Ako byť viac atraktívny u žien, aj keď ideme občas von tak povedia ze maximálne kamarát budem, ako sa povýšiť vyššie
@ssimusska 23
to čo píše pani vyššie, plus humor, smiech....
Ked nie je chcemia zbytocne sa budes snazit. Nieco tam proste musi byt.
daj aj foto postavy a ucesu, ako chodis von, zatri si na foto tvar...hned ti povieme...😍aky si vysoky? ake mas auto? mas svoje byvanie?
Ešte dobrého barbera by som pridala.
@deti95060810 tak ja moc neviem vtipy rozprávať, aj keď vidím na nete a poviem tak to pôsobí skôr rozpačito
@luxus10 nemám svoje bývanie som v podnájme v ba
23 ? tak to máš ešte všetko pred sebou... za pár rokov budeš sebavedomí až až ...
Hlavne pracovať na sebe, aby si bol sam sebou spokojný. Ak budeš mat zdravé sebavedomie, budeš vyrovnaný sa sebou a cítiť sa dobre vo svojej koži, tak to budeš zo seba vyžarovať a to bude na tebe atraktívne. Môžeš sa obliekať ako chceš, mat účes aký chceš, ak to nebudeš autentický ty, ale budeš sa chcieť iba vyhovieť "požiadavkám dnešných zien", a vo vnútri sa budeš stále cítiť ako nedostatočne dobrý pre ženy..... tak úspech nebudeš mať.
Otázka je či to hovoria kvôli vzhľadu alebo kvôli tomu neviditeľnému
Mozno “lovis” v nespravnych vodach … tak ako by si ludia nemali brat hypo nad svoje pomery, aj ty by si mal prisposobit vyber sebe … aky si ty tip tak nejake podobne dievca …
Kamarat toto riesi asi poslednych 10 rokov. A ze jedina vec, ktora pomohla, bolo sa vyrysovat vo fitku. Ze mladym zenam nezalezalo na jeho osobe, ze ma byt, auto, samostatnost. Proste az s prichodom svalov a minima tukov sa zacal pacit.
@ruzasipova smutné, ale je to tak
@ruzasipova tak ale na "zaujatie" cudzieho cloveka mas prakticky len jeden pokus (kym zisti, ze si super vo vnutri)... a na to je nutne zaujat (telom, peniazmi, humorom, ucesom...) ... niecim...
Je to o vyžarovani..zrejme nepôsobis dosť záhadne :D
Toto je dost dobry rozhovor... myslim, ze rady tam sa daju vyuzit:
Ešte príde tá pravá, a bude jej jedno, že nemáš vyrysované telo, bude sa jej páčiť tvoja duša;) buď sám sebou a užívaj život
Fitko, barber, zuby, pekne oblečenie to je asi ten zaklad na zaujatie človeka, potom už samotná konverzácia
@marcellka32 😂😂😂 to je čosi ako víla z rozprávky, tiež sa tam o nich hovorí, no v realite ich nikto nevidel
@milos81 lenže taká je pravda, existujú ženy, ktoré nehľadia len na výzor muža, ale očarí ich aj mužove správanie
@marcellka32 nie, realita je taka, ze muz moze mat aj svaly, aj znackove handry, aj vlastne byvanie, nove auto a dobry prijem, ale ak ma dobre srdce, posobi ako dobrak, zeny sa mu budu oblukom vyhybat...
Neveim no, začni chodiť do fitka, robiť nejaký šport, starať sa o seba, začni sa lepšie obliekať 😄 koľko máš vôbec rokov