Poraďte ako zabudnúť na jedneho muža. Hoci na živo sme sa nikdy nevideli, poblaznenie z neho mi trvá už naozaj roky. Casto som nanho myslela ale vedela som, že mam priatela takze nic z toho nebude. Len v mojich predstavách, v správach, v telefonatoch som sa ho držala. Teraz sme sa ale rozišli s priateľom a on sa mi zrazu úplne prestal ozvyvat. Dohodli sme sa že sa stretneme, že dúfa že to nezrusim a potom už neodpisal. Dosť ma to mrzí a láka ma napisat mu, brzdí ma len pocit, že vyzniem zúfalo, keďže on už záujem očividne nema ale ja si neviem pomôcť, aspoň raz by som sa s nim chcela stretnut
Vie, že si rozídená?
@lintu Ano, preto plánoval stretnutie
Blbé. Jedine teda, že by sa mu čosi stalo...
Nechaj tak. Tieto veci vyrieši len čas.
Veď ste sa dohodli na stretnutí a on dúfa, že to nezrušíš, čiže máte dátum, čas a miesto? Či ste sa dohodli, že niekedy niekde a on sa teraz neozýva? No tak sa ozvi ty, veď o nič nejde. Celé roky ťa namotával, hoci si mala priateľa. Tak čo sa teraz zľakol?
myslela som si, že tu bude téma ako po 8 spoločných rokoch nemyslieť na ex.... a miesto toho téma o dvoch čo si roky píšu a jeden nemá záujem o stretnutie 🙈 táto doba ide do chuja 🙄 a ja starnem lebo používam výrazy ako moja babka kedysi 😂
@h2 dohodli sme sa že on pride tu, “tento tyzden”. Odvtedy neodpisal a bolo to minuly tyzden
Tak mu napíš, že kedy teda príde, nech sa vieš zariadiť. Keď na to neodpíše, tak je to jasné.
Ja by som mu napísala: Ahoj, stalo sa niečo keď sa neozývaš? Si vporiadku? Mal si prísť ale nič o tebe neviem tak sa bojím či sa ti niečo nestalo....
Za skúšku nič nedáš
Podobny pripad ako moj.Rok ma lame a ked dame stretko konecne tak ,ze nieco ma ze na druhy den mam ze kedy?pisem a on nic.Tak som sa nato vykaslala nebudem sa vtierat ale stretla som ho a,jasne ze mu povedala ci zmenil nazor.A on ze nie zrazu ma chytil zacal boskavat ja ze co a odisla som.A odvtedy nic!neriesim podla mna to takto muzi skusaju a maju rozrobene baby.
Platonicka laska...
Najdi si inu zabavku, zamestnaj mysel
Keď ste sa dohodli na stretku tak ako to dopadlo?
@pattybe že potom neodpisal
Takže vôbec sa neozval
Je normálne sa spýtať čo sa stalo keď ste boli dohodnutí, nevidím na Tom nič zúfalé
Ty si zbláznená len do predstavy o ňom ... podľa jeho správania je realita na míle vzdialená ... za mňa áno, vyznela by si zúfalo ... pokiaľ by sa ozval, OK, len zo zvedavosti by som sa s ním stretla ... možno je to plešatý pupkatý zúfalec ...