Nezadana,,uz dlhsie.Chlap s ktorym sa poznam ,nie moc ,ale zdravime sa prehodime par viet.Pozyval ma von ,pekny chlap mily ,chemia z mojej strany fungovala.No bol je mladsi ,tak som to neriesila ,o dost mladsi.Vzdy som mu odpisala,nech di hlada seberovnu.No po dlhom case ma zlomil ,tak si vravim vybehnem s nim na kavu ,aspon pokecame.Tak sa dohadujeme ,ze teda mam napisat cas cca v piatok ,pisem kedy teda ,ci mu to vyhovuje a on neodpisal.Viem ,ze odpoved mi nikto neda a ja niesom tip ,ktory sa ho to priamo opyta.Myslienkove pochody muzov su fakt zvlastne.
@ejmi25 pozri tak, ako hľadáš ty, hľadá zrejme aj on, možno našiel takú, ktorá mu je vekovo alebo aj ináč bližšia, slušnosť bola napísať ti aspoň pár riadkov, ale takto aspoň vieš, na čom si
@ejmi25 Myslím, že odpoveď už máš. Je úplne jasné, keď niekto nejaví záujem, nerieš ho viac a hľadaj inde. Chlapec ešte zrejme nevie, čo chce a potrebuje dozrieť 🙂 čo ale mohol urobiť - napísať ti, vysvetliť, že nemá záujem, to naozaj nemám rada. A asi to aj svedčí o jeho nevyzretosti.
@ejmi25 je to strašne jednoduché... proste čakal na teba a medzičasom sa pritrafila náhrada. Tak zloz ego do kufra a nesmut za zajacom, chlapi su taki, ze pre jedno kviti slunce nesviti... rozhadzuju siete kade tade a ty mas hlavu v smutku, ze uz ta nedobija. No nedobija, lebo pomedzi teba dobijal päť dalsich a nejaka sa chytila... Co je na tom nepochopiteľné?
@ejmi25 tak to mas svatu pravdu.