Žienky, tie, co ste dlhšie samé po rozchodoch. Ako dlho a ako to znášate?
@himedzi tie ktore zvladly prve narocne tyzdne az mesiace a uspesne prekonali rok, tak uz zvycajne si uvedomia, ze nechcu uz robit kucharku a prat spinave trenky, takze po vzore porekadla - ked mam rad sunku, nemusim si chovat celu svinu - uz na chlapov hodia bobek a uziju si s kymkolvek so sirokeho vyberu, ked maju chut, inak si len uz uzivaju bezstarostneho zivota....
Mala som obdobie že 4 roky. Prvé dva roky fajn, potom už to nebolo ono
@egonsk perfektne si to vystihol. Nemať manžela, fungujem už len takto.
@himedzi
bola som 1,5 rola a prvý rok bol hrozny. Vztah som ukončila s veľkým sebazapretim ja. Aj tak som bola nestastna a stále ho milovala. Po roku som bola na rodinnej konstelaci a v ten deň bola vylúčená 😂. Pochopila som co sa dialo a deje. Ďalšieho polroka som bola uplne v pohode, len som neverila, ze ešte taký vzťah niekedy zazijem.
Potom prišiel kolega, a s naramnou radosťou som uznala, hmmm ten by šiel... . A naozaj, taky vztah ako s ex už nemám. Ale z toho kolegu je už pár rokov manzel a je nám fajn.
Bývalý vztah bol bud u9lne uzasny alebo úplne peklo! Ziadny stred, bud alebo. Teraz je to proste v pohode. Obcas výmena názorov, sme obaja temperamentni a riešime nahlas. Zato ale 5 mi ut a nikto to potom netuesi, nie je urazený, normalne pokračujeme deň a vybavené.
Nezúfaj, to prejde a ak to to trvá pridlho, neváhaj vyhľadať pomoc a ži ďalej 🙂.
@himedzi velmi dlho a znášam to uplne v pohode 😉