Dobrý deň, stretávam sa s jedným chlapcom, ale len čisto kamarátsky. Píšeme si každý deň od rána do večera, o vážnych veciach aj o hlúpostiach. Párkrát som už "zavtipkovala", že ďakujem za rande, alebo že kedy si rande zopakujeme. Nikdy na to ale nereagoval. Včera sme boli von, chytil ma za ruku, pri dome ma pobozkal. Brala som to teda ako začiatok vzťahu a bola som šťastná. Dnes som mu ale napísala a pôsobil odmerane. Vyšlo z neho, že je to na neho rýchlo (poznáme sa 9 mesiacov). Že vzťah nechce, lebo má svoj pokoj, svoj režim, svoje koníčky a momentálne to necíti tak, že by sa prispôsoboval ešte aj mne. Vravela som teda, že to tým pádom nemá zmysel, lebo ja som sa zaľúbila. A nebudem sa trápiť v jednostrannom vzťahu. No ale pred chvíľkou prišiel ku mne a vraj nechce o mňa prísť. Chce to tak ako doteraz a čas ukáže. Ako to vidíte vy? Som mladá, nechcem sa trápiť, ale cítim, že aj on ma má rád.
Ďakujem
Nechaj tomu voľný priebeh, ak začneš tlačiť, chlap ustúpi. Čas to vykryštalizuje
Presviedčať niekoho na vzťah, tak na to by som sa akurát tak vykašľala 🙂 Ak sám nechce, tak si nepomôžeš nijak. Nechala by som ho tak, rozhodne by som mu dala ultimátum. Život je krátky, snáď nechceš čakať neviem ako dlho, kým sa mu uráči vstúpiť do vzťahu.
Kolko mas rokov?
@tuppuk to určite nechcem, ale zaľúbila som sa do neho. Je to prvý chlap, kvôli ktorému po nociach plačem. Ja aj viem, že keby ma dnes zobral vážne a už by sme prerušili kontakty, ja by som to nezvládla :(
@evkamotka 17
Tak jasné jemu to vyhovuje tebe nie. Prečo by mal súhlasiť len aby to tebe vyhovovalo. Bude ďalej kamoš a na vzťah hľadaj iného.
17 a kvôli takému somarovi plakať? Zavolaj kamoškam a vyrazte na diskotéku. O dva týždne si na neho ani nespomenieš.
@januska12323 ale ja nie som taký typ. Nechodím po diskotékach a už vôbec nebeham za chlapcami. Oni za mnou áno, mám nápadníkov. Ale každého porovnávam s ním. V lete som mala jedno rande, na ktorom som si to vlastne celé uvedomila.
aj ked si viem predstavit, ze by si chcel vsetko naraz hned, zjavne to nebude chla, s ktorym to pojde tak jednoducho. ty si musis polozit otazku, ci si kvoli nemu ochotna tomu nechat proste volny priebeh, dat tomu cas, aby sa ukazalo, ci z toho nieco bude alebo nie
Ak kvoli nemu places uz na zaciatku, nie je to ten pravy. Teraz by si mala byt happy a lietat na oblaciku.
@jj298 ako môžem lietať, keď on mi tú lásku nechce opätovať? Aj keď ja cítim, že má má rád a záleží mu na mne :(
Pokračujte vo svojom živote a uvidíte, či on do Vášho života zapadne alebo len prešiel popri Vás. Veľmi sa nenamotajte.
Zacni sa stretavat s niekym inym a odstrihni sa od kontaktu s nim aspon na 2-3 tyzdne.
Ale myslim si, ze je to skor len manipulator a vyuziva ta na urcity typ aktivit, a popri tebe ma este zopar takychto kamosiek, kde kazda pokryva nejaku cast jeho potrieb.
V tomto veku sa láska veľmi preciťuje a to je to krásne. Je to také nevinné, úprimné... motýliky v bruchu. Všetky sme si tým prešli. Patrí to k životu,aj sklamanie,aj prvé zaľúbenie. Si ešte mladá a času máš naozaj dosť. No na druhej strane stále čakať,či mi ten druhý opätuje lásku...to nie je správne. Vieš,ono je dosť možné, že keď o teba "príde", uvedomí si, že ťa ľúbi tiež. Ja by som to riskla. Veľa šťastia 🍀🍀♥️
Je jedno koľko má žena rokov či 17 alebo 45, pokiaľ chlap nemá záujem o vzťah môže sa žena aj postaviť na hlavu...vždy hovorím, prvý sa má zaľubit muž ;)
Typický chlap dnešnej doby. Chce len to, čo je jemu príjemné, čo jemu vyhovuje. Keď má na teba náladu, máš tu byť preňho, keď nie, daj pokoj a neotravuj. Žiadny vzťah, žiadne záväzky... časom ti možno navrhne aj dnes také populárne "kamarátstvo s výhodami", čiže "poď si so mnou zatrtkať a potom vypadni". ☹️
Si este velmi mladucka a preto to tak strasne prezivas. Kazda sme si tym presli a preto je ti teraz kazda rada zbytocna lebo citom nerozkazes. Kolko ma on rokov?
láska sa nedá vynútiť.. keby ťa ľúbil (bol aspoň zaľúbený/namotaný) tak urobí všetko pre to, aby s tebou bol.. vykašlal by sa na všetky aktivity, na cely pokoj, režim a koníčky... keď je mu už teraz všetko prednejšie ako ty, ako to bude pokračovať? mne z toho vychádza, že on je starší, má prácu a ty si iba na vyplnenie volného času.. nájdi si seberovného, uži si tú krásnu stredoškolskú lásku ❤
Pokial on vztah nechce, tak mozes cakat aj 20 rokov obrazne povedane. Si velmi mlada, mas sancu najst si v tomto veku na randenie ineho chlapa. Lebo on bud nevie co chce alebo jednoducho nema nic lepsie, tak pletie hlavu tebe.
ked si chces lasku uzivat, nechaj ho tak a otvor sa inemu vztahu.. ked sa chces pre lasku trapit, tak na neho cakaj
A čí nápad bol, aby ste sa začali stretávať? Aj on ťa aktívne volá von alebo väčšinou je to tvoj návrh? Ak si ty aktívnejšia, tak to s tebou môže udržovať len preto, lebo si ťa necháva v zálohe, keď vidí, že máš záujem. Možno sa mu páči iná, možno necíti, že s tebou je to ono ale zatiaľ nemá inú možnosť. Keby sa do teba zaľúbil, neriešil by, že bude mať menej času na koníčky a pod.
Každopádne ťa chápem. Asi by bolo najlepšie nechať tomu voľný priebeh, ale nie každá baba to dokáže. Ja by som to na tvojom mieste nedokázala a radšej si zvolila úplné odstrihnutie. Pár týždňov to bude bolieť ale potom sa z toho dostaneš. Snaž sa prísť na iné myšlienky a hlavne neporovnávať s ním iných chlapcov. Plakať po nociach a držať sa stále v nádeji je sebatrýznenie. Držím ti palce 😊... A to, že sa teraz odstrihneš neznamená, že sa napr. o 5 rokov nemôžete dať dokopy 😊
vieš, môžeš doviesť koňa k vode, ale nemôžeš ho donútiť piť...v 17 rokoch takto prácne (a zbytočne) budovať vzťah s niekým, kto vzťah so mnou mať nechce je hlúposť. Že si sa zaľúbila, no dobre, to je v 17 pochopiteľné, ale ak láska nie je obojstranná, nemá to zmysel
@minka201 práveže on. On ma stále volá von, aj teraz ma presvedčil, aby sme sa stretávali aj ďalej. Ja neviem fakt
Tak keď ťa volá von, povedz mu: "Dnes nemôžem, mám rande." Možno sa chlapec preberie.
A on má koľko rokov?
No Ty ho poznáš už 9 mesiacov, tak by mohla vedieť, aký je. Či Ťa len využíva, alebo mu je dobre s Tebou, nechce o Teba prísť, ale necíti sa ešte na vzťah. Ak ho ľúbiš a naozaj si myslíš, že jemu tiež záleží na Tebe, tak mu daj čas, tak ako chce. Niekto potrebuje čas na to, aby prijal záväzok. Možno len pristupuje k vzťahom zodpovedne a keď nie si je celkom istý, tak radšej nič nesľúbi.
Tak možnosť A: nevyužíva Ťa a úprimne mu je s Tebou dobre a záleží mu na Tebe a ten čas by mohol pomôcť sa viac spoznať a zblížiť
Moznosť B: Využíva Ťa a len mu vyhovuje to čo pri Tebe má, a potom je dobré sa nenechať zneužívať a radšej to ukončiť čím skôr.
Držím palce
Ved mu sluzis len na vyplnenie volneho casu, aby mal s kym skocit von. Dobehnes vzdy ked zapiska. A ak spolu spite, tak len ako matrac.
Vidím to tak u seba, že po 9 mesiacoch by som sa mu vyprdla na nejaké len stretavanie. Na to som mala a mam svojich kamarátov a kamarátky.
Nie nejakeho takého ako je ten " tvoj".