Toto je čisto len tema na nejaké zamyslenie sa alebo vec rôznych pohľadov celkom som zvedava ako rozni cudzí ľudia vnímajú takéto veci.
Ja mám dlhoročný vzťah a obojstranne poznáme všetkých ľudí s ktorými sme sa za tie roky spoznali. Mám kamarátky a on ma kamarátov ale nemáme nejakú vyslovene partiu spoločnú že sa všetci stretávame aj spolu a oddelene ( skôr každý tých vlastných, ale poznáme sa).
Kedysi som mala niečo s mužom ktorí ma veľa kamarátov a logicky s nimi zoznámil aj svoju partnerku a vo veľkej miere sa stykaju spoločne. Ti jeho kamaráti majú tiež priateľky a ony sa stali kamarátkami s tou jeho čiže takto chodia na obedy, výlety kávy atd. A ona aj jednotlivo s nimi čiže sú kamarátky aj mimo partiu kedy sú všetci spolu.
Ja sa občas tak zamyslim ( som overthinker keď sa nudim rozmýšľam nad kadečím a určite nie som jediná 😃hlavne vzťahy ma zaujímajú) že keby dakedy sa spojili opäť naše cesty žeby sme nemali aktuálnych partnerov ale boli spolu, ako vôbec môžu takéto vzťahy potom fungovať. Že bola by som jeho partnerka spoznala tých všetkých ľudí ale dokázali by ma vôbec prijať medzi seba, keď by všetky tie ženy boli kamarátky jeho ex?
Na nič take sa nechystám ale tým že som mala len jeden oficiálny vzťah tieto veci ani nepoznám a zaujíma ma ako to funguje
Určite veľa z vás malo viacerych partnerov kde ste museli spoznať nových ľudí ktorí poznali jeho ex a ako ste to zvládli necítili ste sa stále v nejakom akoby tieni alebo strachu že tie ženy všetko povedia svojej kamoske, jeho ex ?
Este sa mi to nestalo a neviem si to ani predstavit.
Mna toto skor zaujima v rodine..ako prijat noveho clena kef ste na toho predosleho boli zvyknuty atd. Ale, asi je to ludskom fungovani v spolocnosti
@babydesire inak áno ani toto si neviem predstaviť že napr matky ako prijímajú nové priateľky synov hlavne ak ti majú kratšie vzťahy napr take 3-4 roky ale samozrejne aj opačne
Ja som s mojim tak dlho že už ho berú ako syna snáď 😂a neviem si ani predstaviť keby spolu nie sme že by tu po ňom niečo nezostalo akoby neexistoval a či by im zostali spolu kontakty alebo ako by sa správali k niekomu novému
Ja som kedysi davno takto pribudla do partie kamaratov mojho dnes uz muza. Boli to vsetko kamaratstva zo strednej skly. To sme mali cca 26,27 rokov. Co som nevedela, ze jedna z bab bola aj muzova uplne prva laska, este zo strednej 🙂 Ale asi iba pri prvom stretnuti som to nevedela, potom uz hej. Ona si nasla druheho, preto sa rozisli. Ta povodna partia bola ale taka silna, ze sa stale spolu stretali, chodili spolu na turistiku, aj do zahranicia.
Aj ja ked som sa k nim pridala, tak sme chodili na turistiku spolu a vobec mi to nevadilo. Asi aj preto, ze moj muz mal medzitym ako sa rozisli a medzi tym ako sme sa my dvaja spoznali este jednu dalsiu frajerku cca 3 roky. Ta jeho prva vtedy akurat nemala nikoho. Ale neskor aj ona doviedla svojho noveho frajera do partie...
A aj z mojej strany co mam ja kamosky, dnes uz aj s muzmi, tak aj tam sa stretame my obaja spolu s nimi. Vsetko sa postupne meni, postupne vsetci mali deti, stretali sme sa najcastejsie s takymi, co mali rovesnikov k nasej dcere, aj dovolenkovali sme spolu, Silvestrovali... a tato particka stale zostava. Dodnes su tato jeho particka nasi naj kamarati. Uz sme spolu viac ako 20 rokov.