Ako dlho trvalo zlo od bývalého partnera?

10. nov 2021

Ahojte ženy.chcem sa opýtať tie ktoré ste odišli od mužov? Alebo sa rozviedli keď muži pochopili že sa k nim nevrátite robili vám zle? Obťažovanie vyhrážky ohováranie robenie rôznych naschvalov? Ak áno ako dlho to trvalo? U nás. To trvá už dva roky a neviem.co už robiť..ako sa chrániť čo spraviť aby dal mne a dcére raz.a navždy pokoj

marpel
10. nov 2021

Kým si nenašiel novú frajerku. Odvtedy je pokoj.

autor
10. nov 2021

@marpel ja neviem či sa nájde ešte jedna taká blbá ako ja ktorá by ho chcela

zuzka38
10. nov 2021

trva to uz 8my mesiac

kate211
10. nov 2021

Co konkretne robi?

simona92101
10. nov 2021

U nas zial trva uz dlhe roky,nerobi zle on ale jeho rodina,musela som sa odstahovat do ineho mesta..

dadis
10. nov 2021

Moj ma aj frajerku, vlastne tu, kvoli ktorej som poziadala o rozvod. Teda nie kvoli nej, ale prevalenim nevery sa u nas zacali ozdravne procesy v manzelstve, ktore manzelstvo neozdravili, ale ukoncili. Stale je ublizeny, nahnevany a dookola to iste opakuje. Je presvedceny, ze mojou vinou manzelstvo skoncilo 🙈 Ze som prisla s dvoma igelitkami a narokujem si na spolocny byt, manipulujem deti atd atd atd. Ja uz mu to ani nevyvraciam. Su to dva roky, co som sa odstahovala a stale stale stale to iste vytahuje. Ja nerozumiem tomu, ja som sa uz davno cez to preniesla a on je stale ublizeny.

zuzka38
10. nov 2021

@dadis co maju vsetci s tymi igelitkami kriste 😂 chodia na nejake spolocne skolenia?

autor
10. nov 2021

U nás to bolo tak že ma svojim správaním vlastne vystval a potom keď som odišla išiel sa zblázniť ako mu chybam

dadis
10. nov 2021

@zuzka38 Igelitokove skolenie 😂😂 Ja ked som vstupovala do manzelstva, mala som 23rokov a bola som v 5. rocniku VS. Co som mala do toho manzelstva priniest? Odisla som po 15 rokoch spolocneho zivota, okrem materskej som vzdy pracovala, nakoniec som mala aj vyssi prijem ako on a on si stale mysli, ze ked ma musi z bytu vyplatit, tak to je moja pomsta za to, ze si nasiel milenku 😂😂 Ale ja mu to uz nevyvraciam, to je ako hrach o stenu hadzat.

acrobaleno
10. nov 2021

Čo ma vždy zarazí je, že čo sa z tých ľudí vykľuje. Len po rozchode sa ukáže ten pravý charakter človeka.

mondolina
10. nov 2021

cca 3 -4 roky, teraz je to už miernejšie, občas si ešte kopne, ale nereagujem takže ho to nebaví

zuzka38
10. nov 2021

@dadis tiez som vycuvala po 15 rokoch :D a hej najlepsie veru neriesit, hadzat za hlavu... snad ich to raz prestane bavit. a drzim palce 💪

zero_hero
10. nov 2021

Ja poznam prípad, kedy to trvalo dovtedy, kým chlap videl, že tým žene ubližuje, keď mu začala ukazovať, že je nad vecou a že napr. jej nevadí, že si berie deti na víkend a ešte jej tým robí “láskavosť”, prestal robiť zle, dokonca úplne stratil záujem sa kontaktovať.

dadis
10. nov 2021

@zuzka38 A to sme chodili este skoro 5r pred svadbou :D Psychologicka vravela, ze niektori muzi nevedia tak rychlo akceptovat zmeny a tazko sa s nimi vyrovnavaju. Myslim si, ze pre neho ostanem nepriatel cislo jeden do konca zivota. Nerozumiem tomu, ja som sa chcela rozviest v dobrom. Snazim sa kazdy jeho utok pochopit, aj sa pokusam v srdci mu odpustit. Lebo hnevom nic neporiesim. No je to tazke.

dadis
10. nov 2021

@zero_hero Mne sa snazil ublizit cez deti opacne. Chcel zobrat na Vianoce iba jedno dieta, alebo podobne psie kusy. Minule som ho prosila, ci vezme dceru na 3 dni, mala som dohodnuty predlzeny vikend. Odmietol. Ach ale ano, mas pravdu. Akonahle ukazes slabost, tak ten, co ti chce ublizit, to vyuzije.

zuzka38
10. nov 2021

@dadis hlavne mam pocit, z emuzi nevedia uniest ak si zena "dovoli" spravit to rozhodnutie.. u nas to tiez tak bolo, ze s tym nepocital, ved co sa ma co zena s troma detmi co osamostatnovat a rozvadzat? tiez som bola dlho empaticka, az mi psychologicka povedala ci mi nesibe doslovne, on vas psychicky tyra a vy xcete byt empaticka? treba sa zacat pozerat aj v tomto na seba a ist dalej..

marpel
10. nov 2021

@autorka tiež som si vravela, že druha taká hlúpa sa nenájde. Našla sa. Asi po dvoch rokoch.

dadis
10. nov 2021

@zuzka38 Presne tak, tlacil nech sa vystahujem (byvali sme v byte jeho mamy a nas byt bol rekonstrukcii) a ked som sa vystahovala, tak nechapal. Bol to iba jeho psychicky natlak, neveril, ze sa naozaj odstahujem.

luci_ba
10. nov 2021

U mňa po 4ročnom vzťahu (neboli sme zobrati) to trvalo asi pol roka +/- Zdalo sa mi to celkom dlho, asi preto, že "chudak" ja som sa s nim rozisla nie on so mnou. Nonstop mi zvonil telefon,sms, vymyslel si dokonca že ma nejaku smrteľnú chorobu a do par mesiacov umrie 😳 skoncilo to ked raz zazvonil u nás doma, otvoril mu môj otec - neviem čo sa vtedy stalo ale odvtedy je ticho

leuska1991
10. nov 2021

Uz som vyse roka rozvedena,stale to trva...podla mna ani nikdy neprestane

martina1201
10. nov 2021

Ahoj, ako vám ubližuje? Zjavne si neuvedomuje, že dcéra nemôže za pokazený vzťah a nemala by byť tým, čo bude znášať jeho krivdu voči tebe....

elaela23
12. nov 2021

U nas je to opacne. Peklo robi jeho ex.uz 14 rokov. A to som s nim zacala,ked uz boli rozvedeny. Deti su uz dospole a aj tak 2-3x do roka zacne s niecim a skonci to, aka som ja dokonala aj nase spolocne dieta.... nevie stravit ze niekoho ma,lebo vsade sa mu vyhrazala ako ho znici a uz nikdy nebude mat vstah... co sa navypisovala,ohovarala,zakazovala... a stale sme spolu a to ju straaaasne serie.

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz