Ako prekusnúť odmietnutie?

9. okt 2024

Zamilovala som sa. Neni to opätovane. Strašne to bolí neviem ho dostat z hlavy, tolko toho by som mu chcela povedat. Ako sa stym vysporiadať? Vkuse pozeram na posledné spravy, najradšej by som mu napísala, že neviem prestat nanho myslieť a to všetko.. Snažím sa si zamestnať hlavu, ale moc mi to nejde, najhoršie je to takto pred spaním. Už som zúfala.

gribka1
9. okt 2024

Všetko, čo sa ho týka preč. Správy, fotky, tel.cislo, email. Proste s tým seknut. A potom už len čas.

minenkak
9. okt 2024

Treba sa hlavne naučiť nemať očakávania a to že ty niekoho miluješ neznamená, že on musí teba.Zvysok zahojí čas

stela567
9. okt 2024

Musíš si zamestnať hlavu. Jeho názor žiaľ asi nezmeníš. Takže radím zíde z očí zíde z mysle. Vymaž si ho, správy atď. A potom začni sa zamestnávať hlavu. Ja som po ťažkom rozchode začala piecť. Vždy keď som sa začala opúšťať upiekla som kolac a dokonca som začala pekávať torty. A by si neverila, že to čo som brala ako psychohygienu aby som zabudla na ex sa stalo mojim živobytím 😃

nynia
9. okt 2024

Najdôležitejšie je vymazať konverzáciu viem je to ťažké ale to ťa najviac oslobodí od myšlienok naňho keď nebudeš vidieť zakaždým jeho meno, zamestnať sa niečim iným ako myslením naňho mne vždy pomohlo keď som začala pracovať na sebe 😊

domka222
9. okt 2024

@stela567 ešte, že ste sa rozišli 🤭

stela567
9. okt 2024

@domka222 veru veru. Nakoniec to dopadlo najlepšie ako mohlo. Prišiel mi do cesty môj muž a mame krásnu dcérku.

luciaruz
9. okt 2024

Musis si opakovať, ze on ta neľúbi. Nestoji o teba. Takže sa vnucovať a ponizovat nesmieš. Vymaz vsetko s nim spojené. VSETKO!!

ariannazara
9. okt 2024

Už by som tie spravy dávno vymazala..

rozculena
9. okt 2024

A on o tom vie,alebo ťa odmietol?

muchotrafka298
9. okt 2024

No uplne normalne, spravy vymazat, prestat s kontaktom. To ze ty si zamilovana je jedna vec, druhy to tak citit nemusi. Velakrat o tom druha strana ani netusi. Moze to brat uplne inac.

majkabr
9. okt 2024

@stela567 Aj ja presne pečiem 🙂 a pritom zabudam

famebazarik2024
9. okt 2024

Prežívam tó iste ,žiaľ nechce ma musim sa s tým zmieriť

marianarem
9. okt 2024

Tak boli to vzdy. Co sa da robit, je pripomenut si, ze to odmietnutie neznamena, ze by si ty ako clovek (zena) nebola dost dobra. Ze skratka odmietol ta, ale nemas pre to o nic mensiu hodnotu. Len ste sa nezhodli v citoch. Aj to je samozrejme bolave, ale mam pocit, ze najhorsie su taketo odmietnutia vtedy, ked sa clovek este zacne tryznit tym, ze asi za nic nestoji.

autor
9. okt 2024

Neviem zeny mozno je to aj tym ( nechcem zniet nejak povysenecky) ze som este nezazila odmietnutie, je to asi prvy krat.. jeho reakcia bola asi len taka ze dobre a dalej sa nezaujimal.. je mi luto aj to ze niekomu verite, hovorite si vsetko a nakoniec mu nestojite ani za normalnu odpoved

gribka1
9. okt 2024

Tak to sa nečudujem, že ťa to tak vzalo. Aspoň vieš, že môžeš byť aj odmietnutá. Tak či tak, ti to pomôže. No a s ním všetko zničiť a čas to vylieči.

patus_2
9. okt 2024

Radšej hneď na začiatku ako po pár mesiacoch... Vymaž číslo, správy a myseľ a aj telo zamestnaj niečím iným. Je to ťažké, ale prejde to.

vesimelonimarsista
9. okt 2024

Nuž, nebol to ten pravý pre teba. Čas všetko vylieči a neskôr budeš aj rada, že to s ním nevyšlo. Čo som sa ja trápila v mladosti kvôli chalanom a dnes by som o nich ani hrable neoprela.

barborachors
9. okt 2024

Ked ta ostatni neodmietali a on ano, tak je to blbec a asi je nejaky moc narocny. Taky ako on mozno ani nevedia co su uprimne city. Hlavne ak ta najorv namotaval a potom ta okaslal. Je to zakomplexovany chudacik. Lieci sa na tebe. Bud rada, ze ti dal kosom. To ti az tak na nom zalezalo?

autor
9. okt 2024

@barborachors velmi, myslim ze aj jemu na mne, len sa nevie prejavit, povedal nieco ako ze niesom mu ukradnuta ale jemu to ide pomalsie

gribka1
10. okt 2024

@barborachors No takto to odhadnúť klobúk dole.

gribka1
10. okt 2024

Akože z tohto si si vydedukovala, že ťa odmietol? To aký proces prebehol? Ako dlho sa poznáte? Mal sa teba hneď vrhnúť, či?

johanka21
10. okt 2024

Čas zahojí všetky rany. Potrebuješ čas, aby si sa vzchopila, najskôr však musíš odstrániť všetko, čo by ti ho pripomínalo a nastaviť si v hlave a že to asi, skrátka nie je ten pravý a že ten pravý na teba niekde ešte len čaká. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Vždy, keď som sa s niekým rozišla (alebo mi dal niekto kopačky) a hoci to bolo bolestné som to robila takto. Prečítala som si kedysi radu od psychológa. Tak som sa to naučila a po všetkých tých rozchodoch som neskôr našla toho pravého, lepšie povedané, on si našiel mňa. A nič lepšie sa mi nemohlo stať, stálo mi to všetko za to 🙂 Ale my ti tu môžeme radiť koľko chceme, je to len na tebe, ako to prijmeš. Keď sa chceš preto trápiť, tak sa tráp, bohužiaľ, možno si privolá tým aj nejakú chorobu s keď sa rozhodneš, že aj bez neho chceš byť šťastná, tak budeš . A o to skôr si ťa niekto nový začne všímať.

sashulla
10. okt 2024

No asi každý z nas si týmto prešiel. A nejeden z nás ešte kopu krát aj napísal a doliezal 🙂)... len spätne to nemá cenu. Radí sa ľahko a robí už ťažšie. Maj svoju hrdosť. Raz, mozno aj viackrát príde niekto, kto bude si ta vážiť, bude o teba stáť a mat rad...

sashulla
10. okt 2024

A aj ja som mala jedno odmietnutie za život a to bolelo najviac , hoci už ku koncu som vedela ze to nemá cenu. Je to aj taka jesitnost. Keby si to ukončila ty, možno by si tu ani nepísala ...

domika225
10. okt 2024

Zamestnaj si hlavu niečím, čo Ťa baví a hlavne buď s ľuďmi a stále máj čo robiť. Aby si na to nemyslela. Čas všetko potom zahojí.

klotildabazarik
10. okt 2024

Zablokuj ho a hladaj dalej inde

mooonika1975
13. okt 2024

Ja som vždy takých na ktorých sim videla, že to myslis vážne a mám ich v podstate v rukách, takých som po čase púšťala. Pretože má to nebavilo. Naopak som hladala silnejšieho a odolnejsieho. Ale hmmm. Teraz by som asi inak premýšľala. 😜😜 pohladaj inde, niekde určite čaká.

maminkadeticiek
13. okt 2024

Jedine na com ti ma zalezat je vlastna hrdost.Nestrapnovat sa,nevtierat sa,neponizovat,uplne ho vyskrtnut zo zivota.Ak urobis smerom k nemu co len jediny krok budes za zufalku,vtierku,maximalne co sa ti stane ze sa potesi ze si moze zasexovat bez zavazkov na 1 noc.Pre tvoje dobro ti radim PRESTAN.

tiika
13. okt 2024

Zrejme nechceš neopatovanu lásku, chceš, aby k tebe druhý prechovával rovnaké city, bol si istý tým, čo k tebe cíti. Každý ma iný spôsob ako zabudnúť, no dôvod asi rovnaký - robíme to pre svoje dobro, aby sme sa pohli ďalej.

slovakboy
13. okt 2024

Radia ti tu vymazať nedoliezať neponižovať sa. Lenže to nie je ľahké. Máš nutkanie. Až sa bojíš pozrieť do mobilu či napísal alebo nenapísal. Je to bokestivé. Spôsobuje to takú úzkosť v tom momente, nutkanie uľavit si od bolesti. Keď budeš tvrdá bude to bolieť viac. Nejde o neho a či sa voči nemu ponížiš. Ide o teba. Ty by si sa nemala ani ponižovať vo svojich očiach ani hrať na silnú ak na to momentálne nemáš. Ukľudniť sa upokojiť. Prečo ťa bolí odmietnutie? Lebo sa to dotklo tvojho ega, niekto odmietol tvoje ja, nehodnotí ho tak ako by si chcela.