Ako často navštevujete rodičov?

31. aug 2024

Ako často navštevujete rodičov? Ako často si voláte?

petulda333
31. aug 2024

Volame denne,vidime sa 1-2x do tyzdna. Nasi pracuju a byvame par km od seba. So svokrovcami tiez tak.

lucia13022023
31. aug 2024

V kontakte sme každý deň, mame spoločnú rodinnú skupinu kde si píšeme. Vidíme sa každý druhy/tretí deň. Bývame blízko seba.

katarinaschober
31. aug 2024

Dvakrat do roka a Volame si kazde dva tyzdne. Byvam totiz v zahranici

zuzanockamt
31. aug 2024

Volám denne, navštevujem minimálne 2-krát do mesiaca (vždy tam sme celý víkend). Ideálne by bolo ísť každý víkend. Vzdialenosť cca 50 km.

t1nusa
31. aug 2024

voláme si s maminou každý deň, aj viackrát, podľa situácie, toto si neviem predstaviť, že by bolo inak a neboli by sme v kontakte 😊 stretávame sa tak 1-2x do mesiaca, keďže od seba bývame cca 100 km - ja si s dieťaťom ešte netrúfam šoférovať sama (nerada sedí a vezie sa v autosačke) a mamina za nami chodí väčšimou vlakom, čo má 1,5-2 hodiny cesty…

andreakotesova
31. aug 2024

Raz za mesiac, niekedy sa podarí aj skôr. Voláme si takmer denne, bývame od seba ďaleko. Niekolkokrat za rok pridu aj moji rodicia ku nam. Na otočku 😁Svokrovci už nežijú, tiež ale bývali ďaleko.

ivik4
31. aug 2024

Chodim k rodicom raz mesacne so synom na 2 noci. Niekedy sa stane ze max raz za mesiac a pol . Volame si tak raz za 2tyzdne. Vztahy mame perfektne,my sme sa v rodine nikdy nehadali 🩵

janinah
31. aug 2024

Cca raz za mesiac...keď idem na cintorín....v myšlienkach som s nimi každý deň.

kleopatra114
31. aug 2024

Raz za týždeň , voláme si max 2 krát za týždeň , čo je nové ako sa mame a pod .

cyberk
31. aug 2024

2-3x do roka, piseme/volame si kazdy den, mame spolocnu chatskupinu so surodencami a rodicmi na fcb 😅

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
31. aug 2024

Mamina byva na opačnom konci mesta, takze s ňou sa vidím vždy keď je čas a je to možné, nakoľko obe pracujeme, voláme si niekedy každý druhý niekedy každý deň, pripadne si napíšeme pár viet ako sme sa v ten deň mali alebo čo mame na pláne na další deň, ostatok rodiny byva mimo mesta, čiže tam sa vidíme cca raz do roka, ak čas dovolí.

astika
31. aug 2024

Každý deň vzhľadom na ocinov zdravotný stav, delíme si starostlivosť i s bratom, veľká výhoda, že byt sme kúpili len 10 minút peši od mojich rodičov, dnes to oceňujú obe strany

rachel36a
31. aug 2024

Mama už nežije, ale volali sme si každý deň...navštevovala som ju cca 5 krát do týždňa...bola chorá, potrebovala pomoc...

maranta_leuconeura
31. aug 2024

Nevolame si nikdy, skor obcas napiseme spravy a vidime sa tak raz za dva mesiace. Myslim ze vsetkym stranam to tak vyhovuje

hors
31. aug 2024

K3dze ja s mamkou nemám dobrý vzťah mám je alkoholické a byva od nás 90 km tak jej volám 2x za mesiac a 1x za mesiac niekedy 1x za 2 mesiace idem pozret na par hodín.

valeriakadarova
31. aug 2024

Voláme si cez videohovor 2-3x týždenne, píšeme si každý deň: máme spoločnú skupinu s rodinou a vidíme sa tak 2x do roka, žijú v zahraničí...

sense
31. aug 2024

Dvakrat do roka.

mamamasama
31. aug 2024

Volame denne, navstevujeme sa raz za dva, tri mesiace. So svokrovcami sme denne. Naši byvaju daleko

trema
31. aug 2024

Volam s mamou 1-2x týždenne a chodim tam raz za týždeň

sasa1310
31. aug 2024

skoro stále. Aj s rodičmi aj so svokrovcami. Niekedy niekoľkokrát do týždňa, niekedy ani raz osobne. Ako vychádza čas. Ale celé leto min. 2x do týždňa. Všetci v BA, takže o to je to ľahšie, že nemusíme cestovať

mane01
31. aug 2024

Nevolame si. Ked je nieco nove, napiseme si. Vidime sa 6-8 krat do roka. Vztahy mame super, ale ja zas nepotrebujem kazdu chobotinu riesit s mamou… napr.co budem varit a take 🤦🏼

ariannazara
31. aug 2024

Každý deň bývame od seba 100 krokov po ulici hore

libusak
31. aug 2024

Volame si tak 2-3x do tyzdna. Vidime sa 1-2x do tyzdna

lenka2710
31. aug 2024

Voláme si denne alebo obden a k mame chodievame každý víkend a k svokrovcom 1-2x do mesiaca

evcagabi
31. aug 2024

Piseme denne, navstevovala som casto, aj 2x do tyzdna ked som bola tehotna, teraz po porode zatial nie ale planujem zacat znovu. Teraz boli na navsteve u nas aj ked to nezvykli

fantaghiro21
31. aug 2024

Muž rodičov nemá,mne otec zomrel pred 6mesiacmi.
Ale čo bol rok dlhý,vždy ak sa sľúbili,tak zmenili a neprišli ku nám....za asi 10 r nášho spoločného manželské žitia s mužom,boli u nás asi 10x-....ale to všetko matka mala na svedomí.
Otec aj keď bol u nás sám,tak by ostal koľko by len mohol .po smrti otca s matkou nie som v kontakte.volanie nehrozilo....
Odstrihla som sa a žijeme bez starkých (starkej). vlastne žiadny rozdiel nenastal ..

ivanakal
31. aug 2024

Volame si denne, vidime sa denne. Byvame od seba cca 300 metrov. 😊

apolka77
1. sep 2024

Sme od seba dobrých 90 km tak snažíme sa chodiť 1x 2 mesačne ale voláme si často, keď je chuť . Minimálne tiež 1-2 týždenne ...mama nerada telefonuje otec ten zas naopak.s vnučkou má krásny vzťah to vedia aj hodinu na telefóne debatovať o futbale atd. Teraz mám už aj ja auto tak aj napriek vzdialenosti dúfam že ich začnem navštevovať ešte častejšie. Veľmi by som chcela aby boli blízko a po práci by som k nim zbehla len tak na kávu a pokecať, prip. Doniest nákup a pomôcť. Čím som staršia mi viac chýbajú.❤️ Aj súrodenci.vsetci sme ďaleko od seba.