Ahojte. Už dlhú dobu ma trápi moja arogantná kamarátka. Vykazuje ku mne dosť arogantné a povýšenecké správanie ktoré sa strieda s tým, že keď vidí že sa od nej vzdiaľujem komplimentami, správami, pochvalami. A neskôr sa to opakuje znova. Vie ma vysmiať, ignorovať, aj ponížiť. Urobím chybu ak sa od nej vzdialim nadobro? Dosť som si už kvôli nej poplakala. Občas rozmýšľam či chyba nie je vo mne, ale toto trvá už roky.
Ak ti nevyhovuje, tak s nou prerus kontakt.
Chybu určite neurobíš a ak si sa s nou o tom rozprávala a chová sa rovnako aj naďalej tak si sa mala vzdialiť už dávno. Clovek si kamarátov vybera sam a je s niekym kamarát preto lebo mu to prináša radosť, pohodu, vyvolava to v ňom dobrý pocit a nie stres, poníženie a negativne pocity
Ana čo je v tvojom živote taký človek?
Chybu robis, ze jej toto dovolis. Chybu robis, ze uz davno si sa nepostavila sama za seba a ju neposlala tam kde patri
Čo ak je chyba vo mne?
Chybu robis ze sa podlizujes.
Raz som rozmyslal ze clovek co mi nic zle neurobil, pekne mi vkuse hovoril (a zena to nebola :D), vychvaloval ma tak som sa k nemu zle spraval a odvrkoval, neviem preco, nechapal som to preco to robim. Uz to viem. Je mi to proti srsti ked mi niekto tak nekriticky lichoti. Dobry clovek ale mohol byt aj kamarat ale nechapal som to a pokaslal som to.
(aj ked teraz citam ze to podlizovanie asi robi ona... zle som si precital)
Vymaz ju zo svojho zivota. Nemusis mat na nu cas a travit s nou cas, ak sa s nou necitis dobre, pretoze sa k tebe dobre nesprava. Nemusis sa nechavat sikanovat. Ona kamaratka nie je.
Takej kamosky sa drz.. ved ako by si prezila bez ponizovania, urazania a zosmiesnovania? Co by to bol za zivot? 😱 🙄🤦♀️
Kamarátka sa v zásade nevysmieva svojej kamarátke ani ju neponizuje...to robí nepriateľ! Už dávno mala byť exkamatatkou.
Typická manipulátorka. Vybíja si svoje mindraky a keď hrozí že terč, obeť stratí, tak sa zalįška aby ju nestratila
Narcistická manipulatorka to je a nie kamarátka. Aká chyba v tebe že si od nej zmanipulovaná.
Vela ludi by ju uz volalo ex-kamaratka.