ahojte...prosím o nazor...s manzelom sme spolu dokopy 1 rokov mame 2 deti (11 a 7r). posledných cca 5 rokov to nefunguje a mam pocit ze cim dalej tym horsie....nepaci sa mi jeho spravanie...v podstate sa starame len o deti, sice ideme na nejaku tu dovolenku (raz za rok) inak spolocny cas posledne roky minimalne...sex na bode mrazu (raz za rok doslova) vecne sedi za mobilom viac vypisuje svojej rodine jak komunikuje so mnou (nepaci sa mi to) vecne si pisu denne maju skupinku na messengeri....nebavi sa o zakladnych veciach (kupil auto bez toho aby to so mnou prebral-dohadoval sa s mamou)...bavime sa ôen okolo deti viacmnej sem tam robota nas vztah nic podla neho vsetko ok....nepride za mnou, nezaujima sa ako sa mam ci je vsetko ok, pusu mi nedal roky, ze ma lubi nic, ja myslim ze som mlada zeby som takto skoncila (mam 33r), ked mu clovek nieco povie hned sa urazi, naserie bucha po stole, neda sa s nim kludne rozpravat....najrdasje by som od neho odsila len deti su naviazane na neho neviem ako dalej....co by ste robili?
@gribka1 praveze nie
@nezabudka3391 No vidíš, tak najprv zmeň toto, tú zmenu si všimne a nebude vedieť čo sa deje. On môže byť spokojný, veď ma všetko, ak by ste obaja boli rovnakí, tak fajn, ale tebe chýba . On zas netúži po tebe ako po žene, tak načo by sa snažil.
A ako reaguje, keď sa ty k nemu pritulis? Alebo keď mu povies, že ho máš rada? A vôbec, prečo nie si v tej skupine aj ty? Nie je tam ešte šanca na záchranu? Byť single a riešiť tiež deti sama nie je bohviečo.
@nezabudka3391 Stále vravím, že život je príliš krátky na to, aby sme ho trávili s niekým, kto si nás neváži a nevie nás doceniť. Rieš to hneď, inak budeš mať 50 a budeš si vyčítať, že si to neriešila, keď bol ešte čas. Tiež som si tým prešiel.
@nezabudka3391 mate deti, treba sa pokusit zachranit vztah.. zacni byt spokojna hlavne ty sama so sebou, chod von, cvicit, s kamoskami, vyvetras si hlavu. A potom treba aj jeho zapojit, povedz mu ze ho lubis, chodte na veceru, do kina, pritul sa k nemu... a hlavne mu povedz ako sa citis ze ti chyba ako partner.. ak nic z toho nezaberie tak kasli na neho. Si ozaj mlada aby si takto zila. Mozno sa potom panko spamata. Len aby uz nebolo neskoro
nevýhoda týchto diskusných fór je to že mi naozaj nevidíme ako to naozaj u vás v domácnosti je. Jediná vec ktorá ti ostáva je tá že sa otvorene o tom s ním alebo párová terapia/mediátor alebo tretia možnosť, budeš s ním takto fungovať do smrti.
@nezabudka3391 ahoj, hlavne by ste si mali sadnúť a porozprávať sa o tom,,, A buď sa to zlepší alebo to bude horšie💁♂️
@nezabudka3391 no zacni sa o seba starat,vzdy aj doma bud upravena,pekny domaci ubor, ak si stihla, tak prliehavy,aby ti vynikla postava,samozrejme vlasy ,nechty,proste uputaj ho ako sa len da,a varit, piect ,to uz vies ty co lubi. a samozrejme cistota v byte ,dome.. ak toto vsetko splnas, tak potom ,je nervak, z niecoho,ale z coho pátraj
Tu nepomôže dohovaranie ale znova vabenie. Tak ako píšu keď si veľmi pribrala začni cvičiť, úprav vlasy, nechty, namaľuj sa...aj keby si to nikdy predtým nerobila. On ťa porovnáva s inými upravenými ženami, možno ho už nepritahujes po rokoch keď nie si upravená. Buď príťažlivá. Staraj sa o domácnosť a jeho stravu.
Snaz sa byť dokonalá. Keď zaberie, budete znova šťastní...keď nie, má inú.
@nezabudka3391 skúsila by som párovú terapiu. Ak sú deti na neho naviazané, tak nie je zlý ocko. Terapia by mohla pomôcť aj s partnerstvom. Držím palce, lebo sama s dvoma deťmi to nie je med lízať. Zažila som niečo veľmi podobné, len na neho neboli deti naviazané a boli menšie. Odmietol terapiu. Rozvod neľutujem, lebo ho to prebralo a začal byť dobrý ocko, ale mám to s deťmi fakt ťažké.
Ja by som sa na tvojom mieste s ním porozprávala s ak to nepomôže, odišla by som od neho. Si ešte mladá na to, aby si takto žila, čo bude potom o 10 rokov? Určite by si si našla niekoho lepšieho.....
Tak stereotyp z jeho strany, tak vyzerá kopec manželstiev. A má na tebe ešte čo ľúbiť? Venuješ sa sama sebe, si šťastná sama so sebou?