Ako mám prijať to, že ma nemajú ľudia radi?

31. okt 2023

Sú dni keď mi to je jedno ale sú aj také ťažšie dni .
Môžem si možno sama za to s mojou povahou ale aj ja mám city. A je mi to aj trápne keďže pár ľudí mám na Facebooku a v realite keď ich stretnem tak akoby sme sa nepoznali.
Čo sú to len sledovatelia?

minenkak
31. okt 2023

A načo ich máš potom na FB a vieš ,že FB nieje život

reanda
31. okt 2023

ludia niekedy nevedia nieco ocenit 🙂 a niektori sme tak specialni, ze proste nie sme pre kazdeho 😀 .. hlavne neprijimaj to, ze si za to mozes sama a ze keby si mala lepsiu povahu, tak by ta mali viac radi.. naopak, prijmi tu svoju povahu, ze si dobra taka, aka si, taka mas byt - maj sa rada sama v prvom rade.. a potom si dokazes vsimnut aj, ze ta ma rad niekto iny.. mozno nebudes typ 'popularneho' cloveka, co ma sto kamaratov, ale taki nie sme vsetci.. ani nemame byt..

januska12323
31. okt 2023

Načo máš na fb ľudí, ktorí sa ani nepozdravia?

markaterka
31. okt 2023

@januska12323 lebo na fb musíš mať aspoň 200 priateľov 🤦😃😃 ja tam mám 40 ľudí a to sú ľudia, na ktorých sa môžem obrátiť.
Autorka: keď si uvedomuješ svoje chyby, tak si na dobrej ceste. Nevyhľadávaj silou mocou kamarátov. Tí praví ti vojdú do cesty.

kinats
31. okt 2023

V zivote niekedy staci len jeden jediny priatel, ale musi byt ten s velkym "P", alebo sa zalubit do seba, to je laska na cely zivot. FB je urcite len strata casu.

januska12323
31. okt 2023

@markaterka tak ako aj ja tam mám ľudí, ktorých pomaly nepoznám ale nevadí mi to, aspoň viem či žijú 😁

autor
31. okt 2023

Celý život sa snažím prijať 🙈raz to ide raz nie no

reanda
31. okt 2023

to nevadi.. kazdy to tak mame, ze raz nam nieco ide a inokedy sa nam zda, ze je vsetko naprd.. aj to je sucastou sebalasky, nebyt na seba prisny a nekritizovat sa, ked mi nieco nejde.. bud k sebe laskava a povedz si, ze to nevadi 🙂 .. vsetko naprd raz prejde, netreba to niekedy ani riesit

minenkak
31. okt 2023

Prečo ti vadí,že ťa niekto nemá rád,veď to je normálne

autor
31. okt 2023

@minenkak lebo ja toho človeka som mala napr v obľube to mne vadí

hortenziaj
31. okt 2023

Kašli na ľudí a ži si svoj život, aspoň máš pokoj od všetkých. Mne to tak vyhovuje

minenkak
31. okt 2023

Tak asi máte obaja na ten vzťah medzi vami iný názor,to treba len akceptovať

libertz
1. nov 2023

to je bezna vec a hlavne dolezite je co je v realite a nie na fb. Nemozes podla toho posudzovat kdo ta ma v zivote rad. Ale tiez si tak kolkokrat pripadam takze chapem..

kubkovamama
1. nov 2023

FB nerieš,podľa toho nemôžeš brať vážne kvalitu vzťahov.Ja ludi nevyhľadávam vedome a s tými pár čo si vyhovujeme,mi stačí kontakt raz za pol roka.Kto ma nemá rád,je jeho problém,nie moj a takého človeka k životu nepotrebujes.Ked si uvedomujes,že je to aj tvojou povahou,snaž sa trochu okresať to čo mysliš,že ľuďom vadí.Ak je to teda nejaká fakt nepríjemná vlastnosť.

autor
1. nov 2023

@libertz málokto má chápe..

libertz
1. nov 2023

ked tak mi napis do spravy teda