno bolí to no raz prebolí...

niktooooo
autor
11. feb 2023

@wig hej už vyše polroka to mám a až keď pred páru dňami som úplne pochopil že nikdy už nič z toho...ale dnes keď som úplnou náhodou zazrel jej fotku a je ešte krajšia kedykoľvek predtým...a ja som prestal cvičiť a opustil sa

wig
11. feb 2023

@niktooooo to je v poriadku, že si sa na chvíľu opustil. Odpúšťam ti! 😁 ...ale nie... nuž trápiš sa a sám nemôžeš čakať, že v tom trápení budeš vyzerať top! Ak je top ona, tak buď len na foto ( v tvojich predstavách ) , alebo ju nič netrápi a nemáš za čím smútiť. Akoby si mohol smútiť za niekým, kto nesmúti za tebou?!

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz