Ako dlho vám trvalo, kým ste sa dostali z rozchodu?

andy48
18. sep 2023

Chcem sa opýtať.
Ako dlho Vám trvalo, kým ste sa dostali z rozchodu?
Čo vám pomohlo?
Kedy prešla tá bolesť na srdci, že vás sklamal (oklamal) niekto, kto bol pre vás všetkým?
Ja som vďačná za moju prácu, že aspoň cez deň nemám vôbec čas rozmýšľať.... ale takto večer mi je neskutočne smutno....tak veľmi mi chýba ...

denkabemommy
18. sep 2023

@andy48 času treba toľko, koľko je potrebné. Dovoľ si smútiť. Ono to prejde za pár týždňov, mesiac, maximálne dva.

marianarem
18. sep 2023

@andy48 Ja som sa po dvojrocnom vztahu spamatavala v podstate rok. Ale tak uplne najhorsie bolo asi mesiac, potom uz bolest nebola nonstop. Pol roka bolo takeho, ze som si nedokazala s nikym inym nic predstavit a bolest sa vracala uz len obcas, stale menej. Potom prisiel v podstate klud a po tom roku som uz zacala byt rada, ze sme sa rozisli.

domkakvet
18. sep 2023

@denkabemommy teba niekedy presiel rozchod za par tyzdnov, lebo podla mna to trva dlhsie.

denkabemommy
18. sep 2023

@domkakvet áno, lebo som to poriadne oplakala, potom som svoju osobu zaujala inými činnosťami, dokázala som si všetko racionalizovať.

wig
18. sep 2023

Pomôže ti len čas a bohužiaľ to neprejde po dvoch mesiacoch... teda ak si ho ľúbila a ešte ľúbiš, aj keď ťa oklamal...🥴 Pomôžu aj staré evergreeny, ako sústrediť sa na seba a svoje hobby, nové záujmy...proste vypnúť pamäť a nesledovať ho.

kornelies
18. sep 2023

@andy48 Zalezi, od kvality vztahu a dlzky. Po 3mesacnom, je to v podstate za par tyzdnov. Dlhorocne vztahy, kde su deti, moze trvat roky. Univerzalne pravidlo neexistuje.

thekacicaa
18. sep 2023

Asi 5 mesiacov trvalo, kym som toho cloveka uplne pustila z hlavy az tak, ze aj keby ma na kolenach prosil, nezobrala by som ho naspat. Hlavne ho treba zablokovat a uplne odstrihnut kontakt. Co najviac pomaha je zacat randit s niekym novym. Donutit sa. Velmi rychlo potom zabudnes.

ivangeline
19. sep 2023

Mozno aj ine nastavenie. Ze tuzis po niekom. Ale najskor nie po tomto konkretnom,kedze klamstvo vo vztahu nie je pekny vztah. Raz toho niekoho najdes. 🙂

kassandra25
19. sep 2023

@andy48 to je otazka casu, rok, dva,aj styri roky. Venuj sa vzdy nejakej cinnosti, inym ludom/cloveku. Na spanie je dobry melatonin

1sally12
19. sep 2023

@kornelies to nie je také isté..u mňa to po 3mesačnom trvalo pár mesiacov než týždňov