Ako nebyť podozrievavá?

3. nov 2023

Ženy, ukludnite ma. Lebo viete ako to je, dôverujeme, ale keď nám dá niekto chrobáka do hlavy. Ide o to, ze som vydatá 2 roky, predtým sme spolu chodili 1,5 roka. Manžel mal predtým vazny vzťah (boli aj zasnúbení), ale ex odišla (do pár týždňov sa dala dokopy s terajším priateľom). Manželovi trvalo 2 roky, kým mi vôbec dovolil ísť s ním na rande. No a s mužom máme od začiatku zaužívané, že 1-2 dni v mesiaci máme večer pre seba. On ide s kamarátmi na futbal/hokej, ja s kamoškami na víno, do kina...doma nám to klape v každom smere, deti zatiaľ nemáme a zatiaľ ani neplánujeme. No ale. V septembri som na jednej takej akcií s kamoškami bez muža stretla tu jeho ex. Snažila sa byť veľmi priateľská a medzi iným mi aj vravela, že byť na mojom mieste, nedáva mužovi takú voľnosť. Viac povedať nechcela, ale mňa to úplne vykoľajilo. Odvtedy som podozrievava, a cítim, že sa zo mňa stáva stíhačka. Podvedome. Dnes prišiel z práce s tým, že chlapi ho volajú na trip do Londýna (futbal), že by rád šiel. Má tam obľúbený klub. Samozrejme, že mu nechcem brániť, ale mám v sebe zmiešané pocity. Ako mám s týmto bojovať? Nechcem si zničiť manželstvo. Nikdy som si nemyslela, že niečo také budem riešiť, ale stalo sa.

zmrzlinka2021
3. nov 2023

Rozhodni sa dôverovať mu.

romi2706
3. nov 2023

Keď ťa bude chcieť podviesť nepôjde kvôli tomu do Londýna, neboj 😃

A teraz vážne - možno to len byvalka chcela nasadiť chrobáka do hlavy, možno mu práve ona tú voľnosť nedávala tak preto je už byvalka... Kašli na to, pokiaľ nemáš skutočne nejaké podozrenie tak to jednoducho vypusti z hlavy.

jonnie
4. nov 2023

Ži a nechaj žiť. Predsa má občiansky, dosť dobré nerozumiem, prečo by mala žena pustit/nepustit muža niekde? On sa sobášom zbavil svojpravnosti? Ak ta bude chcieť podviezt, zabranis tomu možno len tým, že nebudeš podozrievava, tlačiť na neho - že to a to nemôže. Chlap, keď sa necíti doma OK, uniká.

joesvk
4. nov 2023

Tá bývalá je zjavne anjel. Priateľská, ide jej veľmi o tvoje a mužovi dobro....Ešte si od nej mohla požiadať o ďalšie rady do života s ním
Je to s prepáčením krava.
Neviem si predstaviť, že by som nejakej žene schválne naznačila, že má držať svojho muža nakrátko.Len ak by som chcela zasiať medzi nich pochybnosť. A taká krava teda nie som.

martul
4. nov 2023

A to preto že ti bývalá niečo trepla aby ti ublížila, tak si začneš ničiť vzťah? Nerob to . Podľa všetkého máš doma super chlapa, tak si to váž. Veď je to jeho ex, preboha nechápeš že sa snaží len ublížiť?!!

klementinka58
4. nov 2023

chcela ta zneistit a to sa jej podarilo

tanyag
4. nov 2023

Keď máte také super manželstvo, tak si posaď manžela a zdôver sa jemu, čo ťa trápi, čo ti povedala jeho bývala. Prečo to dusíš v sebe? Pokiaľ vám všetko funguje, tak vám bude fungovať aj úprimný rozhovor.