Každé dva týždne mojich rodičov ale svokrovcov raz za mesiac aj dva..tam nemám nejako ani chuť chodiť zkez blbe poznamky
Rodičov denne, svokrovcov 1x za 4-5mes., byvaju 100km.od nas, takze málokrat.
To zalezi aj od toho ako daleko byvaju, aj preto to moze byt u kazdeho inak, mamu mojho byvaleho som navstevovala skoro kazdy den, lebo ex u nej byval a mojho druheho ex, tak raz za mesiac, lebo byvala dalej.
Každé 2 m na týždeň idem k rodičom, žijem v zahraničí
My mame oboch rodicov do 3 km od nas. Svokru raz za tyzden, mojich rodicov castejsie, podla potreby. Tam vacsinou idem, ked nieco treba, nie na beznu navstevu, kavu a pod.
Bohužiaľ nemáme koho, ani moji ani mužovi rodičia už nežijú 😒
So svokrou sa uz nebavím, a svokor k nám chodí cca každý víkend, tak na par hodín, bývame v dome ktorý je písaný na neho. Ale keď sme bývali v inom meste sme sa nestretavali vôbec, a ked sa od sťahujeme tiež bude ten kontakt minimálny
Ak sa pytas, kolko krat my ideme k nim… tak k rodicom 2x za rok (byvaju daleko) a ku svokrovcom raz za mesiac (par metrov od nas) 🙂 kiez by to bolo opacne 😂
k rodicom cca. 1x za mesiac na navstevu, k svokrovcom 1x za mesiac na cely vikend a kazdy tyzden pridu tak 1x strazit, ked niekam ideme alebo len tak, aby boli s malym, plus so svokrovcami chodime na letnu dovolenku a sme tam kazde Vianoce, s nasimi je to komplikovanejsie, nie je tam kde a mam malych surodencov teda v tinedzerskom veku, preto menej casto ale kazdy den si s maminou piseme a aj si volame casto
obe strany byvaju cca. 1-1.5 hodiny od nas
Byvame od rodicov 15-20km 🙃 takze velmi casto
2x do roka mamu
Ked ideme domov poobede s malou vzdy musime zvonit nasim, mala sa tam dobija kazdy den. Takze niekdy ich vidim stale a niekedy ako je tyzden dlhy sa nevidime. Ale su to nasi susedia, prechadzame okolo nich denne. Na taku naozaj navstevu sme niekedy chodili vzdy na nedelny obed, ale od kedy je mala, tak sme to zrusili kvoli spankom.
K svokrovcom chodime v priemere raz za dva mesiace. Snazime sa co najcastejsie aj kvoli malej, citit, ze jej svokrovci chybaju.
Raz za mesiac k mojim rodičom a raz za mesiac k svokrovcom. Vychádzame dobre a chodíme tam radi 🙂
svokrovci - 1x za 5 tyzdnom (mame to k nim 300 km, oni necestuju, my vzdy chodime na cely vikend).
moji rodicia - extremne zriedka, nechce sa mi tam chodit (byt ako skladisko, bojim sa, ze si tam dieta niecim ublizi + nemame velmi dobre vztahy). Oni sa ozvu a pridu tak 1x za 2-3 tyzdne...
2x rocne kazdu stranu, 2x rocne pridu za nami. A niekedy ideme spolu na dovolenku.
@kvietok2012 aj moji svokrovci bývajú 100km od nás a im je málo aj raz za 2 týždne...najlepšie, keby sme každý víkend chodili s malým bábätkom...niekedy som tam chodila veľmi rada, ale už tam chodím s obrovskou nechuťou
“Svokrovcov” z povinnosti navštívim max. 3x do roka, nakoľko bývame v rovnakom dome s oddelenými vchodmi, ich nedeľné návštevy (vodenie si cudzích do nášho bytu štýlom: ako si to tu zariadili) som po 6 spoločných dňoch v týždni rázne odmietla a takto to funguje 22 rokov. Oni ku nám 3x ja ku nim tiež 3x. Viem si predstaviť aj menej.
Rodičov denne, svokru už nemám ale keď som mala tak raz za uhorský rok