Viem, čas všetko vyriesi… ale nachádzam sa v zložitej situacii, a naozaj neviem, ako si psychicky pomôcť. Už týždeň som sa poriadne nevyspala, len jedenkrát, keď som si dala neurol. Ako dlho vám po rozchode trvalo toto ťažké obdobie ? Mám dve prace a je ťažké sa sústrediť, keď človek robí hlavou, ale nie je ani len vyspaty a na míle vzdialený od psychickej pohody.
Bohuzial trva to:(. Moc sa to neda urychlit. Urcite raz to prejde len otazka kedy. Den po dnu bude lepsie.
Minule som pozerala dokument kde jedna známa žena povedala že po rozvode si hovorila, že stačí prežiť len tento deň, tento večer....takýmito pomalými krôčikmi to ako tak šlo.
dlho...celé mesiace.
by som povedala že na úplné zabudnutie boli potrebné roky. Teraz si na ex ani len nespomeniem, ale aj veľmi veľa rokov je od rozvodu...
Nooo....dlho, ale u mňa bola aj chyba to, že som tomu opätovne ešte dávala šance...ale bola som mladá, blbá...keď sme sa prestali byť v akomkoľvek kontakte, nevideli sa v práci, v súkromí, nikde, začalo byť lepšie...snažila som sa zo dňa na deň, začiatky aj po poslednom rozchode boli otrasné, ale už som vedela, že to dám...zíde z očí, zíde z mysle, plus veriť, že časom príde nová láska, a aj prišla...
Ahoj, každý človek má pud sebazáchovy, daj si večer pohár vína a povedz si, že už stačilo, musíš ísť ďalej..
Urob si plány na viac dní, že si pôjdeš niečo pekné kúpiť, skočíš na medový krémeš(daj si aj 2ks😀), choď si zacvičiť, objednaj sa kaderníčke atď, tam zistíš, že ľudia majú aj iné problémy😉 aspoň u mojej kaderníčky sa rieši veľa problémov🙃
Urobiť si program na viac dní, aby si nemusela rozmýšľať čo bolo, ale čo bude☝️
Drž sa, pre jedno kvítí, slnko nesvítí🫶