Ako niekoho vyhodiť z mysle?

3. apr 2022

Ahojte baby , dlho som rozmyslala ci to tu napisat ale kto mi poradi lepsie ako druha zena ?!🙈 Ide o nasho suseda ja neviem co sa to somnou robi cely den nanho myslim 😔 Je o 8 rokov mladsi o to sice nejde kedze ja neveru uplne odmietam ale fakt az mi je smutno z toho ze to neviem ovladat proste ho mam stale v hlave . Stretavame sa vo vytahu , pri bytovke , v obchode ... este horsie je to ze sa na mna tak krasne usmieva az sa rozplyvam🤦🏽‍♀️ citim sa ako nejaka pubertiacka 🤦🏽‍♀️🙈 Baby prosim nesudte ma ja sama neviem co robit chcem to zastavit , nerozpravame sa spolu ale ked sa vidime tak si len pozerame do oči a usmievame sa to napätie medzi nami by sa dalo krajat 🙈Mam partnera dve deti a toto by som im nespravila aj ked mna muz podviedol ale ja na toto fakt niesom len ako sa toho zbavit ? Neverila by som ze ja mozem nieco take zažit a bum nejaky "sopliak" mi pomota hlavu 🤦🏽‍♀️😔

h2
3. apr 2022

No tak mu nepozeraj do očí a neusmievaj sa.

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. apr 2022

@viestta to dufam , branim sa tomu ako mozem ale uz ked ho vidim rozbucha sa mi srdce a musim sa nanho pozriet 🤦🏽‍♀️fakt ako nejaka 15 rocna sa citim 🤦🏽‍♀️

autor
3. apr 2022

@rudolfko0 dakujem mam rada meditacie urcite si vypocujem

autor
3. apr 2022

@h2 snazim sa

sintra
3. apr 2022

Cim viac s tym budes bojovat a zakazovat si, tym to bude horsie. To je ako s tym ,nemyslite na modreho slona'. Poznas? Proste si to uzivaj, nikomu o tom nehovor, pokual to ostava len v tejto rovine, je to ok. Ono to casom vysumi.

autor
3. apr 2022

@sintra bojim sa sama seba , som zo seba sklamana ze nanho vobec myslim . Neviem ako nemysliet snazim sa nieco robit ale moj mozog sa somnou zahrava 🤦🏽‍♀️ dufam ze to prejde cim skor 🙏🏼

sante81
3. apr 2022

Ja ti napíšem za seba, nebola by som s partnerom ktorý ma podvádzal s inou ženou. Zariadila by som si život bez muža, a po čase vysporiadana s minulosťou by som dala šancu inému mužovi. A netyrala by som samu seba výčitkami. Chyba je v tvojom súčasnom partnerovi , nie v tebe.

liljana
3. apr 2022

No a? Tak si to busenie srdca uzivaj, ved vyspat sa s nim nejdes. Myslienkami zhresit mozes a kolko krat len chces.

annamarin
3. apr 2022

Určite by som si nevycitala, ze na niekoho ineho len myslím, keby ma môj muž podviedol. Vobec sa tým netrap. Uzivaj si dobrý pocit, keď ho vidíš. 😇

sintra
3. apr 2022

Nebud zo seba sklamana. Taketo veci sa deju. Myslienky sa ovladat nedaju. Len nase reakcie, spravanie.

karhu
3. apr 2022

pravdepodobne sa takto skeri na kazdu inu susedku, ktora je aspon troska k svetu...cochvila ho vo vytahu stretnes s jeho mladou frajerkou a motyle uletia

nerya
3. apr 2022

Nerob si výčitky ❤️ mne najviac pomáha - zíde z očí, zíde z mysle a hlavne vedome myslieť na niečo iné

autor
3. apr 2022

@sante81 od muza som odisla bola som u nasich pol roka ale nevydrzala som to tam a ked som videla ako malemu otec chyba tak sme to skusili znova a velmi sme sa zmenili obaja , ja som mala tiez svoju vinu na tom vsetkom pretoze som sa nespravala ako sa patri ja si to priznavam a teraz mame pekny vztah niekedy sa vieme pohadat ale to asi kazdy 😊

autor
3. apr 2022

@karhu to si tiez myslim , je to mlady chalan iste ma na kazdom rohu niekoho 😊 len som chcela vediet co mozem proti tomu spravit ale asi nic 🤦🏽‍♀️

autor
3. apr 2022

@nerya dakujem ❤️ musim si najst nieco cim zamestnam mysel

zmrzlinka2021
3. apr 2022

Zameraj sa hlavne na budovanie vztahu s manzelom. Vymysli nejake aktivity pre vas, pre neho prekvapko, ked pride z prace, privitaj ho s usmevom a bozkom, objijmi ho, rob drobnosti,ktore su pre vztah velmi dolezite.
To ze si svojmu drahemu povedala "ano" neznamena, ze na svete nestretnes lepsim, krajsich, mudrejsich muzov ako svojho manzela, ale tym, ze si si vybrala svojho draheho, kazdy den sa treba rozhodovat lubit ho 🙂

autor
3. apr 2022

@zmrzlinka2021 prave ze mojho muza nezaujima nic , ako vztah mame pekny rozumieme si to co pises robim stale , len on pride s prace mrzuty unaveny takze len vypije kavu a lezi na gauci , ale to chapem robi od rana do vecera manualnu pracu . Len je to vsetko uz ponorka . A k tomu vecer travi len hranim hier 🙄 uz som s nim o tom hovorila ale nepomaha ani rozhovor ani nic 🙄

zmrzlinka2021
3. apr 2022

A ako travite vikendy?

autor
3. apr 2022

@zmrzlinka2021 v sobotu sa stretavame cela rodina teda svokrovci svagrinne deti a ideme do zoo alebo niekde von sadnut , ked vravim muzovi aby sme si sli niekam sami tak prekruca očami vraj co budeme sami robit ze to bude nuda

autor
3. apr 2022

@zmrzlinka2021 a v nedelu si chce oddychnut to tiez je cely den na gauci lebo zajtra do prace

zmrzlinka2021
3. apr 2022

No dobre, a pred svadbou aky bol? Byvali ste spolu vtedy? Lebo kazdy ma nejaky ten zauzivany rezim, niekto je akcnejsi, extrovert, niekto skor potrebuje ten svoj svet.

autor
3. apr 2022

@zmrzlinka2021 no pred detmi bol iny , chodili sme stale niekam aj tu lasku mi prejavoval viac , potom som otehotnela a medzi nami boli stale len hadky ale mam na tom svoj podiel viny to viem . Porodila som a bolo este horsie nerozpravali sme sa aj mesiac do toho ma podviedol , odisla som a bola to premna taka facka aby som sa spamätala , po pol roku sme sa dali dokopy a fungujeme

autor
3. apr 2022

@zmrzlinka2021 ano byvali sme spolu , sme spolu len 6 rokov ja mam 26 😅

svetlonos
3. apr 2022

Autor, ak chces napis mi spravu, zazila som nieco velmi podobne. Napisem ti potom ako som to uspesne vyriesila 🙂

madeline1
3. apr 2022

Máš 26? To ako ten sused má 18? A tvoj manžel cca 26 ťa podvádzal? A ešte ste aj zostali spolu?

autor
3. apr 2022

@madeline1 ano , podviedol ma raz a ano sme spolu . Co je na tom? ja som mu odpustila a musim povedat ze si rozumieme viac ako predtym

autor
3. apr 2022

@svetlonos rada by som si precitala co si zazila 😊 ale ostanem radsej takto anonymne 😬