Stále rozmýšľam nad jedných mužom. Poznáme sa asi 10 dní a raz sme spolu boli vonku, intenzívne si píšeme a plánujeme ísť znova. Myslíte, že to môže vidieť rovnako ako ja? Brala by som ho. Ako dlho zvyčajne vám trvá, kým sa do niekoho zamilujete?
Ja som sa zalubila do mojho manzela na prvy pohlad, s nim sa mi to stalo prvykrat. A casom sa to len prehlbovalo a stale je to intenzivne 😊
Mne sa to stalo prvý krát v živote. Zaľúbená som po 2 dňoch ako sme sa poznali. 🙂 Preto sa pýtam ako to je u vás, či to môže aj on vnímať rovnako.
Ak chces, aby to citil rovnako, hlavne mu nedaj na druhom rande. Ani na tretom a celkovo to nejaky cas musis uhrat ja nedostupnu 🙂
Ja do svojho asi za tri sekundy... a celkovo, ak sa nenamotam hneď, tak už vôbec. Musí to začať iskrou.
To je individuálne pri každom chlapovi máš iné pocity. Ale skôr sa zalubis podľa mňa ( aj moje skúsenosti) keď spoznas niekoho osobne, ako cez internet.
Asi po 3 mesiacoch, potom som to olutovala😂🤦🏻♀️
7 rokov 😂 ja som ale extrém..😂
Na prvy pohlad doslova.
Zaľúbenost a ružové okuliare kľudne hneď, ale skutočná láska až po tom ako sme prekonali prvé prekážky... Poznáte sa len krátko, uvidíš časom, či je to ten pravý. Koľko máte rokov?
My sme si s mojim manželom písali asi 2 mesiace cez net, kým sme sa stretli. Brala som to s rezervou, plán bol byť iba kamoši s výhodami 😀 sympatie boli hneď aj z komunikácie, aj z fotiek. Keď sme sa prvý krát stretli, vedela som, že toto nebude iba na pobavenie. V podstate som sa zamilovala hneď. On to cítil rovnako, povedali sme si to asi po dvoch týždňoch stretávania. Predtým som nemala dilinov chlapov, len to vždy kvôli niečomu prestalo klapať. Či už z mojej alebo jeho strany. Tento muž bol ale zo začiatku iný 🙂 po necelom roku sme sa rozhodli, že si založíme rodinku a neľutujeme
nebolo to na prvy pohlad, ale po roku, po prvom bozku. myslela som, že ma vystrelí do vesmíru z tej lásky a vášne, čo nastala. a stále sa to iba prehlbuje. je to zdravy vztah, uzasny muž, presne taky, akeho by chcela každa žena, no nie každa by si ho zaslužila 🙂
Zamilovanost a pocity mozu prist hned, az cas ukaze ci je to aj laska a nie poblaznenie.
Poblázniť sa dá instatne… čo z toho bude a či to prerastie do hlbších citov ukáže iba čas 😊