Ako niekomu vysvetliť, že ma začína nudiť?

27. sep 2024

Ahojte

je mi jasne ze tato tema vela z vas poburi, ale nadych vydych damy.

Trosku to zhrniem, s partnerom sme sa rozisli ( par faciek, automaty), mame rocnu dceru a stale spolu byvame, ale ja uz si nieco hladam aby som sa osamostatnila, ale je to tazke, kedze sama matka s dietatom no chapete.

Mimo toho si pisem, parkrat sme sa aj stretli s jednym muzom. Neviem ci to nazvat laskou alebo to je len moj zaujem, pretoze unho vidim nieco co doma nie (komplimenty, uprimnost, stale sa mame o com bavit. Nuz sme v kontakte denno denne ale este nespravil ten prvy krok, nikdy sme nic spolu nemali. Nemyslim si ale ze ma berie len ako kamosku aj do buducna, myslim ze tiez nieco citi,ale nepovie to. Myslite ze sa mylim? Alebo drzi si odstup lebo mam doma muza a dieta? Niesom stvorena na tieto konverzacie. Uz je to pol roka co je to takto a mna to uz zacina nudit, ale pritom ho mam stale v hlave. Viete chyba mi nieco nove (dotyk, pusa, vyznanie?), no neviem ako to naznacit, povedat. Alebo to uz nechat tak a drzat si odstup?

7miriam77
27. sep 2024

Možno čaká, kedy sa osamostatnis, žiješ s bývalým a tak nemá tento tvoj nový objav istotu

doriiis
27. sep 2024

Chlapec má rozum.Caka,či a kedy vôbec sa skutočne osamostatnis od ex.A kde ťa má hladkať? U vás doma,kde je aj ex?

robertoo1
27. sep 2024

Komunikácia treba komunikovať ,rozprávať pýtať sa👌pol roka a neviete na čom ste?

autor
27. sep 2024

@robertoo1 ja sa citim aj trocha blbo kedze tam niesu taketo naznaky dotyky alebo tak, ci to ja chapem spravne a nebude z toho len trapas ze vykazujem nejake city

melanta
27. sep 2024

Tiež by som si nezačala nič viac ako pokec a kávičku s chlapom, ktorý by žil s ex. Veď ty si na svojom ex stále závislá, keď sa nemôžeš osamostatniť. Zariaď si život bez ex a potom chci niečo viac od iného chlapa. Ani to nepovažujem za seriózne, chcieť od niekoho viac, ak žiješ v jednej domácnosti s ex. Kde má istotu, že doma medzi tebou a ex nič nie je? Tvoje slovo? Skutky sú podstatné, nie reči.

petulda333
27. sep 2024

Mas rocnu dceru a uz pol roka riesis ineho? 🙄🙄 Maj rozum a daj si pokoj. Prv si usporiadaj zivot a potom ries noveho chlapa

robertoo1
27. sep 2024

Tak to on by mal začať aspoň ťa chytiť za ruku alebo niečo ti naznačiť, Ťažko povedať čo cíti on🤷‍♂️ Ale za ten čas už mohol niečo podniknúť niečo nevinne🤭

marcellka32
27. sep 2024

Najprv sa nauč žiť sama s dieťaťom, osamostatni sa, daj si čas a až potom niečo nové hľadaj....veď bývaš ešte s ex a očakávas od muža, že ti bude vyznávať city?

mk22
27. sep 2024

Nerieš chlapa, ved ešte stále si s jedným, načo si to cele komplikujes?
Uprac si prvý vzťah, osamostatni sa, venuj sa dcérke. A možno neskôr.. No načo teraz??

januska12323
27. sep 2024

Ten chlap má rozum. Ako má vedieť čo chceš vlastne ty keď stále bývaš s chlapom, ktorý ti dal facku a nie jednu? Možno ťa má ako kamarátku a možno niečo cíti len si drží odstup a čaká čo z teba bude. Na tvojom mieste by som poriešila bývanie kým začnem nový vzťah.

annamarin
27. sep 2024

Neboj sa. Ked sa odstahujes, prides na to ako to s tebou myslí. Začala by som teda tým. 😇

0silvia0
27. sep 2024

Chlap ma rozum, ako moze vediet, ci nieco nemas aj so spolubyvajucim? Nechce si komplikovat zivot. Toho sa drz, ked sa odstahujes, asi sa planuje rozhybat potom.

sevrin
27. sep 2024

Ja s takou ženou by som si nepísal ani pol dňa, nieto pol roka. Proste keď tam nablízku máš stále koreňa, tak sotva bude niekto niečo s tebou riešiť.

koniarova
27. sep 2024

No lebo si bohovská partia. Žiješ s ex, ročné dieťa, bez peňazí predpokladám. Na to chlapi berú. 👍

maranta_leuconeura
27. sep 2024

No vy zijete s ex ako rodina, tak sa mozno medzi vas nechce stavat. A za mna mudre rozhodnutie. Vies kolko je takych co ,,odchadzaju" od partnera? 😉 Kde ma zaruku, ze to myslis ty vazne?