Prosím Vás, chcem blízkou dobou skúsiť ísť sama do klubu prvýkrát, mám 21 a doteraz som nebola ani raz… Ako tam nepôsobiť tak “trápne”? Keď chodíte samé, čo robíte? Ako sa správate? Pre mňa ako nováčika si neviem predstaviť čo robiť ako prvé keď tam prídem, a nie hľadať chlapov tam nejdem. Kamošky bývajú ďaleko, takže nepripadá v úvahu že by tam so mnou niekto išiel
A načo tam chceš ist ? Sama by som nešla pokým by som mala ísť sama
Sama do baru bez aspon kamosky fakt nie je dobry napad... nalepi sa nejaky sliziak na teba a si v tom sama...
@anjelicek26 alebo aj nikto a bude tam sama sedieť celý večer...
namiesto klubu si najdi neaky kurz/hobby tam sa zoznamis s ludmi a budes mat ist s kym do klubu ...
Pamatate na reklamy: "zavolaj mi do klubu" ? 😂
Ale nie, teraz vazne... ved bary a disko kluby sluzia skor na skupinovu zabavu. Sama urcite nechod, to nieje vobec dobry napad.
A čo tam chceš robiť sama?
Ahoj, neviem prečo samá negativita, ale ja chodím sama do klubu keďže nemám s kým🙂 a som spokojná, nikdy žiadny problém nebol, sem tam tam s niekym pokecam. Väčšinou tam sedim a pijem kofolu ak som autom. Počúvam hudbu. Ja to beriem ako odreagovanie keďže som ešte pomerne mladá a rada som medzi mladými ľuďmi tiež. Takže proste kašli na to čo si tam myslia
Nemám problém ísť sama na kávu, do kina, na večeru, ale do klubu som sama ešte nikdy nešla a ani by som asi nešla… možno sa veľmi špecifické akcie, kde viem že budú ľudia mojej krvnej skupiny a každý každého pozná, aj hej, ale do takého tradičného “komerčného” nie… ale to je jedno, ak si ty s tým ok, choď, daj si niečo na bare, zatancuj si, trápne pôsobiť nebudeš, lebo nikto ťa nebude riešiť, ak sa niekomu zapáčiš, dá sa s tebou do reči/do tanca… ale teda toto sú tie situácie, kedy väčšinou dobre padne kamoška ako záchrana, ak sympatie nie sú obojstranné… dávaj na seba pozor a však ak sa nebudeš cítiť dobre, vždy môžeš odísť 😊
Ak nie si vyslovene extrovert, že sa šmahom ruky dokážeš zoznamovať a baviť, tak do klubu sama radšej nechoď, lebo naozaj budeš pôsobiť trápne, že si tam prišla zháňať chlapov. Čo tam budeš ticho sedieť pri bare a čakať, že ťa niekto osloví alebo pozve do tanca?
@miriam11 Lebo do klubu, aj tých lepších ako ministry chodia iba šľapky? Nie je pekné hádzať všetkých do jedného vreca
@lindous konečne niekto 👏
Do najsamlepsich klubov, ktoré navštevujú podľa teba aj ministri, chodia samé asi len zlatokopky.
Veď ty musíš sama vedieť, akú máš motiváciu ísť sama do podniku a čo tam chces robiť 🤷.
@grof_monte_christo neviem či autorka nemyslela klub ministry of fun v BB.. 🙂
@buberova Ach taaak, lebo mi to nedávalo zmysel 🙂
@grof_monte_christo Ministry je veľka disco a išla by som kľudne ale nie sama
AHoj, bola si sama v tom Ministry?
myslíš bar? sama ani nechoď....