Ako docieliť, aby chcel vzťah?

lanka999
9. jan 2024

Paci sa mi chalan ktory sa vyjadruje ze vztah nechce. Ja tomu neverim, pretoze kazdy niekoho hlada. Ked som sa ho spytala preco takto hoovori, tak povedal ze chce hlavne pokoj, klud, chce venovat energiu na svoje zaluby a nechce sa s nikym hadat. Deli nas 80km vidime sa len cez vikendy. Zoznamila nas kamaratka pred mesiacom a pol. Spociatku sme sa stretavali v partii ale posledne stretnutia sme sami. Metie ma pretze mi dava aj pise komplimenty je mily, neskutocne pozorny, chodime do kina, na vylety... Vsetko plati, lebo to tak chce. Sme uplne protiklady ale nasli sme aj par spolocnych veci. Vyborne sa nam debatuje, stale sa doberame, podpichujeme... Co ma ale zaraza a pride mi divne ze nechce nic hovorit o svojej minulosti o svojich vztahoch atd. Nemala som na mysli nic detailne ale len tak aby som mala nejaky obraz o nom kedze sa spoznavame. Povedal ze mal jeden vazny vztah ktory trval takmer 3 roky. Ale strasne tazko to z neho slo. Tak viac som nesondovala. Este nikdy nikto nemal problem o tom hovovit.. Dalsia vec ktorej vobec nechapem a zaraza ma je, preco sa o nic nepokusal, v kine napr, alebo vecer v aute, ked ma priviezol. Mala som na mysli aspon objatie chytit za ruku alebo bozk, kedze komplimentami ma sype stale ze som krasna ze ako mu je so mnou dobre a ze nechape preco nikoho nemam. Napadlo ma ci je gay alebo to fakt mu staci vecer len ruka??? Maximalne co bolo tak pri poslednej rozlucne pusa na lice ako to bol fakt pokrok. Inak stale ked sa stretneme a zvitame je objatie. Chalan je odo mna o 9 rokov mladsi, zanedlho bude mat 30. Mam cakat alebo sa o nieco pokusit ja? Mam v plane ho zavolat k sebe a este vyskusat ci sa konecne rozbehne... Prosim aj o muzske nazory.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
9. jan 2024

No bud nikdy ziaden vztah skutocne nemal, alebo je hlboko traumatizovany a naozaj nechce vztah. Mozno vnutorne bojuje s tym, ze si o dost starsia.

viestta
9. jan 2024

Nechce vztah, co je na tom zlozite na pochopenie? Ak by nieco chcel, tak zacne. Mozno si dobra na kamaratku ale na vztah si pre neho pristara, pripadal by si ako zajacik.

muchotrafka298
9. jan 2024

Comu nerozumies? Proste nechce mat s tebou vztah a bodka, berie Ta ako kamaratku. Nemusi Ti nic vysvetlovat. Neviaz sa na niekoho, kto nechce to, co chces ty. Mozete spolu chodit do kina, do prirody, na dovolenky, kamkolvek a stale Ta bude brat ako kamaratku. A nie, nemyslim si, ze by bol taky hanblivy. Chlap ak ma zaujem, tak akykolvek ostych ide bokom. On proste si s niekym vyplna volny cas, vztah so zenou o tolko rokov starsou nechce.

vilma7
9. jan 2024

A prečo by nemohol.nechciet vzťah? Ja mam synovca, ma 25 a užíva si život, chodí s.kamaratmi lyžovať, atď... Absolútne nerieši vzťah.
Ten tvoj sa podľa mňa veľmi.sklamal.po.tych 3 rokoch a.nechce vzťah. Alebo ho možno nechce s tebou vzhľadom.na vek.
Ty budeš chcieť možno čoskoro deti, on nie... Atď.

liz_lemon
9. jan 2024

podla mna mu vadi tvoj vek, je len malo muzov, ktori preferuju starsiu zenu (sama mam mladsieho), a rozdiel 9 rokov, je naozaj dost, inak podla toho co pises som si myslela, ze si nejaka mlada baba, okolo 20, a ste uplne protiklady, tak to tiez nie je ziadna vyhra do vztahu

madeincssr
9. jan 2024

@lanka999 ved budte dobri priatelia zatial, ci ty sa uz ponahlas vzhladom na vek? Potom je to len na uprimny rozhovor s nim po pohariku vinka, aby bol recnejsi. Ale podla mna bud skor menej lahka korist, neponukaj sa mu az tak. Zas nie celkom odmerana, ale taka zahadna...

vierkainka
9. jan 2024

Ja som si pro čítaní myslela spočiatku ze si mladá baba,tak okolo 20-23.. Prekvapil ma tvoj vek a ze máš takýto nazvem to problém.Chalanisko vztah nechce,berie ta ako kamarátku.Nenamotaj sa este ciac,lebo odpútanie bude bolieť.Si normálne vo friendzone,tak sa toho drž.Laska si ťa ešte nájde,ale toto pustí z hlavy.🙂

janinah
9. jan 2024

Prepanakrala,daj mu pokoj a hladaj si seberovneho vekom.Ked si predstavím,že by môjho 30r. syna išla "vyskušať" daka 40tnička,tak mi je na grc....

madeincssr
9. jan 2024

@janinah zas neprehanajme. Vek je len cislo a toto nie je ziaden extrem. Niektora dievka vyzera na ovela menej, ako ma.

janinah
9. jan 2024

@madeincssr to nie je o výzore,ale o zrelosti.

grof_monte_christo
9. jan 2024

Určite ti tu niekto napíše, že ma mladšieho partnera takmer o 10 rokov alebo niekoho takého pozná a vzťah funguje, ale sú to skôr ojedinelé prípady. Myslím si, že hlavnou prekážkou, prečo sa chlapec k ničomu nemá, je práve vek.

madeincssr
9. jan 2024

@janinah ani to by som tak jednoznacne nevidel. Ludia su naozaj rozni...

muchotrafka298
9. jan 2024

Pri takomto veku, ze on ma 30 a autorka otazky 39 rokov je podla mna tych 9 rokov dost a zasadne dost. Pretoze on je mlady chalan, ktory mozno chce deti, za 5-6 rokov, bohuzial u zeny po 40tke to uz nie je automaticke a tiez jednoduche a otehotnenie nepride lusknutim prstov. Aj ked deti nechcu mat, tuto je jasne, ze on ziadny vztah nechce. On si vyplna cas, kym nestretne nejaku inu, s ktorou vztah mat bude chciet mat. Ja som cca okolo toho veku ako autorka otazky, nevyzeram na svoj vek (toto mi hovoria ini ludia, ja nie som tak jesitna, aby som si myslela, ze vyzeram na 20) ale mladsie, aj tak by som si nezacala s 30 rocnym muzom. Lebo on ma zivot pred sebou, ma svoje plany a jednoducho ja som niekde inde. Ani na nejake sprijemnenie chvil samoty, nechcela by som ho brat ako hracku zeny v strednom veku. Ine by to bolo, napriklad, keby autorka mala 60 a on 51.

koniarova
9. jan 2024

Veď to je jasné,ako facka. Si pre neho stará. Poviem to sprosto,tebe už bijú biologické hodiny. A on má ešte pár rokov čas.

lili1313
9. jan 2024

@muchotrafka298 dokonale si vystihla, čo som sa práve chystala napísať.

koniarova
9. jan 2024

@madeincssr ale ona chce vzťah,nie sex. A to je sakra rozdiel.

zanka777
9. jan 2024

@lanka999 to nemyslíš vážne že ty máš 30 rokov a riešiš také chu....iny???to fakt???bože ja som myslela že máš Max 20 rokov aj podľa vyjadrovania.....

madeincssr
9. jan 2024

@zanka777 30 rokov je nejako vela 🙃? Panabeka, idem zhanat tie papierove cierne topanky...

grof_monte_christo
9. jan 2024

@madeincssr On vzťah nechce rozvíjať z pochopiteľných dôvodov a ona z neho robí čudáka, ktorý nepotrebuje sex. Už dávno mala pochopit, kde je problém.

tanyag
9. jan 2024

@zanka777 ona má 39 a on má 30 😁

zanka777
9. jan 2024

@madeincssr malo tam byť 39 do frasa 😂

domkakvet
9. jan 2024

@lanka999 preto sa o nic nepokusal, lebo nechce vztah a ked ti povedal, ze ho nechce, tak to este neznamena, ze ho ani v buducnosti chciet nebude a je od teba o 9 rokov mladsi, co znamena, ze sanca na realny dlhodoby vztah je takmer nulova.

domak2
9. jan 2024

Tiež som si myslela, ze budete mat tak nast. 30 ročný je chalan? On ti na rovinu niečo povie, ale ty tomu neveríš, lebo nechceš. V druhej vete je vyriešený celý problém. Na svoj vek mi teda prídeš dosť nevyzreta.

siska53
9. jan 2024

@lanka999 vyzera, ze sa chce len kamosit a je mozne, ze sa boji vekoveho rozdielu. Mam sice kamosku, co ma o 9 rokov mladsieho a segra ma o 5 mladsieho, no.. to su vynimku, ze to klape. Podla stylu pisania posobis mladsim dojmom... A vek je naozaj len cislo, lenze niektori sa toho boja a obzvlast, ked je vo vztahu ten chalan mladsi...

h2
9. jan 2024

Prepáč, že ti to takto natvrdo napíšem, ale nemá záujem o vzťah s o 9 rokov staršou ženou. Ak on má čoskoro 30, ty máš 38-39. Ak chce v budúcnosti rodinu a deti, nie si preňho perspektívna. To, že sa ťa nepokúša len pretiahnuť, čiže zneužiť, keď nemá záujem o vzťah, mu slúži ku cti.

bluka2
9. jan 2024

Hádam, že sa mu v podstate páčiš, ale odrádza ho ten vek. Aspoň ja som si raz tak vysvetlila správanie jedného o 10r. mladšieho kolegu, ktorý mi niekedy vypisoval, išli sme na kávu a všetko bolo príjemne super a potom sa zas odmlčal, atd. Sme rovnaká veková kategória presne ako vy

kate9999
9. jan 2024

@lanka999 Nechce vzťah s tebou ak ťa chlap chce zariadi si to ,nestrapnuj sa milá autorka

jaskolka
10. jan 2024

@lanka999 berie ta ako kamarátku, je mu s tebou fajn, ale o vzťah s tebou záujem proste nemá. Možno kvôli veku, možno kvôli niečomu inému. Akceptuj to, lebo inak sa budeš len trápiť alebo aj rovno časom strapnovat. Buď sa zmier s tým, ze ste len kamoši alebo prerušiť kontakt úplne.

madeline1
10. jan 2024

@lanka999 netlac nanho, normalne randite ako doteraz, vsetko ma cas, chalan sa osmeli. Co sa tyka byvalych vztahov, k tomu sa ti vyjadril. Moja rada znie, pomaly dalej zajdes,buzivaj si randenie. Vela stastia vam prajem 🙂