Ako prejavujete lásku k partnerovi?

xnatalkax
19. mar 2024

Zaujímalo by ma ako prejavujete lásku niekomu? Co pre vas znamena milovat?

jesenzima
19. mar 2024

@xnatalkax periem mu spodky a varím rannú kávu 😃😃😃

lindous
19. mar 2024

Mojim dominantným jazykom lásky je fyzický kontakt, takže rozhodne dotykmi, objatiami, bozkami… a potom činmi, starostlivosťou, pozornosťou… stále sa to učím aj slovami 😊

majlo1234
19. mar 2024

Starostlivost-o jeho vnutro(co ma nove, ako sa citi) aj vonkajsok(navarim mu, operem, postaram sa o vsetko, aby nal pohodu) ale rovnake ocakavm aj na oplatku😂

crazy_cat_lady
19. mar 2024

fyzicky zaujem - objatia, pohladenia, bozky, komplimenty.., emocionalne - zaujimanie sa o jeho potreby/nalady/aky mal den..., kupenie z casu na cas niecoho, co mu urobi radost - kniha/vylet/divadlo/vecera..

minenkak
19. mar 2024

@xnatalkax že má môže milovať a môže byť pri mne

zuzanazu85
19. mar 2024

Dotyky, nežnosti,pochvala 😁, vedieť kedy sa stiahnuť,kedy sa zaujímať, nechať si poradiť, prijať opodstatnenú kritiku,nezdúvať sa pre hlúposti, ráno mu pripomenúť kľúče,tel.,vodu,s láskou navariť, upratať, tolerovať aj menšie zlozvyky, rozprávať sa a vedieť byť občas ticho 😄.

ejmylia
19. mar 2024

@xnatalkax Že sa o neho starám - periem, varím, žehlím, upratujem po ňom a že sa ho opýtam aký bol deň. Smutné je že mi však príde že to berie ako samozrejmosť.

pato88
19. mar 2024

Ja som mu dnes rucne odstavila pomarance a spravila dzus... no ci to on berie ako prejav lasky to neviem :D Inak ako pisali vyssie: fyzicky, staranim sa o domacnost a vyvaranim, poskytovanim priestoru na jeho konicky, pytanim sa na pracu a aky mal den (aj ked vraj to robim malo) a niekedy takymi malickostami, ze mu prinesiem oblubene jedlo z restiky ci kupim merino ponozky :D

xnatalkax
autor
19. mar 2024

@ejmylia to si ako jeho mamicka nie?

ivangeline
19. mar 2024

Starám sa o domácnosť, deti, ústupim, robím malé radosti, napr obľúbené jedlo, premýšľam čo ho asi tak poteší, snažím sa počúvať, podporovať ho v tom,čo by chcel robiť.. atd

anna777115
19. mar 2024

Čím, ďalej čitam odpovede na túto tému, tým viac mám pocit, že slovenskí chlapi sa presťahovali od jednej mamičky k druhej.

majlo1234
19. mar 2024

@anna777115 no je to tak, ze zeny casto naplna radostou starat sa o niekoho. Ale to neznamena, ze zo seba spravim sluzku. Cize akonahle nemam pocit, ze je starostlivost opatovana, upustam od nej aj ja. Radsej si vylozim nozky v bordeli, a ked muz nieco chce, slusne ho odmietnem, ze si nechavam silu na sex😂

anna777115
19. mar 2024

@majlo1234 No, ale keď to tu tak čítam, už aj na ten sex musia, ženy chlapov, prehovárať. Ešte, aj tam všetko zostáva na ženu.

xnatalkax
autor
20. mar 2024

@anna777115 no presne! A potom sa čudujú, že si našli milenku…

majlo1234
20. mar 2024

@anna777115 idealne je, ked sa najdu dvaja partneri s podobnymi jzykmi lasky, vtedy to moze fungovat. A este ked chlap neni uplny chruno😂 a zena frigidna pani domacna