Ako ďalej?

simonka123234
30. jan 2023

Rozišla som sa s priateľom mám sním syna 5 rokov má nedalo sa to sním vôbec sa nám nevenoval len mobil hry cez víkend keď chodil domov zašlo to až tak že som ho musela vyhodit aby chlapec netrpel tie hádky stále .Bývam v nájomnom byte ,horšie je to že škôlka je vo vedľajšej dedine autobus ide raz za deň čiže do škôlky nemám ho ako vziať keďže auto bolo jeho tak si ho zobral síce ho nepotrebuje celý týždeň keď je v robote ale naschvál mi nepožičia aspoň kým dáke nezoženiem.Vsetko sa valí na mňa volako ešte o robotu som prisla .

deti95060810
30. jan 2023

už len kvôli tomu autu by som si rozmyslela ten vyhadzov...no nedomyslela si to...
nedá sa požičať od suseda? alebo dobrého známeho?

simonka123234
autor
30. jan 2023

@deti95060810 no povedala by som to tak keď potrebujem pomôcť každý kašle ale keď mne netreba tak každý odomna chce pomôcť a ja hneď skacem

ls56
30. jan 2023

Vzchop sa.. rychlo najsť pracu,aj predavačku.. tie berú všade.. nemaš nič našetrene? Kup aj hoc lacné auto, za par šupov.. syn potrebuje teraz hlavne silnú mamu, neupadaj a ber to ako motivaciu..

viestta
30. jan 2023

@deti95060810 to akoze mala ostat a trpiet v nefunkcnom vztahu, len preto, ze by mala odvoz do skolky?

simonka123234
autor
30. jan 2023

Aspoň keby mám niekoho ale nemám ani rodičov už sama na všetko

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ysseba
30. jan 2023

@viestta Akože ja to tiež nechápem... Keď žena napíše o tom ako sa s chlapom hádajú a nefunguje im to, tak ženy radia odísť pre dobro deti, lebo hádky na dennom poriadku nie sú vhodné prostredie. No a potom tu čítam, že autorka mala zostať v takomto toxickom vzťahu kvôli autu? Odpadla som 😀

viestta
30. jan 2023

@ysseba mne zaseklo procesor. Ale uz zacinam chapat, preco sa tolko zien pretlka zivotom popri kadejakych exotoch.

babajaga
30. jan 2023

Su lepsie,aj horsie dni,ono sa to vsetko nakoniec vyriesi,len hlavu hore a bud silna.Pracu si najdes,tenbyt..kedze je to najom,neda sa nejake byvanie poriesit,kde bude mat syn skolku,skolu blizko?Bolo by to dobre aj do buducna...

simonka123234
autor
30. jan 2023

@babajaga no bývam nájomnom byte čiže nájom tu není taký dráhy ako v dakom podnájme a tiež podnájom je ťažko nájsť a dosť drahé sú
Som rada že aspoň ten byt mám

simonka123234
autor
30. jan 2023

@elizabet173 no dala som sa na PN dnes aspoň aby som mala dájaky príjem no radšej by som v práci bola aby som si zarobila peniaze a aj to auto mohla kúpiť no len čo keď nemám teraz ani ako dochádzať do tej práce lebo keď syn nepôjde ani do škôlky tak sa nepohnem

larazivago
30. jan 2023

@simonka123234 však to dieťa má stále otca, nie?

catherinah
30. jan 2023

Som zvedava, co jej poradia. Toto su tak tazke veci. Ked clovek nema rodicov, nema peniaze, nema partnera a ma male dieťa, byva v dedine bez MŠ, tak je to naozaj zle.

simonka123234
autor
30. jan 2023

@larazivago áno ,ale ako keby ani nemal jemu to je jedno on sa nespýta ako je deň dlhý na neho radšej na FB tukat

simonka123234
autor
30. jan 2023
viestta
30. jan 2023

@simonka123234 zacni si hned vybavovat zverenie do opatery a podaj ziadost na urcenie vyzivneho na dieta. Ak mas narok na podporu, tak si ju vycerpaj a zacni hladat robotu. Vo vasej obci nemate MS?

dankanka
30. jan 2023

@simonka123234 ak nie je vo vasej dedine ms, nemozes byt sama s dietatom ktore chodi do vedlajsej dediny. Popros o pomoc, zvezenie.

simonka123234
autor
31. jan 2023

@viestta nemáme tu škôlku aj prácu je tu ťažko zohnat jedna fabrika je ale tam tiež je to bieda čakám ale že či sa to nepohne od marca má byť iný riaditeľ tak by som skúsila ísť lebo tento čo bol bieda