Ako prosim Vas prezit hlucnych susedov? Ked vsetko dobre dopadne tak buduci rok by sme sa mali stahovat avsak mame male dieta, ktore uz vnima a susedia vedia byt niekedy hlucni. Ja som z toho uz na prasky. Cely zivot mam "stastie" na takych susedov bohuzial. Aj ked som bola mala sa susedia vadili aj o jednej v noci. Tuto zasa nevedia normalne rozpravat a len hulakaju. Obcas v noci mega hlucny sex, samozrejme boli upozorneni ale uz ma to nebavi. Pocas dna ked nie su v robote tak hudba. Nie uplne na plne pecky ale proste pocut to a nemame chvilu klud. Potom dalsi maju stavy ked sa ozrati hadaju a potom sexuju na plne hrdlo. Uplna psychiatria. Manzel bol aj u jednych aj u druhych ale to je pokoj len par dni. Ako to mam vydrzat? Nechcem skoncit na tabletkach kvoli nim ale uz nevladzem. Neviem sa tesit z dietata. Furt som v krci a mam stiahnuty zaludok akonahle sa blizi vecer a je mi do placu a uplne ma klepe co zasa. Aka bude noc. Fakt nevladzem 😭
Mysli na to, ze sa budete stahovat.
Pod nami su tiez taki exoti, nic nic nic a potom vedia do pom tretej rano kricat, rehotat sa, plakat.
Ja si pistam ku spanku online radio a ked je dlho do noci hluk idem klopat.
Budem nam kupovat stuple do usi.
Najlepsie bolo, ked tu boli minuly tyzden klopat, ze dieta dupe 🥲 ale cely den sme boli prec
jediné riešenie je odhlučnenie stien a stropu
@kitycat ano ved len to ma este ako tak drzi. Ale ked to je este daleko 😭 aj teraz ked som uz pocula kluce ako vchadzaju do bytu a uz ich hlasy a pravdepodobne pripiti a pocut ich debatu az k nam. Je mi na vracanie normalne
Volať na nich políciu
Ja som mala kedysi rovnaký problém a nie je to nič príjemné...Toto je nevýhoda bytov, už by som takto nežila...Mne čo pomohlo sa odosobniť od toho...proste bol hluk tak som sa zobrala von s dieťaťom, v noci som si dala štuple do uší ( spala som vedľa dieťaťa takže to by som počula a jemu som ušila hebkú voľnú čelenku cez ušká) samozrejme kým to nebol extrém, pár krá som volala aj políciu...lebo zmeniť ich nezmeníš, ale tvoj postoj urobí veľa, vyskúšaj, uvidíš. Držím palce
@ivanis267 snazim sa. Ale mne sa to taha cely zivot a uz mi je z toho az fyzicky zle. Aj teraz po sebe hulakaju. Kazdopadne dakujem. Celenka by u nas nepresla ale stuple vazne zvazujem. Asi ich pohladam
strihaj "meter" vizualizuj si, ze kazdy den si kusok dalej, aby si to uz nemusela znasat...viem o com hovoris, bolo to peklo...
Prepac za otazku, ale byvas v nejakej lacnejsej casti mesta? Alebo su to ludia co prisli k bytom, ktore boli kedysi druzstevne? Lebo toto co pises je otras. Ja som na toto tiez vnimava, neznasala som ked niekomu hucala tv, tiez som musela spavat so stuplami a obcas aj cez ne bolo pocut. A kym som nesla spat bud som isla radsej von, alebo na sluchatkach pustena hudba/film. To som ale nemala rodinu tak sa dalo.
Tento istý pocit mam aj ja v mojom byte, mne je už z ich hlasov zle a keď idem domov, už vtedy rozmýšľam, ze ich budem zase počuť. Cez víkend hudba na plné gule, také to tuc tuc, bolesť hlavy zaručená. To jak v byte keby ich mam
Keď rušia nočný kľud, stačí volať políciu
Potešim vás ja bývam v dome a zažívam toto isté. Kým sme bývali s manželom u rodičov 21:00 ticho, pokoj na ulici a tu v novom dome len rozmýšľam, či zase nebude podguražený sused robiť disko party.
@denisa0504 no pozri, policia pride, maximalne da pokutu, chvilu je klud a na druhy den to mas zas...my sme to mali toto v byte, ktroy bol prenajaty..majiteovi sme vyvolavali a ziadna reakcia, az ked byt predal. bol konecne klud.
@cina1 a myslíš, že keby voláš políciu každý deň, že aj ony by mali na to nervy? Začali by dávať pokuty a to by sa susedom nepáčilo. A prečo by bol problém ich volať viac krát? To, že sa tu budeš rozčuľovať ti nijak nepomôže, ani rozhovor so susedmi, tak jedine to riešiť správne a to políciou. A samozrejme, kľudne aj každý deň, no a?
Toto ako keby som pisala ja...pred par rokmi, pod nami taki boli, tiez stale party, hluk, tiez som mala bruchabolenie, ked sa blizil vecer, hladali sme dokonca aj nove byvanie, aj ked sme tu velmi spokojni...tolkokrat som si na nich stazovala, ze sa odstahovali, nastastie...u nas sa to dialo cez vikendy hlavne, tak niekedy sme isli k rodicom na vikend...des, nechcem na to abi spominat
Drzim palce, volala by som policiu po 22, mas istotu, ze pojdete prec 🙏
@denisa0504 moze sich volat kazdy den, ale moja osobna skusenost bola, no prisli, trepali na dvere, nikto im velakrat neotvorili a neurobili fakt nic...
Je mi to ľúto, viem, co prežívaš. My sme sa odsťahovali. Tiež som už mávala také úzkostné stavy. 😖
Zažila som v mojom.prvom byte na ktorý som sa neskutočne tešila. Z jednej strany akordeónista ktorý nemal problém vyhrávať a spievať o polnoci a z druhej strany veselá promiskuitna suseda ktorá keď sa zasmiala tak mi poháre padali z poličiek. Polícia nepomohla. Odsťahovala som sa a keď si na to spomeniem normálne mi je fyzicky zle.
Nuž, nepoteším Ťa, jedine vydržať. My sme mali takých, našťastie sa odsťahovali. Odvtedy mám narušený spánok