Ako prežiť hlučných susedov?

23. nov 2024

Ako prosim Vas prezit hlucnych susedov? Ked vsetko dobre dopadne tak buduci rok by sme sa mali stahovat avsak mame male dieta, ktore uz vnima a susedia vedia byt niekedy hlucni. Ja som z toho uz na prasky. Cely zivot mam "stastie" na takych susedov bohuzial. Aj ked som bola mala sa susedia vadili aj o jednej v noci. Tuto zasa nevedia normalne rozpravat a len hulakaju. Obcas v noci mega hlucny sex, samozrejme boli upozorneni ale uz ma to nebavi. Pocas dna ked nie su v robote tak hudba. Nie uplne na plne pecky ale proste pocut to a nemame chvilu klud. Potom dalsi maju stavy ked sa ozrati hadaju a potom sexuju na plne hrdlo. Uplna psychiatria. Manzel bol aj u jednych aj u druhych ale to je pokoj len par dni. Ako to mam vydrzat? Nechcem skoncit na tabletkach kvoli nim ale uz nevladzem. Neviem sa tesit z dietata. Furt som v krci a mam stiahnuty zaludok akonahle sa blizi vecer a je mi do placu a uplne ma klepe co zasa. Aka bude noc. Fakt nevladzem 😭

anos18
23. nov 2024

Nuž, nepoteším Ťa, jedine vydržať. My sme mali takých, našťastie sa odsťahovali. Odvtedy mám narušený spánok

kitycat
23. nov 2024

Mysli na to, ze sa budete stahovat.
Pod nami su tiez taki exoti, nic nic nic a potom vedia do pom tretej rano kricat, rehotat sa, plakat.
Ja si pistam ku spanku online radio a ked je dlho do noci hluk idem klopat.
Budem nam kupovat stuple do usi.
Najlepsie bolo, ked tu boli minuly tyzden klopat, ze dieta dupe 🥲 ale cely den sme boli prec

minesasubu
23. nov 2024

jediné riešenie je odhlučnenie stien a stropu

autor
23. nov 2024

@kitycat ano ved len to ma este ako tak drzi. Ale ked to je este daleko 😭 aj teraz ked som uz pocula kluce ako vchadzaju do bytu a uz ich hlasy a pravdepodobne pripiti a pocut ich debatu az k nam. Je mi na vracanie normalne

sisska96
23. nov 2024

Volať na nich políciu

ivanis267
23. nov 2024

Ja som mala kedysi rovnaký problém a nie je to nič príjemné...Toto je nevýhoda bytov, už by som takto nežila...Mne čo pomohlo sa odosobniť od toho...proste bol hluk tak som sa zobrala von s dieťaťom, v noci som si dala štuple do uší ( spala som vedľa dieťaťa takže to by som počula a jemu som ušila hebkú voľnú čelenku cez ušká) samozrejme kým to nebol extrém, pár krá som volala aj políciu...lebo zmeniť ich nezmeníš, ale tvoj postoj urobí veľa, vyskúšaj, uvidíš. Držím palce

autor
23. nov 2024

@ivanis267 snazim sa. Ale mne sa to taha cely zivot a uz mi je z toho az fyzicky zle. Aj teraz po sebe hulakaju. Kazdopadne dakujem. Celenka by u nas nepresla ale stuple vazne zvazujem. Asi ich pohladam

cina1
23. nov 2024

strihaj "meter" vizualizuj si, ze kazdy den si kusok dalej, aby si to uz nemusela znasat...viem o com hovoris, bolo to peklo...

janababana
23. nov 2024

Prepac za otazku, ale byvas v nejakej lacnejsej casti mesta? Alebo su to ludia co prisli k bytom, ktore boli kedysi druzstevne? Lebo toto co pises je otras. Ja som na toto tiez vnimava, neznasala som ked niekomu hucala tv, tiez som musela spavat so stuplami a obcas aj cez ne bolo pocut. A kym som nesla spat bud som isla radsej von, alebo na sluchatkach pustena hudba/film. To som ale nemala rodinu tak sa dalo.

hrabovo
23. nov 2024

Tento istý pocit mam aj ja v mojom byte, mne je už z ich hlasov zle a keď idem domov, už vtedy rozmýšľam, ze ich budem zase počuť. Cez víkend hudba na plné gule, také to tuc tuc, bolesť hlavy zaručená. To jak v byte keby ich mam

denisa0504
23. nov 2024

Keď rušia nočný kľud, stačí volať políciu

danusa63
23. nov 2024

Potešim vás ja bývam v dome a zažívam toto isté. Kým sme bývali s manželom u rodičov 21:00 ticho, pokoj na ulici a tu v novom dome len rozmýšľam, či zase nebude podguražený sused robiť disko party.

cina1
23. nov 2024

@denisa0504 no pozri, policia pride, maximalne da pokutu, chvilu je klud a na druhy den to mas zas...my sme to mali toto v byte, ktroy bol prenajaty..majiteovi sme vyvolavali a ziadna reakcia, az ked byt predal. bol konecne klud.

denisa0504
23. nov 2024

@cina1 a myslíš, že keby voláš políciu každý deň, že aj ony by mali na to nervy? Začali by dávať pokuty a to by sa susedom nepáčilo. A prečo by bol problém ich volať viac krát? To, že sa tu budeš rozčuľovať ti nijak nepomôže, ani rozhovor so susedmi, tak jedine to riešiť správne a to políciou. A samozrejme, kľudne aj každý deň, no a?

msnesquik
23. nov 2024

Toto ako keby som pisala ja...pred par rokmi, pod nami taki boli, tiez stale party, hluk, tiez som mala bruchabolenie, ked sa blizil vecer, hladali sme dokonca aj nove byvanie, aj ked sme tu velmi spokojni...tolkokrat som si na nich stazovala, ze sa odstahovali, nastastie...u nas sa to dialo cez vikendy hlavne, tak niekedy sme isli k rodicom na vikend...des, nechcem na to abi spominat
Drzim palce, volala by som policiu po 22, mas istotu, ze pojdete prec 🙏

cina1
23. nov 2024

@denisa0504 moze sich volat kazdy den, ale moja osobna skusenost bola, no prisli, trepali na dvere, nikto im velakrat neotvorili a neurobili fakt nic...

tamky123
23. nov 2024

Je mi to ľúto, viem, co prežívaš. My sme sa odsťahovali. Tiež som už mávala také úzkostné stavy. 😖

hopsas
23. nov 2024

Zažila som v mojom.prvom byte na ktorý som sa neskutočne tešila. Z jednej strany akordeónista ktorý nemal problém vyhrávať a spievať o polnoci a z druhej strany veselá promiskuitna suseda ktorá keď sa zasmiala tak mi poháre padali z poličiek. Polícia nepomohla. Odsťahovala som sa a keď si na to spomeniem normálne mi je fyzicky zle.

autor
24. nov 2024

@janababana normalne sidlisko v meste a mladi ludia co podedili alebo si tu kupili byt. Hlucni ludia su len v lacnejsich lokalitach? Ci ako si to myslela?

autor
24. nov 2024

@minesasubu to by som musela aj podlahu odhlucnit kedze to nejde len zhora

autor
24. nov 2024

@hrabovo presne tak isto to uz mam aj ja

hrabovo
24. nov 2024

Najhoršie, že jej odpoveď je - nie je desať, reku si pozri domový poriadok, hlukom a správaním nemáš obťažovať susedov v akejkoľvek hodine (prestavba je iná vec samozrejme). A najlepšie, ako včera, deväť hodín večer, vravím super, pustíme dáky film a odviedla tuc tuc, presne o deviatej večer pustil

juliet86
24. nov 2024

nooo a co tak pustat si biely sum white noise z mpbilu to by nepomohlo? mrzi ma co prezivas

kavasmliekom
24. nov 2024

Aj my sme mali hlučný h susedov, pod nami alkoholik, ktorý vkuse vrieskal na mamu, hlavne večer... Niekedy aj ráno, kým asi ne zaspal. Nad nami si pani fitneska zriadila posilňovňu, vždy v pravidelných časoch behala na páse, či čo... Strašný buchot.
Na nižšom poschodí dve deti, ktore asi nikdy nespali, nesedeli, len vrieskali, ako by ich tyrali.
Ked sme sa presťahovali do domu, tak začali aj moje deti vrieskat, ako iné deti, proste hlučné, naťahujú sa na dvore, v pieskovisku, v bazéne, aj na jednej pupave... A ja niekedy jak nepricetna vrieska na nich, nech budú ticho, lebo ich určite počuť aj na sídlisko, kde sme bývali. A pritom asi vrieskam viac ako tie deti. Ale ver, že to vadí aj mne, aj keď sú deti von a ja dnu, aj tak mi to pili uši a teším sa, kedy zaspia a ja budem mat konečne v hlave ticho. 🙈

kavasmliekom
24. nov 2024

@hrabovo u nás tak od 19tej do 23h vrtali, vraj nech vydržíme hodinu, lebo chcú rýchlo dokončiť. A mesiac takto. Vedľa v dome kde sme sa presťahovali. A vraj si v dome môžu robiť čo chcú, preto išli bývať do dediny 🙄

autor
24. nov 2024

Zavidim ludom ktori maju normalnych susedov. Samozrejme ak si raz v za cas cez vikend urobia zurku tak okej. To pochopim, kazdy ma obcas oslavu alebo potrebuje vypnut, zabavit sa. Ale u nas je to aj v strede tyzdna. Proste na nevydrzanie. A ti co tu pisu ze volat policajtov. No neviem asi s nimo nemaju skusenosti. To je o nicom. Obcas dvere neotvoria alebo po odchode este nahlas nadavaju ako si to clovek dovoli a cez den este naschval robia bordel ako odvetu alebo co.

anos18
24. nov 2024

Toto isté robili naši susedia, kričali mi cez stenu, že zavolajú na mňa policajtov. Pritom nikto iný randál v bytovke nerobil. Našťastie, boli len v prenájme, takže sme toľko volali majiteľovi a dali sme petíciu na mestský úrad, že potom im konečne zmluvu ukončil. A teraz vraj robia randál niekde inde. A tu je teraz našťastie kľud, v tom byte sú super susedia, v noci je ticho a pokoj.

hrabovo
24. nov 2024

@kavasmliekom strašne, keď človek nerešpektuje ostatných.

dismonika
24. nov 2024

Odporúčam vám sťahovať sa niekde do domu na samotu, ak máte celý život taký problém s takými hlavnými susedmi. Mne zase vadí fajčenie susedov na balkónoch ale aj u nich doma. Stále máme v byte ako krčme, či fajčia vin alebo dnu. A to sme sa sťahovali už 2x. Proste fajčiacich ľudí je všade plno a asi sa tomu vyhnúť nedá. Asi si neuvedomujú, ako ich zlozvykom strpčujú život iným, akebo im to je srdečne jedno

dismonika
24. nov 2024

hlučnými malo byť