Dobrý deň dámy.
Som muž,snáď Vam to nevadí. Nepostrehol som v dukusiách žiadneho. Zišla by sa mi dobrá rada.
Už som zúfalí v čom s deťmi žijeme. Mám 40 rokov a dve deti (3 a 6). Postupom času sa ukázalo,že deti so mnou mala len a len preto,aby som sa postaral o ňu. Nie o našu rodinu ale len o ňu. A aby odišla od rodičov. Tý sa jej tiež chceli zbaviť. Je úplne lenivá. Nerobí absolútne nič. Len pozetá TV alebo mobil. Ja varím,periem,upratujem, nosím deti do škôlky a školy keď mám v práci poobednú. Ona ich berie len 8 krát za mesiac,aj to neskoro a v špinavých veciach. Podviedla ma už mnoho krát. Deti veľa krát udrela,prefackala. Dal som jej všetko. A dostal som za odmenu toxický vzťah. Aj deti si pýtajú novú mamu. Doslova. Prečo som ešte s ňou. Lebo som v pasci. Hypotéka sa nepýta s kým žiješ. Aby som vedel zaplatiť účty,musí cestovať do práce,no a zaťiaľ je ona s deťmi. To je jediný dôvod. Naozaj len toľko,že tam je. Nevenuje sa im.Dá im do ruky tablet či mobil aby mala od nich pokoj. Keď prídem z práce musím deti okúpať,spraviť domáce úlohy do školy,prichystať deti na ďalší deň. Ona ich len ponižuje,kričí na ne ,je na nás pasívne agresívna. Psychycky nás to ničí,hlavne deti. Nemám nikoho kto by bol s deťmi kým som celý deň v práci. Rozvediem sa,to je isté. Chcel by som novú partnerku,no na zoznamke ani vživote sa mi ju nedarí nájsť. A bez novej životnej partnerky sa tejto pijavice neviem zbaviť. Som z toho už zúfalý.
Skúste poradiť čo si mám počať.
Myslím, že o chvíľu ti tu aj tak naložia.😂Budú sa ťa pýtať co všetko robíš v domácnosti, koľkokrát do týždňa to robíš, ako často ju masíruješ a ako často ju berieš na dovolenky...😂
Bez inej ženy sa s tvojou súčasnou nerozídeš? To je aká logika. Najprv sa zbav tejto, vybav výživné, hypotéka tiež nie je koniec sveta a budete si žiť v pokoji. Ved už aj teraz robíš všetko. Ale keď nechceš kľudne nechaj deti ďalej týrať.
Buď opatrný!
Toto sa stalo kolegovi, požiadal o rozvod. Žena ho obvinila zo sexuálneho zneužívania deti, deti nevidel rok. Ešte stále sa to ťahá.
@stanulienkat Podľa mňa nie.... To je už extrém... no tiež nechápem prečo treba najprv inú ženu a až potom rozvod, nedá mi zmysel
Riesenim nie je ina zena, to nie je rozumne, minimalne by ti to este uskodilo pri rozvode. Ona sa zmenila? Nebola taka pred tym? Rozvod sa da zvladnut, problemy budes riesit postupne. A mozno sa spamata..? Vela zien dobrakov si to nevazi a zneuzivaju situaciu. Treba jej dat najavo, ze toto je uz privela.
Ty hľadáš novú partnerku, ako opatrovateľku tvojich detí???
TY dobrovoľne necháš deti týrať. Prečo bez novej ženy si nevieš zariadiť to je take výpočítave.Nájdem ženu najlepšie z bytom alebo domom. Rozvedenu slobodnu matku alebo slobodnu dievčinu sa tam nasačkujem a potom budeš riešiť čo. Bude to pre deti opatrovateľka náhradna matka. Vezmi deti chod do prenájmu aj mestske byty sú.Rozved sa a vysporiadajte si majetok.A nie jedne vzťah neukončiš a ideš do druheho aby si mal kam s deťmi odisť.Vypočitavec. To je rozum.Ak by bola situácia taka ťažka bije deti robím všetko tak už ak by bolo tak zle odideš čím skôr už len kôli deťom a ich a tvojmu zdraviu.Niečo mi tu nesedí.Na to aby som si zariadila bývanie ak mi je zle s chlapom mužom príklad nepotrebujem dalšieho chlapa ale zariadim si všetko sama.A nejdem hľadať niekoho kto by ma vzal bývať s dvomi deťmi.Máš hypotérku rieš majetkove vysporiadanie a nie ísť bývať k cudzej žene u ktorej ani nevieš či vydrži vzťah a potom sa s deťmi znova sťahovať.Bývaja ži s deťmi sám a nie ísť bývať rýchlod deti chcu novu mamu.Mamam je len jedna nech je aj zla nikdy ina mama pre deti už nebude.Jedna ich porodila ta navždy je ich mama.Mne to príde že chceš len ženu aby sa postarala o deti a mala bývanie.
aký istý že deti dostane... a čo keď súd vyhodnotí situáciu inak a deti dostane manželka...
myslíš že pre ženy budeš TERNO ? chlap s dvoma deťmi? dnes je doba zlá - každý pozerá hlavne na seba aby sa mal čo najlepšie....
@alickapusinka On nikde nepíše, že sa chce s deťmi sťahovať k novej žene.
Normálne si zoženieš nejakú studentku na to stráženie.. druzina a skolka je aspoň do 15:30.. ide o koľko? 1.5h denne? Skus najprv v skolke vyvesit inzerat....a Ries to v kľude videa fotky dokazy spravia veľa...
Deti nepotrebujú novu mamu...ale klud.
preco si myslis, ze bez novej partnerky by si sa nevedel zbavit tej sucasnej? aby ti mal kto dat pozor na deti? to mozes riesit opatrovatelkou (studentka/dochodkyna atd..), no a samozrejme ries cim skor rozvod a zverenie do starostlivosti
staci vysetrit kusok financii na opatrovatelku.. a mas po probleme.. vies, kolko zien samoziviteliek zije samych s detmi? myslis, ze vsetky sa nerozvedu skor, kym nemaju noveho partnera, aby neboli na vsetko same?
Byt je môj. Kúpil som ho pred svadbou. Ona sa bude sťahovať k jej mame na východ Slovenska.
Je mi úplne jasné ,že s dvoma malými detmi nie som pre novú partnerku žiadne terno. Nehľadám si opatrovateľku ani slúšku, ale životnú partnerku. Ženu, ktorú budem (aj deti) ľúbiť a ona nás.
O hodinu mám prvé stretnutie s rozvodovou právničkou.
Ohľadne rozvodu sme na všetkom dohodnutý. Deti ostávajú mne.
Práca v NZ mi nevyplatí účty. Nie som žiadny inžinier. Preto musím cestovať tam kde zarobím dosť.
Ak by som platil opatrovateľku 5 dní v týždni ,na celý deň,potreboval by som dve výplaty. To je tá pasca.
Platiť účty a trpeť tu túto toxickú osobu aby som vedel ísť zarobiť. Toto je tá pasca.
@petosam prečo chceš na celý deň opatrovateľku? Deti nie sú v škôlke a škole?
@petosam tu už niet iná možnosť,len rozvod. Takú ženu vychytať, to je ako za trest. A chudiatka deti, mysli hlavne na ne, aby im také chovanie vlastnej materi nenechalo následky na duši. Troska v pasci si, ale ako sa vraví, všetko sa vždy dako vyrieši. Buď budeš musieť zmeniť prácu, aby si to dako časovo zvládal, alebo ti bude musieť niekto s deťmi pomôcť. Ešte by možno bolo riešenie,presťahovať sa bližšie k práci...no uvedomujem si, že to nie je jednoduché. V každom prípade ti veľmi držím palce, aby si to zvládol 🍀🍀🍀
@petosam rodičia alebo iní príbuzní ti nevedia pomôcť aspoň občas s deťmi? Chodíš na týždňovky preč?
@petosam Píšeš "nehľadám opatrovateľku, ani slúžku", ale zároveň píšeš, že potrebuješ ženu, ktorá by bola s deťmi, kým si v práci. Tak ako je to vlastne? A prečo treba byť s deťmi celý deň?
A dúfam, že vieš, že ak budeš mať deti zverené do opatery, tak tvoja (ex)manželka je povinná ti platiť výživné.
3 a 6 ročné deti chodia do inštitúcií a ty určite nerobíš celé dni, stačí ti opatrovateľka na pár hodín denne.
Do práce cestujem firemným busom denne. Keď mám ranné (dva týždne) odchádzam z bytu o pol šiestej ráno a vrátim sa o pol siedmej večer. Keď mám poobednú (dva týždne) odchádzam o pol piatej a vrátim sa ráno o pol šiestej. V blízkosti neviem nájsť prácu ,ktorá mi zaplatí účty (min 800 € mesačne) a ostane aj na jedlo.
Budú ca ex nebude platiť nič. Aj keby som chcel ľahko sa z toho vyvlečie,vybavyl som jej invalidný dôchodok. Má ADEM. Zatajili mi ,že by nemala mať deti,lebo nebude schopná sa o ne starať. Čo je horšie,že má aj hroznú povahu. Lenivú,klamársku, toxickú.
Teraz idem k právničke ohľadne rozvodu.
@petosam ona suhlasi, ze ti necha deti? Nechce ich? Ufff :(((
@h2 už teraz ked napísal že byt je jeho tak už som v obraze.Ja som si myslela že ked maju hypotéku a na chvíľu nema kam ísť s deťmi tak že si hľada novu ženu.Ale už píše že byt je jeho.Nedal úplnu informáciu.
No tak nech ide, odkiaľ prišla, ty predaj byt a presťahuj sa s deťmi do blízkosti práce.
@alickapusinka Hypotéku on ešte má. Ale aspoň, že ten byt je jeho. Mal by ho predať a ísť odtiaľ preč.
@petosam preco deti nechodia do skolky!? Skoly? Na deti by mala platit nevadi ze ma id? Tak bude platit 10eur mesacne ale mala by cosi platit ci? Vyhod ju z bytu
@petosam podaj co najskor o rozvod..