Ako často chodíte na návštevu k svojim rodičom?

25. apr 2024

Ako často chodíte na návštevu k svojim rodičom ? Ja sa objavím raz za dva mesiace na týždeň doma avšak s rodičmi to je také nijaké mama stále pracuje a otec ma stále niečo svoje ,niekedy som na návšteve ale cítim sa sama veľmi a ak aj mama príde po práci tak hneď ide spať,čize zvažujem že návštevy obmedzim na minimum,ide o to ,že iné deti keď prídu domov majú navarené ,trávia čas so svojimi rodičmi atď..Ja bývam sama v cudzom meste a plánujem o chvíľku odchod do zahraničia čiže o chvíľku budem doma možno dvakrát do roka..len ma mrzí ten prístup ,že keď som preč tak volajú ,že kedy prídem a ked prídem tak ma majú na háku,máte to niekto podobne ?

zmrzlinka2021
25. apr 2024

A keď si s nimi bývalá bolo to iné? Také ako si to predstavuješ teraz?

melanta
25. apr 2024

Chodím k rodičom aspoň raz za mesiac. A to momentálne žijeme v Stockholme. Ale minimálne na 1 víkend priletím domov. Ale teda u rodičov nespím a rozhodne nečakám, že mama bude kvôli mne variť. Varila mi dosť, keď som bola dieťa. Tiež mi robila vtedy program. Teraz sa jej to snažím vrátiť. Uvarím ja, alebo ich pozvem najesť sa do reštaurácie, zoberiem ich do obchodu a zaplatím nákup. Čiže ja robím program, aby som si užila rodičov, svokrovcov, pretože nikdy neviem, kedy tu už nebudú.

anjelicek26
25. apr 2024

Tak rodicia sú v práci, to ti ma mama ráno pred odchodom do prace navarit? Si dospela.keby nepracuje alebo dôjdes na víkend, bolo by to iné. Takže idealne dôjsť každý treti-stvrty víkend a nie na celý týždeň a budete viac v pohode...a suhlasim s kockou vyššie,ked dôjde k našim nakupim ja, uvarim ja, pomôže mu dotiahnuť veci,co nestihol v záhrade..obskakovali ma ako dieta,ako dospelu fakt uz nemusia..

januska12323
25. apr 2024

Hodina cesty nie je predsa taká diaľka aby si chodila na týždeň. Príď raz za čas na víkend, pokecajte a choď domov.

reanda
25. apr 2024

tak ty neprides na navstevu, prides proste na tyzden domov.. rodicia si ziju zivot dalej, ako bezne, nebudu ta cely tyzden ako navstevu obskakovat.. vsak ked chces s nimi travit cas, tak to nejak zariad sama a ked nebudu mat zaujem, tak prehodnot tie navstevy.. za mna tiez lepsie prist len na vikend, ako na cely tyzden.. inak ty studujes, ci pracujes, ci aky mas zivotny styl, ze mozes ist niekam kazde dva mesiace na tyzden?

marcellka32
25. apr 2024

Mám mamu hodinu od seba, chodim na 1 deň v týždni, býva sama...ale ten deň navymyslam program, ideme do obchodu, kina, wellness, večera, vnúčatá...

gelifil
25. apr 2024

vies co, velmi rada by som chodila, zial, uz obaja odisli naveky😢😢😢

janinah
25. apr 2024

Chodila som k našim už ako dospelá vyslovene pomáhať a robiť.rodicia starnú a ak sú po 60 a ešte pracujú tak ver tomu.ze nevládzu.Co ty na týždeň u nich vlastne robíš? Nakúpis.navaris.upratas? ...
Ku mne chodia dospelé deti.aj navarim.nachystam...ale stojí má to už dosť síl a už od toho upúšťam.

majlo1234
25. apr 2024

Raz za tri styri mesiace chodim na tyzden dva. Nikto sa mi nevenuje, varim vacsinou ja😂

cukroska
25. apr 2024

Ja by som to poňala z opačného konca. Keby som prišla na tak diho pomôžem naopak ja .Či s upratovanim, nákupom,varenim. ..A cez víkend spoločne Teda určite by som sa necítila sama a niečo si našla. Verím tomu,že by to ocenili a raz keď budú doma a vládať tak sa postarajú o teba opäť oni. Ale nepíšem z vlastnej skúsenosti nakoľko mám len maminu a býva blízko mňa a celý život sme spolu takmer každý deň. Každý to má inak.

katulienkax
25. apr 2024

a preco vlastne chodis na cely tyzden, ja som chodievala len na vikendy, ked boli obaja rodicia doma a samozrejme vtedy aj navarili, ale nikdy nie na tyzden, jedine na vianoce a velku noc na viac dni. Ved ked obaja pracuju, tak ako mozes cakat, ze budu cez tyzden vyvarat, to nerobim ani ja teraz ked mam deti, sak sa stravuju v jedalni, muz v robote a ja tiez v robote

11bodka11
29. apr 2024

Byvaju na tej istej ulici cize skoro kazdy den. Svokrovci byvaju 3km od nas, muz tam chodi niekolkokrat do tyzdna.

petrofka
29. júl 2024

ja by som nečakala servis. Ale prišla by som rodičom pomôcť.

lentilka46
29. júl 2024

Byvame na opacnych koncoch republiky, my chodime 4-5x do roka, ona k nam pride raz, max.2x. ked pride, vzdy velmi poukazuje na to, ako sa nudi, ako je u nas teplo, ako ju z gauca boli chrbat. Robievame jej program, bravame ju na vylety, ale aj tak to nestaci. Ked prideme na navstevu my k nej, robine si program sami, inak by sme sa unudili.