Ako/kde si nájsť partnera po rozvode keď máš deti,ťažko sa začína odznova:(
@222edit Co poznam take pary v okoli, tak sa dali dokopy cez pracu, cez kamosov alebo cez internet. Ale jeden par poznam aj taky, co sa dal.dokopy v nemocnici, boli tam pacienti. Takze moze to prist kdekolvek 🙂
pôsobiš strašne nešťastne .... skús si samotu troška aj užiť.
načo si hneď vešať na krk ďalšieho chlapa.
keď deti troška vyrastú príležitostí budeš mať až až...
@zanka777 Niesom nešťastná😊 Sama som vyše dvoch rokov😉Nechcem silou mocou si nájsť niekoho aby som nebola sama. V okoli mám všetkých strašne zadaných ľudí, niesom typ človeka chodiť po diskotékach, baroch...a bežné vonku či v robote sa sám zatiaľ nikto neobjavil........teda v kontakte z okolitym svetom som až moc🙃 . Asi som ešte nemala šťastie spoznať toho pravého😊
@deti95060810 Niesom nešťastná🙂
Prečo chcú všetci hľadať? Veď to sú také okamihy, že keď príde, budeš vedieť. Treba žiť v prvom rade pre seba a deti.
@222edit možno ani nespoznáš... 😉
Ja ti môžem napísať, že ja som svojho vybrzdila v Brne. Tam sme si špinavo vynadali, a nakoniec aby nás neriešili policajti som ho potiahla na čerpačku, dali sme si kávu a potom sa to začalo
@zanka777 To určite sa neuspokojim,len aby som nebola sama, to som mohla zostať v nefunkčnom vztahu naďalej ......trpela som tak posledných 6 rokov......stale som si hovorila že sa to sa dokopy ale nedalo.......rada by som bola opäť šťastná❤ a aby aj dotyčný bol somnou šťastný🥰
@222edit bohuzial aj slobdne a bezdetne maju problem najst normalneho muza. Dieta ta nijako nediskvalifikuje.
A ja ti zas poradím, ostaň tak dlho sama, ako to len bude možné. A to pravé príde, len netreba hľadať. Radšej si treba užívať deti. Ja budem sama už 9ty rok.
A navyše treba si aj trochu dávať pozor, nikdy nevieš na koho natrafíš, hlavne mamičky dievčatiek.
Mna moja dcera po skole chytila za ruku so slovami "tam je tato toho chlapca, co mi robil na skolskom dvore zle".
Sme spolu uz 8 rokov 🤣
@222edit Kľudne aj na modrom koníkovi. Na verejných zoznamkách máš väčšiu šancu natrafiť na rôzne pochybné existencie. Keby som si mal vybrať, tak naozaj radšej tu, ako kdekoľvek inde.