Ako dokážete fungovať s cholerikom?

26. sep 2023

Ženy ako dokážete fungovať s cholerikom? Lebo. Ja už uvažujem o rozchode, už nedávam jeho vybusnost

domkakvet
26. sep 2023

Ak je vybusny aj na teba tak sa necudujem.

autor
26. sep 2023

@domkakvet však to ze je a zhoršuje sa to. A včera už aj na deti vybuchol a veľmi uvažujem co ďalej

yoxinka
26. sep 2023

Teta má takého. Neodišla od neho, lebo je sprostá. Opakovane bola hospitalizovaná na psychiatrii, z toho raz sa zrútila v strede mesta. Hrozný život 🙁. Furt vresky, kriky, všetko je zlé, všetci sú debili, všetko jej vina … Raz sme tam boli na návšteve a nahúkal na ňu, že mu položila pohár na stôl inak ako si predstavoval 🤦‍♀️. Čisté psycho.

viellik
26. sep 2023

Nedokázala som, rozviedla som sa. To sa skutočne nedá tolerovať, žena si tým škodí len sama sebe.

simsalabim
26. sep 2023

Moj otec je taky a moja mama bola svatica, ze to s nim vydrzala. Kto vie, ci predcasne nezomrela z tolkych nervov. Ja by som to nevydrzala.

nataly420
26. sep 2023

No moj chlap je cholerik veľmi veľa krat si vybil na mna zlosť .. mal ťažkú pracu na psychiku ale začal na tom pracovať robil dychové cvičenia zisťoval si informácie ako to zlepšiť. Polepšilo sa to o 90% stále má svoje nalady a to ja vtedy na neho nehovorim a radšej odídem. Keby sa to nezlepšilo tak už som rozvedená a žijem si svoj kľudný život.

autor
26. sep 2023

@nataly420 skúsim navrhnúť aj ja svojmu niečo také. Lebo on je inak veľmi dobrý človek... Dá mne aj deťom aj to posledné. Ale keď má zlý deň tak už viem ze vybuchne a všetko naokolo ho vytáča.

nataly420
26. sep 2023

Veľmi ťažká povaha ja viem…ale ber to tak každý má niečo..: napr ja radšej cholerika ako lakomeho chlapa 😅 dá sa samozrejme aj s hnevom pracovať len treba zisťovať ako. Prečítaj knižky a skus YouTube. Treba zistiť čo a prečo mu to spôsobuje a vyvarovať sa toho.

nataly420
26. sep 2023

Ale ak on na tom nechce pracovať a ak si to neuvedomuje tak ťažko s ním pohnes 🙂 psychológ poradňa a práca ak mu za to samozrejme stojíte ak nie tak radšej rozvod inak ťa to zničí…. Bohužiaľ

harrisson
26. sep 2023

Ignorovať jeho výstupy a neprilievat olej do ohna