Ako ho mám získať?

lanka999
4. sep 2023

Po dlhej dobe som stretla chlapa, s ktorym si skvelo rozumiem, citim sa pri nom uzasne, uvolnene, stale si mame co povedat, doberame sa, fyzicky je uplne moj typ. K nicomu intimnemu medzi nami nedoslo. Problem je ale v tom, ze rozprava ze nevie ci chce vztah. Raz mi dokonca povedal, ze so zenami su len poblemy. Tvrdil ze mal jeden polrocny vztah a este nejake kratke, dokopy nic dlhe a ze nic vazne. Co sa tyka temy jeho "vztahov" nechce nic rozoberat ani sa o tom bavit. Dost ma tato reakcia zaskocila. Neviem, nechcem si hned domyslat ci je nejaky iny atd. Je to dospely pracujuci sympaticky usmievavy chlap po 30tke. Co sa tyka nasho kontaktu, nepozname sa extra dlho, a ja som ta, ktora je aktivnejsia co sa tyka pozyvania na akcie, ci do prirody... Povedal mi ze pri ostatnych dievcatach je nervozny a ze pri mne nie. Ked sme boli nedavno na jednom koncerte, dali sme si co to do nalady a cakala som ze sa to konecne niekam pohne. Za cely vecer sa ma nedotkol, maximalne jedno rychle objatie okolo pliec pocas chodze. Co sa tyka komplimentov, nic moc. Citit z jeho spravania ze nema vela skusenosti so zenami. Mne to neprekaza, co mi ale vadi je hlavne to, ze neviem na com som u neho a ci je vobec nejaka sanca ze cosi v buducnosti zmeni. O mojich citoch som mu nepovedala. Napise mi prvy tak maximalne 2x do tyzdna ale ked ho niekam zavolam vzdy ochotne pride. Som z neho zmatena. Nechcem samozrejme nic nasilu, ani na neho nejako tlacit, ale tato situacia ma dost stve. Co by ste mi poradili? Ma to s nim vobec nejaky zmysel? Preco sa takto zvlastne chova? Dakujem!

colsami
4. sep 2023

Ahoj, ak nevie ci chce vztah, nechce o tom rozpravat, hovori ze so zenami su len problemy... Nesla by som do toho.
Ved musi byt presvedceny o tom, ze tu "polovicku" chce. Ak nebude presvedceny, nevydrzi to. Hladaj chlapa ktory vie co chce (a podla moznosti chce to iste, co aj ty) 🙃

opica_skorica
4. sep 2023

@lanka999 Introvert? Nema dobre skusenosti z minulosti so zenami? Nema prax v komplimentoch?
Moznosti je vela.
O slová ani nejde.
Dolezite je jeho spravanie a činy.
Nechaj tomu čas. Stretávajte sa casto, on sa prejaví.

juliacenc
4. sep 2023

Treba pockat, uzivaj si, ze je ti s nim fajn

viestta
4. sep 2023

Nevie ci chce vztah alebo len decentne naznacuje, ze vztah nechce a ostane to na urovni lepsi kamarat?

mimi2018
4. sep 2023

@lanka999 nič z toho nebude. Hľadaj inde lebo sa sklames a stratíš čas.

paolne
4. sep 2023

Možeš začat prva. Povedz mu všetko čo nam že sa s nim dobre citiš že sa ti pači ako chlap a chcela by si skusit s nim vztah. Povedz mu že nemusi ti hned odpovedat nech si to necha prejst hlavou a kludne o tyžden aj neskor. A povedz mu aj to že nadalej možete byt len kamarati ak s tebou nechce nič viac len to potrebuješ vediet aby si sa poobzerala po inych ak nemaš u neho žiadnu šancu.

andrea78
4. sep 2023

@lanka999 nema zaujem. Berie, co mu nukas, povedal Ti to, no nevycuvala si, tak to nechava tak, no len kym nepride ina, kde zaujem mat bude, to si potom pojde nohy zlamat. Byt Tebou, kaslem na to, ak chces vztah, perspektivny, nie max tak kamarata s vyhodami, tak tento to nebude.

syslik81
4. sep 2023

keby mal zaujem napise ti aj sam od seba ,pozve ta von a obime ta etc.. on je ten co ta berie len ako kamaratku a ty to bud respektuj alebo odid .. mozno odchodom zisti o co prichadza a ozve sa ti ..

domkakvet
4. sep 2023

@lanka999 ja si tiez myslim, ze nema zaujem.

joesvk
4. sep 2023

Pri ostatných dievčatách/ako on hovorí/ je možno nervózny, lebo chémia. Teba berie skôr ako sestru, tak nemá z teba stres,ale ani motýle .v bruchu.

muchotrafka298
4. sep 2023

S najvacsou pravdepodobnostou zaujem nema a povedal Ti to dost jasne tym, ze nechce vztah. Ak si s tym OK, ze budes s nim travit cas a nic z toho nebude, tak kludne sa s nim ako kamaratom stretavaj.

deti95060810
4. sep 2023

moc tlačíš na pílu... mne sa zdá že ty sa mu nepáčiš, resp. nie si jeho typ. to má len reči že so ženami sú len nepríjemnosti - keby si bola jeho idol - takú blbosť netára...
kašli na neho.

miadi
4. sep 2023

Ty nebudes fyzicky jeho typ. Pri tebe je viac v pohode Lebo ta berie len ako kamosku. Pokeca s tebou ide von ., viac nechce. Nevnucovala by som sa. Taketo nadsenie jeden z druheho by malo byt prirodzene a vzajomne.

vanilkovazmrzka
4. sep 2023

V lepsom pripade je gay ;)

tanyag
4. sep 2023

Ja som tiež nervôzna pri mužoch, kde cítim chémiu...ktorí sa mi fyzicky páčia....pri takých som nervózna, hanblivá a v hroznom strese...pri ostatných, ktorí ma nijako nepriťahujú som úplne v pohode 😁 možno to on má rovnako...kto vie...

janetinka27
5. sep 2023

@lanka999 ahoj, podla mna gay
Jedine ak by nebol, netlac, nic neziskas, keby ste si aj spolu zacali, pride nejaka, s ktorou to zafunguje a teba lahko opusti.
Ale skor je gay

samimami777
5. sep 2023

Podľa opisu ťa skôr vidí ako sestru alebo kamošku preto ti zbytočne nedáva "náznaky" a radšej ti nepíše sám od seba ani ti nedáva komplimenty či objatia a sám ti skôr naznačuje že ťa nevidí v romantickom smere .. Pozri, nikto nehovorí že sa to nemôže za mesiac alebo dva zmeniť ale tiež nemusí nikdy... Určite by som sa mu teraz nevyznávala ani nič inak ho akurát vystrašíš a utne s tebou kontakt. Už teraz hrozne tlačíš na pílu.

tanyag
5. sep 2023

@samimami777 Aj ja mám ten pocit...zo svojej skúsenosti viem, keď som sa stretla s pár mužmi...bola som ukecaná, vysmiatá...žiaden stres (nebola chémia z mojej strany) a tí chlapi (boli traja) mi asi po týždni napísali, že si vedia predstaviť so mnou vzťah, už bolo aj také, že sa vraj zaľúbili...neustále vypisovanie, volanie...liezlo mi to na nervy, keď som im pekne vysvetlila, že ja to proste tak necítim ešte, že nech to necháme na spontánnosť a viac sa spoznáme, tak už som bola za zlú, divnú a horšie písať nejdem...prerušila som úplne kontakt, pretože namiesto tešenia sa zo spoznávania niekoho nového...som z toho vyšla ako najhoršia osoba pod slnkom 😂

danica2711
5. sep 2023

@lanka999 skús nebyť aktívna, nikam ho nevolaj, uvidíš, či sa on rozhýbe s nejakým pozvaním. Ak nie, máš jasno. Ale aj ak áno, dobre by som si rozmyslela, či doňho investovať čas a city, veľmi perspektívne to nevyzerá

hiro
5. sep 2023

@lanka999 "ze so zenami su len poblemy" a si myslis "ze nema vela skusenosti so zenami"? Ak vie ze so zenami su len problemy tak si myslim ze je skuseny :D

pkgirl30
5. sep 2023

Prestaň sa snažiť, ak by o teba skutočne stál tak by aspoň vyhľadával tvoju spoločnosť, aj keď to nevie vyjadriť slovami ale aspoň by si videla činy, ale u neho nie je ani to. keď sa prestaneš snažiť, MOŽNO ho to zmení a možno sa pekne prirodzene od seba oddelíte a ty budeš schopná nájsť si iného. takto sa len namotávaš vlastne na NIČ a o to je to horšie, lebo potom začneš pochybovať o sebe, že na tebe je niečo zlé

cippi
5. sep 2023

Noo nemusi to byt, ze chemia nie je jednoducho nemusi chciet 🙂. Ja tiez nechcem vztah momentalne hned a to som stretol pekne zeny aj chemia sem tam, ale jednoducho ja som nastaveny ze nechcem, tak nechcem zatial 🙂. A ani chemia zatial neprekonala moje racio 🙂. Volnost ma nieco do seba 🙂.

patricia255
5. sep 2023

@lanka999 počúvaj čo ti hovorí na začiatku - ak hovork že nechce vzťah tak ho nechce a aj si od teba drží odstup. Ty záujem máš a on to určite vie ale vzťah nechce.

Mimochodom, má po 30-tke a nemal ešte ani vážny vzťah? To je trošku zvláštne ak je teda taký super úžasný, sexy pan pracovitý a usmievavý.

Možno si len raz užije a po čase si nájde na sex inu lebo sa mu prvá zunuje... vzťah je o kompromisoch, príde stereotyp, problémy... niekto si radšej žije bezstarostný život
Netlač naňho, skús si držať chvíľu odstup a uvidíš či ma alebo nemá o teba záujem