Ako prežiť rozvod?

krajco
1. jún 2023

Ahojte poradte mi asi som sprostá ale ja neviem čo mam robiť s manželom sa rozvádzame a ja neviem čo bez neho budem robiť. Ja ho ešte stále ľúbim ale on už má druhú. Ja si ani neviem predstaviť že bude s ňou a nie so mnou😭. Posledné dni a mesiace sa ku mne správa strašne asi každá iná žena by ho znenávidela, klame nadava mi, pije aj si hovorím že bez neho mi bude lepšie máme spolu aj 3 detičky.
Ale ja aj napriek tomu ho stále ľúbim a neviem čo mám robiť😓😭

deti95060810
1. jún 2023

skús psychológa.... niekedy vedia poradiť či by nebolo dobré nasadiť aj lieky od psychiatra....
zatiaľ si kúp aspoň magnezium alebo daj predpísať magnosolv

melanta
1. jún 2023

Taktiež odporúčam psychológa. Ak pije, nadáva ti, našiel si inú a ty si napriek tomu nevieš predstaviť život bez chumaja a trdíš že ho lúbiš (hoci skôr si myslím, že to je viac závislosť ako láska) a ani 3 detičky ťa nemotivujú k tomu, aby si bola rada, že nebudete žiť s takýmto človekom, tak ozaj psychológ. Ľudia idú k očnému, všeobecnému, ortopédovi, ale neviem prečo stále majú problém ísť k psychológovi, hoci je to o tom istom, že človek vyhľadá odborníka. Už len kvôli deťom to rieš a čím skôr. Zaslúžia si, aby mali mamu v pohode, keď už otec sa nespráva pekne.

mirkava
1. jún 2023

@krajco co za mrchu sa ulakomila na chlapa s troma deťmi... vážne si myslíš, že tohto netvora miluješ?

danica2711
1. jún 2023

ako prežiť rozvod? Ťažko a bolestne, ale akosi ti nič iné neostáva, len to nejako zvládnuť. Ak je taký ako píšeš, myslím, že čoskoro zistíš, že ti je bez neho vlastne lepšie

athena27
1. jún 2023

@krajco láska to nebude, skôr zvyk.. všetko časom prebolí, ale prejsť si cez to musíš a ver že bude lepšie deje sa to čo má. Časom spoznáš muža, ktorý bude hodný tvojej lásky. Drž sa 🙂

sovica
1. jún 2023

Klame, nadáva Ti, pije, našiel si inú ženu a Ty ho stále ľúbiš?😨 Nemýliš si lásku so závislosťou a zvykom? Asi sa len bojíš, ako to všetko sama s 3 deťmi zvládneš, či ešte raz nájdeš niekoho, kto Ťa bude mať rád... Ver mi, bez neho Ti bude lepšie. Ale nebudem Ti klamať, s 3 deťmi to asi nebude ľahké. Máš kde bývať? Ako si na tom s financiami? Ak máš tieto dve veci "poriešené", tak to určite zvládneš. Držím palce👍🍀

pininka1
1. jún 2023

@sovica keby to bol zvyk, tak to ma u prdele ako sa k nej chova,.alebo ci niekoho ineho ma. Ak niekoho skutocne milujes, nemoze ti to byt jedno, ani ked sa chova ako svi...

derdia
1. jún 2023

@krajco to nie je laska... Ale spoluzavislost.

sovica
1. jún 2023

@pininka1 Ako môžeš niekoho skutočne milovať, ak sa k Tebe chová ako svi..? Príčetnej žene to musí dôjsť aspoň po určitom čase a city ochladnú, láska sa vytratí...

roja01
1. jún 2023

Ja si myslim, ze az ta druha zisti co je chlap zac, posle ho naspat. Len sa priprav tak, aby si sa do tej doby zavislosti na nom zbavila.

pininka1
1. jún 2023

@sovica pise ze sa tak sprava posledne mesiace nie cely zivot. Nechapem tvoju poznamku o pricetnosti, bud milujes, alebo nie, nic medzi tym neexistuje.

kimberley123
1. jún 2023

@krajco Neboj sa,čas vylieči všetky rany.Ty si zaslúžiš niekoho lepšieho,určite niekde na teba čaká.Skús sa s niekým zoznámiť.A niečo ti prezradím:Nadával tebe,bude nadávať aj jej.Urážal ťa a škaredo sa k tebe správal bude sa určite tak správať časom aj ku nej.A takého debila jej s radosťou podaruj s nápisom:Nevracať!!!Tovar po záruke!! Držím ti palce.

krajco
autor
1. jún 2023

Dakujem velmi pekne za rady, tiez si neviem predstavit ako mozem k takemu muzovi co mi v poslednej dobe ublizuje este nieco citi no zial citim mozno so mnou nie je nieco v poriadku ale stale v nom vidim chlapca do ktoreho som sa zalubila…😓

dankanka
1. jún 2023

@krajco vidis v nom to, co chces vidiet. Vcit sa do deti. Co robi ich matke? Citis tu krivdu?

krajco
autor
2. jún 2023

A ani si neviem predstavit ze ona bude s mojimi detmi. Aj vcera som muzovi povedala ze si neprajem aby boli s nou v kontakte nech si planuje vikend ked bude mat deti tak ze ona nebude pritomna, a nevie to pochopit…

eva8
4. jún 2023

@krajco mňa boli, keď ex ide s milenkou, jej deťmi a mojimi do reštiky, kaviarne (s nami nechodil, keď sme boli spolu) a tvária sa ako šťastná, veľká rodina, ale vsugerovavam si, že vždy je lepšie, ked niekto pribudne, než ubudne. Majú aj spoločné dieťa (doteraz spolu nebývajú, len vrzgaju, ona je na peniaze, teraz ex má, tak je k nemu milá), to dieťa za nič nemôže, na fotkách je roztomilé. A je naozaj aj pre deti je lepšie, keď vychádzajú s priateľkou ex dobre.
Veľmi to bolí, snaž sa vysvetliť už bývalému, že potrebuješ čas sa so všetkým vyrovnať, aj deti, aby novú jeho priateľku prijali a neodmietali. Preto nech sú najprv s otcom samé, až neskôr všetci. Musíš byť silná. Ja som aj chcela sa stretnúť, vychádzať s ňou, ale ona mala odmietavý postoj, chcela len odolná peniaze, aby som platila podnájom pre jej milenca, lebo ona s ním bývať nemieni. A on neplatil výživne...
Čiže veľa síl kvôli deťom, oni cítia to, čo ty. ❤️❤️❤️

filipjoveeelky
20. okt 2023

Ahoj, moji rodičia sa tiež rozvádzajú, viem je to ťažké síce mám len 13rokov ale citim to...
Nehadaju sa moc ale nemaju dobru naladu nikdy
Ale su aj male hadky...