Ako dlho vám trvalo zaľúbenie?

1. máj 2020

Ako najdlhsie ste boli zalubene do jedneho muza?? Vravi sa,ze zalubenost trva najdlhsie rok...u mna to je uz 5 rokov a stale je to rovnako...ale ide o nenaplnenu lasku...netvorime par,sme iba kamarati.

mrkvicka060
1. máj 2020

To je len tym, ze je to nenaplnena laska. Keby ste boli spolu, tak do dvoch rokov si odlubena...myslim to prvotne wau zalubenie (nie laska)...

blunka
1. máj 2020

Do mojho manzela asi 4 roky obojstranne, to bol normalny vztah. Este sme spolu 😂 uz 16 rokov.

Nenaplnena laska je u mna vzdy na roky .... uz sa mi tostalo viac krat.
Tam neplatia tie clanky o roku.
Teraz taham s poslednym 8 rok 😂😂😂.
Taham myslim ze som ho nevidela uz vyse roka a uz mozno ani neuvidim nikdy 😡 do smrti.
Ale stale je v hlave ... denne ... furt ... nonstop ....
Neriesim, zeny to tak mavaju.
Snazim sa to ignorovat. Vztah s muzom mi to nekazi.

autor
1. máj 2020

@mrkvicka060 ano rozumiem aj ja myslim,ze to je hlavne preto

autor
1. máj 2020

@blunka fuha...no pekne dlho...ale vobec to neslabne,prave naopak...stale je to ako na zaciatku

blunka
1. máj 2020

Ano neslabne. A najlepsie ze za tie roky som ho viac spoznala a zistila ze je dost zmrd 😂 a nie taky super chlapik ako som si povodne myslela.
A ani keby ma chcel a moj muz by neexistoval, tak by som ho vlastne NECHCELA.
A aj tak to neslabne 😂. Toto nejde cez rozum 😂.
Niektore zeny su taketo psycho ako my 😂.

Jedine ti viem povedat ze raz moze prist tomu koniec 😁, uz sa mi 2x take po rokoch ukoncilo, ze uz si na chlapika ani nespomeniem. Ale neviem cim sa to ukoncuje 😁, len viem ze to ide.

blunka
1. máj 2020

A tvoj je zmrd, ci super chlapik ?
Vie vobec o tvojej zamilovanosti ?

autor
2. máj 2020

@blunka tiež to je zmrd a vie o tom..parkrat sme spolu aj spali

gladys_07
2. máj 2020

a preco vlastne nie ste spolu ked spat s tebou sa mu ocividne nepreci?

autor
2. máj 2020

@gladys_07 lebo vraj on ma ma rad ako kamaratku,nie je zalubeny....jeho vysvetlenie,preco so mnou nie je

terezka1947
2. máj 2020

Vy nie ste kamarati. Ty si bezhlavo zalubena a on to vyuziva-zdarma.

jaskolka
2. máj 2020

On ta ma na sex, keď ma chuť, ale neľúbi ta.Keby mne chlap rovno povedal, že ma má rád len ako kamarátku, ale rad sa so mnou občas vyspi, kopnem ho pekne niekam a zbohom, láska. A ty mu to ešte naivne bastis a hádam čakáš, že sa mu city "otocia". Si zaľúbená do svojej ilúzie a predstavy, že možno, raz hádam príde a povie, och, si úžasná strašne ta milujem. Rýchlo sa preber, aspoň trochu sa maj rada a pozbieraj hrdosť. Vyhod si ho z hlavy, a zameraj na človeka, ktorý ťa ozaj bude ľúbiť. Títo nie je láska ani náhodou. Chceš byť pre neho roky pohodlný matrac? A umarat sa predstavou, ako ho "hrozne" miluješ? Ver mi, zide z očí, zíde z mysle...

autor
2. máj 2020

@jaskolka dik za radu

autor
2. máj 2020

Len nie je to az take jednoduche,len tak niekoho vymazat zo zivota,ked ho mate radi

terezka1947
2. máj 2020

Ale musis sa mat rada aj ty. Musis mat aj ty nejaku predstavu o.zivote,buducnosti.
5r.je dost na to,aby sa normalny vztah niekam posunul,ci naopak,skoncil.
Toto,co ty citis-neviem ci je laska....mozno vam to vyhovuje obom. Ziadne zavazky....

ajka0207
2. máj 2020

Ja toto citim k byvalemu, uz styri roky su co sme sa rozisli. Nejak to neriešim. Vztah s muzom mi to nekazi. Myslim ze u zien su tieto pocity bezne.

jaskolka
2. máj 2020

Kedysi dávnejšie, to som mala okolo 23, 24 rokov, som poznala chalana, čo dá sa povedať, že som sa do neho zaľúbila, držalo ma to dlho, ale s tým rozdielom, že my sme ozaj boli len kamaráti, nikdy tam nebol sex, ani nič také intímnejsie, vždy bol nablízku, milý, poradil, pomohol, ale bolo mi jasné, že viac ako kamarátstvo mi nedá, proste som nebola jeho typ. A postupom času mi bolo jasné, že ani by neboli sme spolu vo vzťahu spokojní, proste sme boli super kamoši, ale nič viac. On potom odcestoval do zahraničia kvôli práci a jednoducho to prešlo, iste prvé mesiace mi chýbal, ale potom prišiel nový vzťah, kde som tiež hlavne pri problémoch ku koncu ešte si na neho spomenula, ale to už vôbec sme neboli v kontakte, nič som o ňom nevedela.
A potom prišiel terajší vzťah, vydala som sa, a na neho si už ani nespomeniem, keď tak, len ako na osobu, čo som voľakedy poznala a mali sme pekne kamarátstvo, ale už je to minulosť. Čiže je to možné, prestať myslieť na človeka

mirkaandrej
2. máj 2020

@blunka mne sa to ukončilo tým, že som sa s ním vyspala 🙉 ako hovoríš, psycho 🙊

vilma7
2. máj 2020

Tak nazvať kamarátstvo keď sa a niekým vyspím a zrejme nie raz... divné kamarátstvo. Na tvojom mieste s ním nespávam keby prechovávam k nemu city.

kittykat22
2. máj 2020

Najhorsia je platonicka laska. Tam sa nikdy nic zle nedeje. Same duhy a jednorozce, a predstavy s ruzovymi okuliarmi. Tato laska moze trvat roky ak ju budes zivit. Ked prides na to, ako sa tej lasky zbavit a byt stastna - napis knihu. Urcite to bude trhak, pretoze s tym maju problemy zeny po celom svete. Na tento druh lasky by mali seriozne vymysliet lieky.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkars
2. máj 2020

@blunka takto som sa na to nepozerala ... zapamatam si to😊

22lucka22
2. máj 2020

Trvá to len preto lebo máš v hlave vysnene predstavy aké by to mohlo byt ale realita môže a väčšinou bohužiaľ je iná . 5 rokov je veľa a všetko je len v hlave ako sa nadstavis spoznávaj iných mužov a možno sa to priniekom zmení 😊

panelacikova
2. máj 2020

Môjho manžela milujem už 4 roky 🙂 On mňa asi tak 3 roky a 9 mesiacov 😀 😀 trošku dlhšie mu trvalo, než uveril, že ho milujem naozaj a nechcem po ňom žiadne prachy 😀 stále nám to funguje a stále sme zaľúbení. je to vidieť, povedali mi to aj kolegyne, ktoré nás spolu mali možnosť vidieť na zábave... ja som spokojná a myslím si, že ho budem milovať ešte veľmi veľmi dlho 🙂

truthy
3. máj 2020

Zaľúbená si len preto, že ho nemáš, aspoň tak mi to pripadá. Lebo je to platonické, nenaplnené. Možno keby si vedela reálne aký je, keby si s ním bývala tak by si si to aj rozmyslela :P Myslím to tak na odľahčenie 🙂

autor
3. máj 2020

@truthy aj ja so myslim,ze to tak je