Ahojte. Rozhodli sme sa s mužom ďalej nepokračovať vo vzťahu. Zatiaľ však spolu stále bývame, ako sa opýtať rodičov či sa k ním aj s deťmi môžem na tri mesiace nasťahovať spat ? Nedokážem si predstaviť vrátiť sa do detskej izby v mojom veku. Rodičia Už majú vlastne pohodlie, vyšší vek... Ako vôbec začať ked ani nevedia že sme sa rozišli ?
myslím, že 3 mesiace to rodičia s tebou a deťmi vydržia, nie je to až taká dlhá doba, normálne im povedz, čo sa stalo, že ste sa rozišli, presne ako si to napísala tu
To nedokážete tie 3 mesiace spolu vydržať za žiadnych okolností? Ak je to teda také zlé, tak povedz vašim, že sa s mužom rozchádzate a že s ním už nemôžeš vydržať. Možno ti sami ponúknu, aby si k nim prišla. Ale ak sa naozaj jedná len o tie 3 mesiace, tak by som nejako vydržala v tom jeho byte, pokiaľ ťa vyslovene nevyhadzuje. Držím palce, nechcem si ani predstaviť, v akej ťažkej situácii sa nachádzaš. ☹️
Ved aj on moze tie tri mesiace ist k svojim rodicom...ci je byt jeho - nie je jeho je irelevantne...ide o pohodlie jeho deti momentalne.
@anjelicek26 Bohužiaľ, podľa toho, že s ním autorka nevydrží ani tie 3 mesiace, to zrejme nebude otec roka, pre ktorého by bol záujem detí na prvom mieste. ☹️
Otazka nie je ako to povedat rodicom, ale ci deti zvladnu 2x stahovanie a zmenu za 3mesiace.... naozaj sa neviete kvoli detom dohodnut?
... a teda ked dohoda nie je mozna, povedat rodicom rovno. Rozvadzame sa, dovod a mozem na 3 mesiace prist? Zmestite sa do izby? Co tvoje a detske veci?
@anjelicek26 väčšinou aj chlap niekde potrebuje bývať a nedajú mu ďalšou hypo, keď by platil prvú.Mozno to je jeho byt...aj, keď ide o deti nie každý je tak nad vecou.
Autorka a čo po 3m?ako vieš, že to budu 3m?
Je to krízová situácia nerieš, že sa vrátiš do detskej je to dočasne jasné, že komfort budete mať všetci horsi
Co tak sa dohodnut a tie 3 mesiace este vydrzat v starom byte potom?
s tym, ze sa na nejaky ten cas vratis, rodicia isto nebudu mat ziadny problem. hlavne by si ale zasluzili vediet pravdu. a ked sa to tak vezme, treba im to povedat aj co najskor, lebo by ti mohli vycitat to, ze si im to zamlcala
Ja som mala ten isty pripad zostala som u ex ,3 mesiace prejdu ako nic ,ale ja som mala s najimnikmi zmluvu v pripade ,ze budem byt potrebovat 2 meaiace maju na vystahovanie.Neda sa vam s najomnikmi to poriesit?
Ved aj tak.im to budes musiet povedat 3 mesiace aj deti prezradia, ze ste sa stahovali, to nedokazes tajit donekonecna, povedz teraz a mas pokoj
Taka blba otazka - preco neodijde zo spolocneho byvania muz a ty neostanes tam kde si s detmi? Nech nemenia vsetko zname prostredie? Miesto platenia vyzivneho bude platit hypoteku a byt raz deti zdedia? Len ma tak napadlo...
Ale k otazke - normalne si s nimi sadnut a povedat im to, si dospela a ked si dokazala povedat muzovi, ze je koniec a ustat to v normalnej rovine, tak rodicov zvladnes tiez. Navyse je to len docasne riesenie... najdete ine, lepsie.