Ahojte dievčatá, dávnejšie som sem pridavala že sa mi rozpadol vzťah po 10 rokoch...je tomu takmer mesiac a ja necitim vôbec ale vôbec žiadnu úľavu. Viem ze mam vkuse zamestnať hlavu, ísť medzi ľudí- snažím sa čo najviac ale prídu dni že som sama ako aj teraz a ničí ma to :( od rozchodu som schudla 7 kíl, jem doslova nasilu, trápim sa...a on? Keďže mame spoločný byt chodí si sem tam niečo zobrať alebo prespať - v druhej izbe, lebo odtiaľto to ma bližšie do práce a son už pre neho vzduch, trávi čas už s niekým iným. Mňa to veľmi bolí ho vidieť a vždy len tak na neho pozerám a hovorím si že toto je snáď len zlý sen :( nemôžem sa s tým absolútne zmieriť a cítim sa ponížena že ma vymenil. Byt je spoločný takže nemôžem mu zakázať sem chodiť, ja som bola teraz na par dni pri sestre ale nejde tak fungovať každý má svoje problémy a rodinu. On odisiel k mame ale keď sa mu to hodí tak príde sem spať a ja mu nemôžem povedať nič:( strašne to boli ...viem ze jeden z nás odtiaľto musí preč ale zjavne sa nedohodneme a ja ani nie som zatial v stave nejak riešiť ešte aj toto. Zranil ma najviac ako sa dalo. Koľko času ešte toto trápenie potrvá? Hľadám ľudí kde sa človek môže vyrozprávať, oporu, len nič nedržat v sebe a najhoršie mi je z toho ze sa stále obviňujem, kde som zlyhala, prečo to zaslo až sem...on sa ku mne chová teraz este lepsie ako predtým. Teraz co tu bol pár dni sám, poriadil byt, nakúpil čo bolo treba ...keď sme boli spolu všetko bolo na mne :( neviem ako ďalej...úplne som bezradna, neviem ani kde patrím...žila som celý čas v tom ze mam pri sebe partnera, mame spolocne bývanie a ze si budujeme niečo a on mi to všetko zobral 😪😪😪 nemám uz silu. Bola som už aj pri psychológovi ale nieje psycholog ako psychológ...keď som mu to tak zhrnula celý náš vzťah tak mi vysvetlil ze ja som sa jemu prispôsobila a nie on mne ako mi to hovoril a že som išla do nášho vzťahu už s tým riskom, že mám pri sebe suknickara a počas vzťahu som si na to akokeby zvykla až sa to vystupnovalo že sa stala zo mňa akoby stíhačka, lebo som si myslela ze tým niečomu zabránim a neprídem o neho :( viem ze rodina stojí pri mne, podľa nich je to nezodpovedný človek a vedeli ze som bola vkuse sama :( on mal svoj zivot, svoj program ...ale ja vôbec na ňom to zle nevidím, prepáčte musela som sa vyrozprávať...len má prosím neukamenujte :(
@lydia2211
Urcite poriesit to byvanie. A mesiac je malo, predsa len ste chodili spolu 10 rokov a aj mozno nejake roky ste byvali v jednom byte.
Tvoj problem je to, ze si nieco navravas a nieco si si vysnivala a zijes vo svojej iluzii. MInule v diskusii si sama popisala negativa a jeho spravanie vo vasom vztahu,ktore nebolo dobre, teraz pises, ze na nom to zle nevidis. Skus si to opatovne niekde napisat a citaj si to aj kazdy den.
Mala by si chodit na terapie ku psychologivi a hlavne zmenit prostedie.
Ako to vyzera s bytom?
@lydia2211 ja mam rovnaku situaciu, len ja som osobne na tom tak na 90% v poriadku. Tiez z jeho strany rozchod po 15r, a mame 2 deti /10 a 12r/. ja neviem, preco moja hlava zareagovala tak ako zareagovala ale som jej vdacna. Totiz zistenie, ze ma frajerku ma doslova vyliecilo.Tiez ma doma "zakladnu" raz prespi, raz nie. Na rozdiel od tvojho, moj neobriadi domacnost, ale o deti ked poviem tak sa postara. Ja mam vyhodu, ze ten moje pracuje vo Svajci a na par dni pride na SK, takze ho nemam stale na ociach. od decembra/januara tam bude zit nastalo, co mne uuuuplne super vyhovuje. Deti su v klude, lebo ja som v klude. Dam Ti radu...zaregistruj sa na zoznamke, na hociktorej a ked mas moznost "laskovat" tak budes. Ja som si takto vybila zlost, smutok - "chlapci ospravedlnujem sa 🙂". Ja neviem, ale ja sa tesim na dalsie vyzvy a citim sa v klude. Este casom mu chcem odpustit, a tym sa uplne oslobodim, ale to chce cas, ale aj to pride.
Tiez casom budeme riesit delenie spolocneho domu, no zatial v nom fungujem s detim.
Mala ste celkom veselý vzťah čítam a nejako potrebujete ten epinefrin tých klamstiev a podvodov a svindlov, že určite teda za tým,ako Vám pekne Vás partner sa staral ako krásny kvet o sebaúctu a Buďte hnojivá a polievka Vaša sebaucta ohromné kvitla a rástla. Áno my chceme byť klamaní bo trpká pravda bolí .
Aktuálne prezivate smútok za Vašim detským ja, kt. ide konečne rast a premietať sa na zdravú ženu s vysokou sebaúctou. Zo zamotku ,krásny motyl, pretieklo veľa vody, kým ste sa odkuklila a začala uvažovať tak ako sa patrí podľa boha pravdy.
Dokonca ste naordinovala z príručiek čo máte a nemáte robiť , ako sa o seba postarať. Celebritné clanocky bez hlbšieho kontextu.
Čo potrebujete Vy? Nie že si prečítam ako Shakira riešila rozchod s Chuanom a ja to idem aplikovať, lebo to povedala Shakira ,tak to platí, kto je viac ako ona ,kto môže poznať život lepšie Vás život a sa Vám priblížiť ako brazílska superhviezda s miliónmi dolárov a celým personálom že? Taká Marika čerstvo rozchode z Vyšných Hagov sa Vám k Vám nepriblíži.
No čo ,šak trpte a placte , o Tom je rozchod , žite . Odpustite sebe aj partnerovi resp.ex a chudnite do víru zábavy.
Prepáčte nejako mi skočili písmená
V prvom rade musíte poriešiť ten byt, to je nezmysel takto fungovať, jasne ze sa z toho nedostaneš, keď vlastne stále bývate spolu.
To je prvý krok, bez toho sa nepohnes ďalej. On s tým už problém nemá, o chvíľu kľudne si tam dovedie aj novú známosť, a to bude pre teba zrejme neúnosné.