Ako dostanem pár svojich vecí z bytu bývalého priateľa?

oblaacik
3. jún 2024

Rozisla som sa pred dvoma mesiacmi, bol to vztah s kolegom, no nevidime sa casto, mozno tak raz za tyzden na chodbe okolo seba prejdeme. Rozisli sme sa v celkom zlom, az tak ze sa ani nezdravime a ak sa niekde aj stretneme tak na seba len neprijemne pozerame, teda skor on neprijemne, ja s lutostou. Bol chorobne ziarlivy, neustale si bez dovodu myslel ze mam zaujem o inych chlapov, a uz jeden na druheho sme boli kvoli tomu neprijemni, ja som mu tiez odmietala vkuse dokazovat ze som verna. Ja som sa s nim rozisla kvoli ziarlivosti uz vela krat ale vzdy sme sa dali potom naspat dokopy, ospravedlnil sa, doniesol kvety, spravil veceru ale ta ziarlivost sa stale vracala a raz sme sa na tom pohadali tak, ze sa rozisiel on somnou, vyhodil ma a od vtedy sa nebavime vobec a je to tak ako to je. Zacal ma totalne ignorovat, chapem, chcel to ukoncit. Vtedy ked som od neho odisla som si unho nechala par veci ktore by som rada mala naspat, maju pre mna vyznam. Pisala som mu uz davno, ci mi ich vrati, ze sa ani stretnut nemusime staci ak mi ich necha na vratnici. Ale nic. Ani si to nepozrel. Dnes mi kamaratka poradila, ze mam ist k nemu domov osobne a veci si vypytat, ale ja nechcem aby to vyzeralo, ze to je zamienka. Myslite za to mam uz nechat tak? Alebo mi napadlo, ze ich uz proste vyhodil a preto neodpoveda.

syslik81
3. jún 2024

posli tam kamosku,brata hockoho ineho alebo chod spolu s nimi ..veci si vezmi a hotovo

domkakvet
3. jún 2024

@oblaacik ked ho zasa stretnes, teda ak ho stretavas osamote, tak sa ho opytaj na tie veci, pozdrav sa a pekne sa ho opytaj.

redlet
3. jún 2024

@oblaacik V minulosti som tiež mala chorobne ziarliveho, až paranoidného známeho. Ono, je to vlastne v tomto ohľade chorobné, dobre že ste sa rozišli ak to nechce riešiť a nevníma ako problém u seba. Btw, raz som si uňho niečo nechala a on čakal kým sa mu takto ozvem kvôli tomu, miesto toho, aby mi to vrátil 😛.

oblaacik
autor
3. jún 2024

@domkakvet to som chcela, nikdy som sa ale neodvazila lebo bud ja som nebola sama alebo on nebol sam. To by bolo najlepsie, len mi to bolo blbe, ze “hej pocuj inak pisala som ti, mozes mi to doniest?”

domkakvet
3. jún 2024

@oblaacik alebo ak je v kancelarii sam, tak sa zastav.

miadi
3. jún 2024

Kasli na tie veci. Raz tu bola mamina co odisla od ziarlivca deti zobrala k rodicom a este sa po nieco vratila do bytu .. a zabil ju. Vyhodil ta z bytu Takze nejake civilizovane chovanie od neho by som necakala . Tie veci su len veci nahraditelne. Zivot mas len jeden . Bud rada ze snim uz nie si.

oblaacik
autor
3. jún 2024

@miadi to sa vazne stalo s maminou z MK? Pre boha. Brutal.

miadi
3. jún 2024

@oblaacik ano bola na mk a tusim vo Viedni bol ten byt. Dve ci 3 male deti . Nepoznala som jej profil ale stalo sa to este tusim pred covid pandemic. Cize par rokov dozadu. Isla sama tam. Ked uz tak tam nechod sama. Nikdy nevies kedy takemu cloveku prepne a moze ti ublizit.

butterflyeffect
3. jún 2024

Kasli na veci, su to len veci, aj ked maju nejkau sentimentalnu hodnotu, ja ani nespomeniem kolko veci, nabytku a zariadenia mi ostalo u ex, co som ja kupovala a dostalala darom, ale radsej som sa ich vzdala ako sa s nim natahovat, a prezivat sceny co dokazal robit bo rozchode. Naschval ti ich nedal-nepriniesol aby si sa mu prosila a mala zamienku sa s nim kontaktovat… fakt to za to nestoji

cimage
4. jún 2024

Ja by som vyuzila prilezitost ked sa stretnete na chodbe v praci. Len tak vlazne, ze pisala som ti, ze to a to mam u teba a mohol by si mi to doniest. Dovi.

la_dolce_vita
4. jún 2024

Moja skusenost je, ze som tie veci musela oželiet, pretoze just ignoracia po mojich urgenciach. Kamoska to iste a islo o drahe veci. Im to robilo dobre proste nevyhoviet ☹