Ahoj, ako dlho vam trvalo sa dostat z rozchodu/rozvodu? Co ste robili?
Roky. 2-3 minimalne, kym som s tym bola uplne vyrovnana. Aj ked… o tom ‘uplne’ by sa tiez dalo polemizovat
Záleží aj aký to bol rozchod, kto ho inicioval, či v tom bola nevera, či boli už dlhodobé problémy.... So mnou sa jeden ex rozišiel jedno krásne ráno, keď sme spolu ležali v posteli, bez príčiny, bolo to dosť hnusné, po 6 rokoch. Mesiac som sa trápila, po mesiaci som zistila, že ma pol roka podvádzal.....v tom momente akoby zázrakom všetko trápenie zmizlo a ostalo len pohŕdanie....prestal ma zaujímať.
2 roky
je to individualne kazdy to ma inak ...ty sa hlavne teraz musis zacat starat o seba, najst si nove konicky, cestovat a hlavne zostat sama... videla som vela ludi ktory boli zniceny rozchodom a skocili do dalsieho vztahu ale ublizili privela ludom na okolo aj sebe samým... nie je nic lepsie ako naucit sa zit sama so sebou - chlap casom pride
@purple_wolf Dakujem za radu a povzbudenie. pracujem na sebe, stahujem sa do inej krajiny za pracou a za cestovanim.
Polovicu casu trvania vztahu....
Ahoj, no mne viac ako rok. A najviac mi pomohlo ho úplne odstrihnúť, prestať si pozerať staré fotky, či má novú priateľku atď. To mi bolo najhoršie, keď som videla, že on pokračuje ďalej v živote bezomna tak ľahko 😄 a potom proste veľa času s kamarátmi, začať na sebe pracovať, cviciť, aby som sa znova cítila super aj sama. Ale reálne, len čas 😅