Ako mu mám dávať najavo, že je pre mňa jediný?

milada_83
21. sep 2024

Dobry vecer chcem sa spytat ci sa toto stalo vo vztahu aj inej zene alebo dievcatu
Mam priatela a sme spolu skoro dva roky je to moj prvy chlapec je o pat rokov starsi
A velmi moc ho lubim ale on mi to neveri
Stale je smutny a nestastny lebo si mysli ze ho nelubim a ked sa ho pytam preco satak citi tak hovori ze odomna neciti ze by som ho chcela
Apri tom ja mam pocit ze mu davam vsetku lasku
Chcem sa vas spytat na radu
Jak mu mam dat najavo ze je pre mna jediny a ze ho lubim ? Tak aby mi to veril a aby som ho o tom presvedcila

rozculena
21. sep 2024

o ničom ho nepresviedčaj.Opýtaj sa ho,prečo je s tebou dva roky.

anjelicek26
21. sep 2024

Len ta citovo vydiera, neistý je len tak sám sebou akurát. Dva roky s nim chodíš asi zo srandy mu povedz nabudúce,možno sa spamätá..

vanilkovazmrzka
21. sep 2024

Je to manipulator… toto sa nikdy nezmeni, este si mlada, najdes lepsieho

reanda
21. sep 2024

nijako ho nepresvedcis, ked on sam tomu neveri.. to by musel chciet verit.. ale asi mu viac vyhovuje, nechat ta, nech sa trapis a snazis sa mu snad az do riti vopchat, aby si mu nieco dokazala.. to k tebe ma uzasny respekt a lasku 😝
dokaz radsej sama sebe, ako sa mas rada a nebud s takym clovekom, co ti neveri

0silvia0
22. sep 2024

@milada_83 aj ty bud smutna a hovor mu take iste sprostosti ako on tebe o nelubeni. Urychlite to, co uz davno je vsetkym jasne, len tebe nie

h2
22. sep 2024

@milada_83 "Od teba necíti, že by si ho chcela", to je akože o sexe? Odmietaš ho?

vikiki29
22. sep 2024

Tiež si myslim, že tým že necíti žeby si ho chcela narážal na sex. Ako fungujete v tejto oblasti? Vývíjaš iniciatívu aj ty, alebo iba on?

ina2405
22. sep 2024

@milada_83 obyčajný citový vydierač, zhnusil by sa mi, len toľko.

beronsche
22. sep 2024

@milada_83 toto nebude dobre...
On tebou citovo manipuluje, pomaly ale isto v tebe vyvoláva pocit viny. Po čase už budeš môcť nie len za to, že on je chudáčik smutný, ale aj za krízu svetovej ekonomiky... A ty tomu budeš veriť..
Si zrejme mladučká, zaľúbená. Ale verím, že časom pochopíš, že láska a vyrovnaný vzťah vyzerá úplne, uplne inak.
Že tam hlúpe vyvolávanie viny, z dôvodu vlastnej neistoty, nemá čo robiť.

Zatiaľ nikto oplat rovnakou mincou. Začni mu smutné licit, aká si nešťastná, že on neľúbi teba, že to z neho jednoducho necítis.. že nech ti to dokáže...

arianna25
22. sep 2024

Buď fakt citový vydierac a manipulátor, ktorý ti bude vštepovat nutkanie podlizovat sa mu, a bude s tebou točiť, alebo je fakt zakomplexovaný a má depresie alebo oboje. Ale určite by ťa nemal takto ubijat. Keď sa vo vzťahu necítis dobre tak nechaj to tak. Aby ty si časom nebola úplne scvoknuta z toho.

luccija
22. sep 2024

@milada_83 tak sa s ním rozid bude mat dôvod byť smutný a n

luccija
22. sep 2024

Nešťastný😉a čo potrebuje aké dôkazy lásky?Buď ta prijme aká si, alebo....chce Ta meniť na svoj obraz?tak, keby si ho nelubila nie si s ním.Ja som mala takého priateľa a dosť ma dusil jeho láskou, až sme sa po 4 r rozišli inak super chlap, ale mne to vadilo možno iná by bola rada.Stale ma hladkal, objímal čokoľvek by pre mňa spravil pre mňa to bolo strašne zväzujúce.Chlap ako hora, ale vnútorne nešťastný aj doma to mal zvláštne chladná výchova, mali ho neskôr stále som si pripadala akoby hľadal tú lásku čo nemal v detstve.

minimie
22. sep 2024

Chce aby si mu vyfajčila? Srandujem. Dobre ti tu radia, citový manipulátor je to. Začni s tým že si smutná lebo ty necitiš z neho dôveru 🤷🏼‍♀️

anketkarka
22. sep 2024

Nie si zodpovedná za to čo on cíti. On je pánom svojich citov, tak nech neskúša hádzať na Teba jeho nezrelosť na vzťah.

barborachors
22. sep 2024

@milada_83 nikdy chlapovi nedávaj najavo ze je jediný. Chlap musi zenu loviť dobíjať. Akonahle tuto tajomnú hru porušíš a budes sa mu núkať na podnose, doma ful servis, vsetko jemu po vôli atd prestaneš ho zaujímať, najde si sexi harpiju a dovidenia. Ale rob ako chces, kludne sa mu aj plaz po štyroch, ale na rovinu ti poviem, ze chlapi maju take zeny za nic.

tiika
22. sep 2024

Pokial si si ty istá svojimi citmi, a on ti nepovedal príčinu ani to, čo by si mohla robiť inak, tak nevies predsa ako to máš zmeniť. Pokial je on neistý, riešenie je v ňom, on zodpovedá za svoje prežívanie, on ma zistiť dôvody, prečo sa tak cíti a povedať ti o nich.
Ty nie si zodpovedná za jeho pocity, prežívanie, tak sa necit vínna a nepreberaj tu zodpovednost na seba. Inak je celkom možné, že tým ľahko otváraš cestu k manipulácii a citovému vydieraniu.

som_realistka
22. sep 2024

Bud si ešte mladučká, alebo je to tvoj prvý vzťah. Je to manipulátory ako vyšitý, postupne ta prinúti vzdať sa všetkého v tvojom živote, odstrihne ta od rodiny, priateľov, dobrej práce, peňazí, a potom ešte len uvidíš čo to je peklo. Tvrdo povedané? Áno? Neveríš lebo on je teraz taky úžasný? Neveríš. ALE, dávaj si pozor na vety typu, načo sa stretavas s kamarátkami, ja ti dám všetko čo potrebuješ. Ony ti iba tlačia kaleráby do hlavy, ja som pre teba najlepší. Ja viem najlepšie čo potrebuješ. A vety v podobnom duchu.