Ako podľa vás vyzerá seriózny vzťah?

19. jan 2024

Ahojte

Chcela by som si prečítať zopár názorov

Ako by mal podľa vás vyzerať vzťah, aby ste ho vedeli nazvať serióznym?

Minule som riešila túto tému a môj názor je taký, že seriózny vzťah je dlhodobý, niekoľkoročný, kde dvaja spolu žijú (alebo zatiaľ ešte nežijú ak to situácia nedovoľuje) , plánujú budúcnosť, rodiny sa poznajú, stretávajú sa s priateľmi, majú niečo prežité a majú zážitky atď.

mikadooo
19. jan 2024

Ja som začala brať vzťah ako seriózny, keď začal priateľ splietať slovko zásnuby, ale tým štýlom že chodím okolo horúcej kaše, aby ma náhodou neposlala do prdele 😁. Vtedy som si uvedomila, že to asi berie sakra vážne, aspoň teda z jeho strany a bola som nútená zamyslieť sa, ako to cítim a vnímam ja. Nie som ten typ, aby som vodila chlapa za nos.

amelia89
19. jan 2024

mne stislo r*ť ked moj (este vtedy) frajer nechal uzasnu pracu s vysokym platom a bez novej prace sa prestahoval za mnou do krajiny kde nikdy nebol. Vtedy som pochopila ze to je važne.

lindous
19. jan 2024

Ja som ku každému vzťahu od začiatku (nehovorím o prvých pár rande a tom prvotnom období spoznávania sa) pristupovala ako k serióznemu a tak ako keby mal byť posledný, keby nie a beriem to iba ako prechodnú záležitosť, tak do neho ani nejdem...

deti95060810
19. jan 2024

seriozny vzťah - vzťah v ktorom sa neklame, nekalkuluje, neťahá za nos toho druhého, vážia si jeden druhého.....

neviditelnypes
19. jan 2024

Vážna známosť sa napríklad neusmieva.
(zdroj: https://kukuckin.blogspot.com/2019/02/velmi-vaz...)

egonsk
19. jan 2024

ked sa navzajom si nehanbia grgnut, prdnut, posparat sa v nose. 🙂 Ked si vylupnute oko a zuby odlozia kludne do pohara na noc a rano neostane na vankusi abstraktny obrazok z makeupu. Jednoducho ked su obaja pred sebou prirodzeni a nemaju pred sebou tajnosti.

rorino
20. jan 2024

@amelia89 to je krásny dôkaz lásky,výstižnejšie ako akékoľvek slová,nech vám to vydrzi

ivangeline
20. jan 2024

Za mna to vobec nemusi byt niekolkorocny. :D Seriozny je taky...kde sa otvorene hovori o spol planoch do buducna,hodnotách,a je snaha z oboch stran to dokopat k svadbe,detom,rodine,spol. domovu,zostarnut spolu.. tj. vidier aj kroky k tomu. Napr. my sme si spolocne setrili po roku a pol chodenia. Zoznamili sa s nasimi rodinami. Zoznamili sa so sebou navzajom a nasimi planmi a hodnotami... a snazili sa najst spolocne. ;)

amelia89
20. jan 2024

@rorino 🙏🏻ďakujeme pekne