Ako povedať pravdu o jej snúbencovi kamarátke?

2. júl 2024

Naj kamoška a kolegyňka ma chcela predstaviť snúbencovi, mali sme sa stretnúť na spoločnej večeri. Ja som tam prišla oni sedeli vonku na terase. Keď som uvidela toho chlapa bola som v šoku, je to môj ex švagor. Možno napíšete že sa do ich vzťahu nemám montovať, ale ten chlap zničil život mojej sestre. Kamarátka sa chce k nemu nasťahovať, už si hľadá prácu v jeho meste.
Pozvanie na večeru som na poslednú chvíľu telefonicky odmietla ale dlho v sebe pravdu dusiť nedokážem.

sasa1310
2. júl 2024

naj kamoška asi vie, aké problémy mala tvoja sestra. Tak jej len povieš, že to je on

medda_beda
2. júl 2024

A ako jej zničil život? Lebo pravdupovediac to, že je chlap blb v nejakom vzťahu ešte neznamená, že pri inej žene nebude iný.Ľudia sa menia, dozrievajú.
Koľko takých je.

deti95060810
2. júl 2024

ja by som povedala...všetko. ako ho poznáš a čo povystrájal tvojej sestre...
ale dodala by som že sa možno zmenil . a nech sa rozhodne .

martinkatinka
2. júl 2024

Ty si ich videla a odisla z restiky? A podla mena si nevedela, ze by to mohol byt on? Nikdy ti neukazala fotku?

petamich
2. júl 2024

tvoja naj kamoska nepozna tvojho svagra? nikdy sa nestretli? nikdy nevidela jeho fotku? vola sa rovnako ako tvoja sestra 🤷‍♀️ rovnako ako ona tebe nepovedala ako sa vola jej novy partner, neukazala ti fotku?

jenn7
2. júl 2024

Toto je ako z rodinnych pripadov….

barbora0308
2. júl 2024

@petamich Pokus o vymyslenu temu, ale nejako nevidalo...🥴.

angeli121212
2. júl 2024

PovedZ jej to ale len ako fakty a nech sa už ona rozhodne čo a ako

autor
2. júl 2024

@medda_beda veľmi ťažko sa to dá opísať. Oni sa brali pred 5r, začali stavať, celí čas rečičky o Tom že on chce veľkú rodinu, sestra otehotnela po 1,5r snaženia. Tehu bolo ok, ale komplikovaný pôrod, a vážne choré dieťa. Švagor keď sa dozvedel tak zdupkal k matke, nebol po sestru, mama ju brala domov. Jej anjelik bojoval ešte osem týždňov, švagor sa ani minútu nestaral, nepozrel bábo v nemocnici, nezaujímal sa, nebol na pohrebe, Sestra vybavovala platila všetko, potom požiadala o rozvod, hoci už je tomu rok a niečo sestra sa stále lieči.

maca1984
2. júl 2024

A to ti ho doteraz kamoška neukázala na fotke, nepovedala meno ?

mimka1402
2. júl 2024

Určite by som jej povedala, ak vie o sestre a jej živote. Prečo tvoja kamoska nepozná ex svagra? Musí predsa o jeho živote niečo vedieť. Možno vie, že sa poznáte.

domkakvet
2. júl 2024

Normalne jej povec, ze je to byvali manzel tvojej sestry.

matullienka
2. júl 2024

Áno rozumiem tvojej sestre sa stala tragédia, ktorú ten chlap nezvládol, ale to zákonite nemusí z neho robiť zlého človeka. Veľa chlapov nezvládne starať sa o choré dieťa, bohužiaľ je to tak. Kamarátke by som povedala, že nie nechcem sa momentálne s ním stretnúť nakoľko videla som vás v reštaurácii a je to môj bývalý švagor. Ešte stále mám na neho veľmi ťažké srdce po tom ako sa zachoval k sestre.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
2. júl 2024

Naj kamoške by som povedala fakty. Rozhodnutie je na nej.

ukgirls
2. júl 2024

normalne ju zavolaj na kavu a povedz pravdu- ze si tam bola a kedze si ho spoznala a mas nanho tazke srdce za to ako sa zachoval nielen k sestre ,ale i k dietatu tak s nim nebudes sediet za jednym stolom .. jej povedz ze ju mas rada a ze stale bude tvoja naj kamoska ,ale nech si dobre premyslis a zisti s kym chce zit .. no miesat sa jej do toho nebudes- jej rozhodnutie jej zivot ...

simona20201309
2. júl 2024

Každý ma mat šancu zacat nový život a nemôžme súdiť prečo sa tak zachoval. Nezvládol situáciu.
Povedala by som to kamoške už len z toho dôvodu, aby vedela, že môže byť nositeľom chybného génu a bez genetických testov by som s nim v budúcnosti určite nechcela dieťa.

mamamasama
2. júl 2024

Ani moja najlepšia kamoška nevie ako vyzerá môj švagor. A prečo aj?
Autorka - Rozhodne by som to kamarátke povedala tak ako to je. Aj o tom, že si ich videla a preto zrušila tú večeru.

januska12323
2. júl 2024

Prečo chceš v sebe dusiť pravdu? Normálne jej to všetko povedz aj keď sa čudujem, že ešte nevie keď ste také kamošky.

veronika33
2. júl 2024

ukáž jej sestrinu svadobnú foto

autor
2. júl 2024

Nie nepoznajú sa, prečo by sa mali,... bývam od mamy a sestry skoro300km, som hodne mladšia a s kamarátkou sme sa spoznali iba na vš, nikdy nebola na návšteve. Podľa toho čo som počula toho grázla povýšili, má na starosti celý náš kraj.

daniela1911
2. júl 2024

Normálne povedz pravdu. Nič viac, žiadne svoje ani sestrine pocity. Nech sa kamarátka sama rozhodne. Očakávaj, možno, aj koniec kamarátstva - to by nastalo ale asi aj v situácii, že by si mlčala a musela sa vyhýbať stretnutiu.

mili2016
2. júl 2024

Aj keď príde koniec kamarátstva (čo asi príde) určite jej povedz pravdu a to je už len jej vec ako s touto skutočnosťou naloží

autor
2. júl 2024

Dajme tomu že nezvládol aj keď tomu neverím ale nezvládla to ani svokra? Možno bolo nepríjemné chodiť za nevyliečiteľne chorím bábätkom do krajskej nemocnice. Ale nenašla čas napísať obyčajnú sms-ku? To nenašla čas aspoň objednať jeden kvietok na pohreb vlastného vnúčaťa? Keď už osobne nechcela/nemohla...a prečo by nemohol super zarábajúci chlap zaplatiť aspoň polovicu nákladov, veď sestra bola dlhodobo PN a on pracoval.

bluka2
2. júl 2024

Normalne jej povedz, čo je zač

daniela1911
2. júl 2024

Akože ja si vôbec nemyslim, že je dobrý človek. Chápem, že to bol šok, a chlapi to moc nevedia spracovať a nezachoval sa ako dobrý otec. Ale ako hovoríš, “dobrý” človek - manžel, by apsoň peniaze poslal. Keď už nepomohol nič vybaviť.

betulinka1
2. júl 2024

Kamoske by som to povedala rovno tam. Ze mi sa pozname. Je to moj ex švagor, co sa nebol na svoje dieta ani pozriet v nemocnici ani sa nestaral o nic ani na obyčajný pohreb svojmu dietatu neprisiel.

marca12
2. júl 2024

Mala by si jej povedat vsetko,co vies. Nech je kamoska pripravena a uz si sama urobi nazor.

ahhola
2. júl 2024

To dietko malo geneticku vadu, ci traumu z porodu?
Inac by ma zaujimal taky rozhovor, matka-syn... Ked jej povie, ze babo nie ok a ona co? Vsak sa na nu vykasli, nech sa ona stara, ona pochova... Akoby nebolo z 2 bytosi🌿

1sally12
3. júl 2024

@mamamasama tiež ma zarazilo ako tu mnohé píšu že kamoška nepozná jej švagra😃 a prečo by aj mala?😃 Moja kamarátka tiež nepozná napr. môjho brata, nevie meno, ani nevie ako vyzerá. Nikdy som sa aspoň ja nebavila s kamoškami o rodinných príslušníkoch.