Ahojte
Chcela by som si prečítať zopár názorov
Ako by mal podľa vás vyzerať vzťah, aby ste ho vedeli nazvať serióznym?
Minule som riešila túto tému a môj názor je taký, že seriózny vzťah je dlhodobý, niekoľkoročný, kde dvaja spolu žijú (alebo zatiaľ ešte nežijú ak to situácia nedovoľuje) , plánujú budúcnosť, rodiny sa poznajú, stretávajú sa s priateľmi, majú niečo prežité a majú zážitky atď.
mne stislo r*ť ked moj (este vtedy) frajer nechal uzasnu pracu s vysokym platom a bez novej prace sa prestahoval za mnou do krajiny kde nikdy nebol. Vtedy som pochopila ze to je važne.
Ja som ku každému vzťahu od začiatku (nehovorím o prvých pár rande a tom prvotnom období spoznávania sa) pristupovala ako k serióznemu a tak ako keby mal byť posledný, keby nie a beriem to iba ako prechodnú záležitosť, tak do neho ani nejdem...
seriozny vzťah - vzťah v ktorom sa neklame, nekalkuluje, neťahá za nos toho druhého, vážia si jeden druhého.....
Vážna známosť sa napríklad neusmieva.
(zdroj: https://kukuckin.blogspot.com/2019/02/velmi-vaz...)
ked sa navzajom si nehanbia grgnut, prdnut, posparat sa v nose. 🙂 Ked si vylupnute oko a zuby odlozia kludne do pohara na noc a rano neostane na vankusi abstraktny obrazok z makeupu. Jednoducho ked su obaja pred sebou prirodzeni a nemaju pred sebou tajnosti.
Za mna to vobec nemusi byt niekolkorocny. :D Seriozny je taky...kde sa otvorene hovori o spol planoch do buducna,hodnotách,a je snaha z oboch stran to dokopat k svadbe,detom,rodine,spol. domovu,zostarnut spolu.. tj. vidier aj kroky k tomu. Napr. my sme si spolocne setrili po roku a pol chodenia. Zoznamili sa s nasimi rodinami. Zoznamili sa so sebou navzajom a nasimi planmi a hodnotami... a snazili sa najst spolocne. ;)
Ja som začala brať vzťah ako seriózny, keď začal priateľ splietať slovko zásnuby, ale tým štýlom že chodím okolo horúcej kaše, aby ma náhodou neposlala do prdele 😁. Vtedy som si uvedomila, že to asi berie sakra vážne, aspoň teda z jeho strany a bola som nútená zamyslieť sa, ako to cítim a vnímam ja. Nie som ten typ, aby som vodila chlapa za nos.