Prosiiiiim potrebujem poradiť alebo aspoň povzbudiť aby som nabrala odvahu nemám sa komu požalovať vyplakať.som s partnerom 10 rokov mám snim 4 deti ale už posledný rok rozmýšľam. Nad rozchodom veľmi sme si ublížili nadávky tipu p*ča sprostá sú na dennom poriadku ja mu to vraciam každú urážku slovné. Bývame u svokrovcov nechcem tu bit nič ma tu nebavy stále plačem a hádam sa aby sme odišli odtiaľto on akoby ma neregistroval a nezaujímalo ho že trpím prosím ako naberiem odvahu odísť k mame aj s deťmi strašne trpím už som psychicky na dne.uz snim nechcem byť ale bojím sa že to nezvládnem s deťmi moja rodina mama brat a švagriná nie sú ideálna rodina.nevedia vizit celý mesiac s peniazmi.bojim sa že sa nebudem môcť postarať o deti.co mám robiť? Ako stoho von tak aby deti netrpeli najstarsi má 10rokov najmladšia rok a pol vopred Vám Dakujem ak si zaslúžim tak mi poriadne vynadajte..
@mirkava bol stále taký len som to nevidela sama neviem ako som mohla bit taká slepa
No vieš mat 4 deti s mužom, ktorý mi nadáva?
Ako prve porieš antikoncepciu pre teba, nech nepribudnu dalsie deti. Po druhe by som zatala zuby a vydrzala, dokym nebudu vsetky deti v skole a skolke. Nasledne ti treba najst si pracu a zarabat. Potom si pozhanaj vlastne byvanie, podaj navrh na zverenie deti do tvojej starostlivosti, poziadaj o vyzivne a dovidenia.
Ale teda nejaku dobu to este potrva, musis proste zatat zuby. Na tvojom mieste by som sa s nim nevadila. Naopak treba ho uplne ignorovat, nereagovat na nadavky. Kym dava peniaze a zivi vas, vydrz. Ked budes zarabat svoje vlastne, zdrhaj.
a preco chces ist k mame so styrmi detmi len s rodicakom ? a u mamy zije brat so svagrinou ? oni maju deti?
v prvom rade si poties aby si znovu neotehotnela a hladaj si robotu a setri si peniaze mozes po veceroch ist upratovat alebo vykladat do skldu obchodu cokolvek
na rok mozes dieta prihlasit do skolky mozno aj skor u vas zoberu a ty do prace setri peniaze na osamostatnenie pripadne ak by svokra suhlasila nech ti postrazi a ty chod robit to je zaklad
Mnuz tvz musis drzat hubu a krok, nemas na vyber, jedine s detmi do azylaku..aj to len docasne, mnuz nikto sa ti neposlala da na 4 deti, vybrala si si otca svojich deti mas problem to nie je...nemas ich z coho zivit? A este si u svokrovcov vyskakujes? A zit budes z coho... Takze pekne sa maj k svokrovcom, suchaj nohami aby ta nevyhodi li.. Alebo sa nakopni a postavi na vlastne nohy... Robit deti a parazitovat vie kazdy
a nechapem preco mu slovne tie vulgarizmy vracias davas zly priklad svojim detom s tym by som skoncila zbytocne to hrotis
už len vydržať .... po čase pôjdeš do práce, deti podrastú a život bude o čosi znesitelnejší...
ďalšie bábo už radšej nie....
Prečo má takýto pár 4 deti?
Vynadat to nie, ale sudiac podla tvojho pravopisu, sancu si dobre zarobit velmi pravdepodobne nemas..tym padom nemas vela moznosti..asi len zatat zuby a byt rada, ze mas kde byvat..nadavky nevracaj, deti nech maju aspon jeden dobry rodicovsky vzor..vela stastia
Bol vždy taky? Odkedy sa takto správa?