Ako odísť od manžela? Za všetko mi nadáva

lucia851
14. máj 2022

Poraďte mi ako od neho odísť? Za všetko mi len nadáva. Už mám toho plné zuby.

0silvia0
14. máj 2022

@lucia851 a mas kam odist?

dzulli1980
14. máj 2022

Nerozumiem, akú radu potrebuješ ... keď si o tom, že chceš od neho odísť skalopevne presvedčená, oznám mu, že odchádzaš, zbaľ sa a odíď, či?
@lucia851

tosomja
14. máj 2022

@lucia851 ako odísť? Zbaliť sa, buchnúť dverami a napísať žiadosť na súd 🤔
Keď s ním nechceš byť naozaj a máš kde ísť a máš za čo.

savanna
14. máj 2022

Tie, co tu radia len sa jedneho vecera zobrat a plesknut dvermi, asi neboli v takejto situacii. Na tvojom mieste by som si najskor vymyslela nejaky plan a pozistovala, ake su moznosti. Ak nemas kam odist, existuju utociska pre matky s detmi. Treba si to obvolat pripadne sa s niekym poradit - mozno aj s nejakym psychologom, ktory by ti dodal trochu sebavedomia. Drzim ti palce.

marca12
14. máj 2022

V prvom rade si najst byvanie alebo poprosit rodinu o pomoc,kym sa nepostavis na vlastne nohy. Ak mas deti,treba podat na sud predbezne opatrenie,aby si ich mala v starostlivosti. A odist bud sa zbalit a ist,ak je to tyran a nasilnik a nie je moznost slusneho odchodu. Ak je to normalny clovek,tak sa s nim dohodnut,ze odchadzas,oznamis mu kam ides,co planujes a predbezne sa dohodnete ako a kedy bude vidat deti.

jajanka31
14. máj 2022

@lucia851 ja som odisla nasledovne: po tom co mi manzel znemoznil odchod na aute lebo mi prepichol kolesa na aute som z prace sadla na autobus, cestou som si na papierik napisala par telefonnych cisel na ludi ktorym som mohla verit a isla k prvemu bankomatu.. Pokial som k nemu prisla samozrejme uz na nom bolo len 60€ tak som ich vybrala a isla si do tesca kupit sim kartu. Staru som vymenila za novu ( aby ma nemohol lokalizovat a v tom momente som taxikom odisla na opacnu stranu mesta. Odtial som zavolala prvemu cloveku co som vedela ze je najblizsie ci po mna nepride. Samozrejme prisiel. Prve 3 noci som prespala u rodiny. Potom u znamych tak zas u rodiny zas u znamich a po mesiaci som to uz nejak dala sama.. Nemala som ziadny plan len kludnu hlavu a jedinu myslienku ze ma nesmie najst. Povodnu simku som zapla iba v aupatku alebo v inom nakupnom centre na 5 minut..

luccija
14. máj 2022

@lucia851 možno si konečne prišla na dôvod svojich depresii.Zeny ju väčšinou dostanú, keď to majú doma zle:(

lucia851
autor
15. máj 2022

@luccija to bohužiaľ dôvod nebol

lucia851
autor
15. máj 2022

@luccija a nechcem od neho odist

martul
15. máj 2022

@lucia851 skús trošku viacslovne vety, toto je len taký vikrik do sveta ale z toho ti moc neporadime...
1. deti máte? Dosť dôležité vedieť keď ti máme radiť
2. Peniaze máš z čoho budeš žiť?
3. Máš kde ísť, má ti kto pomôcť?
4. Prácu máš? ...... atď.... atď

martul
15. máj 2022

@lucia851 napísala si v úvode ,,ako od neho odísť " tu píšeš ,,a nechcem od neho odísť.."
Čo vieš?
Čo chces teda?

luccija
15. máj 2022

@lucia851 to je tvoja vec dúfam, že si sa nad tým aspoň zamyslela čo som Ti napisala tak úprimne od srdca.Samu seba neoklames

lucia851
autor
15. máj 2022

@luccija ja mam depresie kvôli tomu ze som druhý krát už nemohla otehotnieť a ze som začala mať zdravotné problémy s chrbticou

sense
15. máj 2022

Tak chceš odísť ci nechceš odist

lucia851
autor
16. máj 2022

@sense nie nechcem on je občas iba nervózny a viem aj preto takže to sa vyrieši. A ja ho ľúbim aj on mňa a mame krásneho 12 ročného syna

0silvia0
16. máj 2022

@lucia851 takze ta chlap len nasral a prisla si sa sem len vyventilovat?

sense
16. máj 2022

@lucia851 tak potom naco chces radu ako odist.

tosomja
16. máj 2022

@lucia851 no asi sa vtedy cez brucho nepodarilo otehotnieť, keď máte teda len toho 12r 😃

lucia851
autor
16. máj 2022

@tosomja staraj sa o seba, ja mam svojich problémov zdravotných dost

mk22
16. máj 2022

@lucia851 nechápem k čomu pýtaš radu ako odísť.
Občas je nervózny, ľúbite sa.. Co ti majú ženy poradiť???

lucia851
autor
16. máj 2022

@mk22 každý chlap je asi nervózny aj mi ženy hlavne pred menzesom. Ale ľúbime sa. To len ma vtedy chytil taky blbý amok. Som mala nervy

tosomja
16. máj 2022

@lucia851 ty si chorá riadne, zrejme zmena liečby prospeje. ☝️ Čo máš nastavenú teraz, je slabá

lucia851
autor
16. máj 2022

@tosomja ma neurazaj láskavo ja sa cítim super nemám žiadne depresie teraz. A lieky mam nastavene až dosť ich mam dvoje ad a lieky na úzkosť aj na spanie

tosomja
16. máj 2022

@lucia851 neurazam, len keď si prejdem všetky tvoje príspevky, tak usudzujem, že niekde je chyba 😉

lucia851
autor
16. máj 2022

@tosomja není len človek je už niekedy na nervy, keď ma zdravotné problémy

0silvia0
16. máj 2022

@lucia851 veľa ľudí má zdravotné problémy, len niekto tie problémy ťažšie zvláda...

lucia851
autor
16. máj 2022

@0silvia0 keby si mala psychicke ochorenia a chronické bolesti, vysoký tlak tak jasne ze to človek ťažšie znasa

0silvia0
16. máj 2022

@lucia851 psychické ochorenie nemám, ale chronické bolesti mám dlhodobo, chystám sa na operáciu. Ono treba so sebou robiť to, čo sa dá. Liečiť sa, udržiavať fit, hlavne sa v tom všetkom neutápať. Chápem, že so psychickými chorobami je to ťažšie, ale vždy sa dá posunúť aspoň o maličký kúštiček ďalej...

mamkalentedkova
17. máj 2022

@lucia851 tak si tie nervy ventiluj niekde inde a nie na koníky a nepros o rady ,ak ich nechceš .Choď sa pomilovať s mužom,keď mám dobrú náladu a nezakladajú zbytočne diskusie ..ženy ti tu chceli poradiť ,dali ti odpovede na otázku,ktorý si položila a ty tu na nich útočis...tiež mám niekedy toho dosť ..ale nevypisujem tu hlúposti a neútočil potom na ľudí,čo sa mi snažia poradiť

veronikaszabova
17. máj 2022

@mamkalentedkova perfektne napisane 👍👍