Ahojte žienky 😊
Potrebujem názor od skúsenejších, riešim sa s jedným chalanom, už sme mali viackrát spolu aj sex bala som sa toho, že ho po sexe omrzím lebo niektorí chlapi to tak majú, ale práveže vôbec...stále mi volá, píše vo všetkých smeroch si veľmi rozumieme dokonca mi povedal, že je na mňa dosť naviazaný..ale odpisujem mu dosť rýchlo proste keď mi napíše, tak mu často hneď odpíšem NEMÁM MU ODPISOVAŤ HNEĎ? či to je podľa vás úplne jedno keď ma chlap o vás záujem ?
musíš si byť vedomá svojej hodnoty, chlap môže aj počkať, nemusíš hneď skákať keď zapíska, práve že keď budeš stále v pozore a hneď pribehneš tak sa mu skôr zunuješ, lebo bude mať pocit, že ťa môže mať kedykoľvek si zmyslí...
Nepokaz si to sama tým, že teraz začneš hrať nejaké hry, aby si bola "nedostupná"... Ak vám je spolu dobre, tak si to užívajte 😊 ale žiť popritom vlastný život a nebyť na druhom závislý je vždy fajn, hlavne pre vlastnú pohodu
Moja zlatá... A on čo robí preto, aby sa ti neomrzel,hmmm? Buď sama sebou a užívaj si zamilovanosť. Len tak sama pre seba 😁.
Nevymýšľaj hovadiny, aby si bola akože vzácna. Ak si mu doteraz odpisovala hneď a teraz zrazu začneš mať odstup, môže to aj on pochopiť, že si stratila záujem, stiahne sa aj on, bude menej aktívny. Ty tým pádom ešte menej, aby si mu niečo dokázala a napokon to pôjde do stratena, len kvôli nejakým taktickým hrám.
A toho, že on Ťa omrzi sa nebojíš? Ja sa skôr u chlapa toho bojím 😀 ale recept je jednoduchý, venuj sa hlavne sama sebe, športuj, studuj, pracuj na sebe v každom smere, či už budeš mať hobby módu alebo maľovanie, alebo jazdenie na koni, vtedy budeš zaujímavá. Keď budeš mať rada svoj život a užívať si ho.
neomrzíš ho vtedy ak bude zaľúbený do teba ako osobnosti, budete mať spoločné záujmy, hodnoty, budete si jeden druhého vážiť atd.. a nie, ked sa mu páči napr. iba tvoja fyzická krása..
láska je podľa mňa niečo dlhodobé, čo trvá aj vtedy, ked sa pohádame
ty riešiš úplne banality, ktoré sú nepodstatné...
BuĎ sama sebou,nie každý chlap má rád hru na mačku a myš a netýkavky,závisí od toho čo ten chlap hľadá či stálu partnerku alebo len zábavku.Ak sa Ti páči spítaj sa ho priamo,či to myslí stebou vážne a chce ťa spoznať alebo len tak.
teraz su strasne v mode kadejake hry kopec ludi o tom pise navody, knihy, robi "naucne" videa. nerob to. su to hluposti. navyse podla videi co som videla tak ked vezmem do uvahy to co sa radi chlapom a to co sa radi dievcatam tak ak obaja by sa tym riadili v zivote spolu nebudu. za mna cele zle.
bud sama sebou, prirodzena, uzivaj si vas spolocny cas ale maj aj svoj cas na veci ktore ta bavia a naplnaju a stale udrzuj priatelstva s ludmi na ktorych ti zalezi.
@alison11 Povedal, že ma chce poriadne spoznať a potom môžme riešiť vzťah🙂
Tak sexujete uz a až teraz sa idete spoznávať a on si ide rozmyslieť,či to bude aj vzťah.? Ja už som asi ozaj stará na túto nezmyselnu dobu.
Však, tak hádam už máte medzi sebou vzťah. Spávate spolu , píšete si, stretávate sa, tak čo to je,ak nie vzťah.
Tak ja už som tiež stará, ja si neviem predstaviť také, že sa dvaja stretávajú, randia, sexujú, ale ešte si oficiálne nepotvrdili, že ide o vzťah. Pre mňa, keď som bola mladá, sa rátal vzťah od druhého rande. Prvé bolo skúšobné, keď som hneď videla, že toto nie, tak už druhé rande ani nebolo. Ak bolo, už som to brala, že spolu chodíme.
Povedal, že ťa chce poriadne spoznať a potom vzťah.Ked ste začali spolu spávať, tak na to, ťa nepotreboval mať spoznanu.Neviem, koľko máte rokov,ale na budovanie hlbšieho vzťahu idete na to úplne naopak.Najprv, sa máte stretávať, spoznávať a vzájomná láska, náklonnosť má vyústiť do intimity .
nechapem zeny ktore najprv sexuju a az potom spoznavaju svojho potencionalneho partnera... potom tu vyplakavaju tehotne slobodne matky ze nemaju peniaze na pokrytie dietata... (sorry za koment)
ale ved vztah je o spoznavani sa. teda aspon som si to doteraz myslela. vsak o tom chodenie a randenie je a ked pocas randenia zistite ze si nesedite tak sa rozidete. uplne easy. lenze dnes chlap jednoducho nechce oficialne vztah preto aby bolo jednoduhsie mat rozrobenych viac zien. iny zmysel v tomto kluckovani nevidim. vobec nejde o spoznavanie, to je kec. skratka ked nie je oficialny vztah tak je v pohode spoznavat aj ine zeny a zit si na volno. kdezto oficialny vztah je trosku vacsi zavazok. aj ked ani v nom nema clovek istotu ale aspon sa to tak viac vnima
tak ja som mamut lebo v mojom zivote vztahy zacinali prvou pusou a tu som dovolila najskor na druhom rande.
ja tiez dnesnemu "spoznavaniu" nerozumiem.
Super držím palce nech vám to vyjde na celý život.
Najskôr sex a teraz sa ideš hrať na nedostupnú?
@janka1011 Nikde som pre boha nenapísala, že sa idem hrať na nedostupnú...ale ok
@poxy125 😂 a prečo by ti mala písať súkromne? ideš jej poradiť tajomstvo sveta? 😂
Skôr ho omrzí taká, na ktorej sms musí čakať pol dňa.. milá, úprimná, veselá, usmievavá, sebavedomá žena ho neomrzí len tak..
@macatt Ďakujem za názor, tiež si myslím to isté🙂
@zuzanka.zuzu hlada naivky 😁
@zuzanka.zuzu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙏🙏🙏
Toho správneho muža, ktory sa k tebe naozaj hodi, neomrzis ani po xy rokoch, skôr nebudete chápať, že ich už prešlo toľko. Takže hrať sa na niečo iné, je akurát tak kontraproduktívne a prave to neskor môže zapríčiniť rozchod. Nikto sa nevydrží trvalo pretvarovať lebo prispôsobovať, ak mu nieco nie je prirodzené.
Ty riesis, ze ci je vhodne mu odpisat hned, ale ze ste mali hned sex to ti nevadi.
Ťažko povedať ako neomrzieť chlapa, každý chlap je iný a inak vníma aj jednotlivé situácie, takže to sa nedá nejako zovšeobecniť.
Myslím si, že najlepšie je neriešiť, netrápiť sa a užívať si, čo je.
a ako je to medzi vami teraz? ešte si ho neomrzela?
Ak mas 14 rokov je ok, ze toto riesis a ziskas skusenosti vekom.
Ak si dospela a on tiez, tak sa nad niecim takymto nepozastavujete a viete co chcete.
Overthinking je k nicomu.