Ako byť viac atraktívny?

29. dec 2024

Ako byť viac atraktívny u žien, aj keď ideme občas von tak povedia ze maximálne kamarát budem, ako sa povýšiť vyššie

ssimusska
29. dec 2024

Neveim no, začni chodiť do fitka, robiť nejaký šport, starať sa o seba, začni sa lepšie obliekať 😄 koľko máš vôbec rokov

autor
29. dec 2024
deti95060810
29. dec 2024

to čo píše pani vyššie, plus humor, smiech....

ibatanecnica
29. dec 2024

Ked nie je chcemia zbytocne sa budes snazit. Nieco tam proste musi byt.

luxus10
29. dec 2024

daj aj foto postavy a ucesu, ako chodis von, zatri si na foto tvar...hned ti povieme...😍aky si vysoky? ake mas auto? mas svoje byvanie?

thereisabear
29. dec 2024

Ešte dobrého barbera by som pridala.

ssimusska
29. dec 2024

@autor tak to máš super vek. Skús byť viac sebavedomý, tomu dosť pomôže aj to fitko.

autor
29. dec 2024

@deti95060810 tak ja moc neviem vtipy rozprávať, aj keď vidím na nete a poviem tak to pôsobí skôr rozpačito

autor
29. dec 2024

@luxus10 nemám svoje bývanie som v podnájme v ba

deti95060810
29. dec 2024

23 ? tak to máš ešte všetko pred sebou... za pár rokov budeš sebavedomí až až ...

bolarazjedna
29. dec 2024

Hlavne pracovať na sebe, aby si bol sam sebou spokojný. Ak budeš mat zdravé sebavedomie, budeš vyrovnaný sa sebou a cítiť sa dobre vo svojej koži, tak to budeš zo seba vyžarovať a to bude na tebe atraktívne. Môžeš sa obliekať ako chceš, mat účes aký chceš, ak to nebudeš autentický ty, ale budeš sa chcieť iba vyhovieť "požiadavkám dnešných zien", a vo vnútri sa budeš stále cítiť ako nedostatočne dobrý pre ženy..... tak úspech nebudeš mať.

buberova
29. dec 2024

Otázka je či to hovoria kvôli vzhľadu alebo kvôli tomu neviditeľnému

olimuc
29. dec 2024

Mozno “lovis” v nespravnych vodach … tak ako by si ludia nemali brat hypo nad svoje pomery, aj ty by si mal prisposobit vyber sebe … aky si ty tip tak nejake podobne dievca …

ruzasipova
29. dec 2024

Kamarat toto riesi asi poslednych 10 rokov. A ze jedina vec, ktora pomohla, bolo sa vyrysovat vo fitku. Ze mladym zenam nezalezalo na jeho osobe, ze ma byt, auto, samostatnost. Proste az s prichodom svalov a minima tukov sa zacal pacit.

petracandle
29. dec 2024

@ruzasipova smutné, ale je to tak

zic
29. dec 2024

@ruzasipova tak ale na "zaujatie" cudzieho cloveka mas prakticky len jeden pokus (kym zisti, ze si super vo vnutri)... a na to je nutne zaujat (telom, peniazmi, humorom, ucesom...) ... niecim...

hellwant
29. dec 2024

@zic Presne prvotne je vzdy to na vonok, potom prichadzaju tie dalsie veci.

dankanka
29. dec 2024

Je to o vyžarovani..zrejme nepôsobis dosť záhadne :D

zic
29. dec 2024

Toto je dost dobry rozhovor... myslim, ze rady tam sa daju vyuzit:

https://www.youtube.com/watch?v=PM9rgDBX9u0
marcellka32
29. dec 2024

Ešte príde tá pravá, a bude jej jedno, že nemáš vyrysované telo, bude sa jej páčiť tvoja duša;) buď sám sebou a užívaj život

laura164
31. dec 2024

Fitko, barber, zuby, pekne oblečenie to je asi ten zaklad na zaujatie človeka, potom už samotná konverzácia

milos81
1. jan 2025

@marcellka32 😂😂😂 to je čosi ako víla z rozprávky, tiež sa tam o nich hovorí, no v realite ich nikto nevidel

marcellka32
1. jan 2025

@milos81 lenže taká je pravda, existujú ženy, ktoré nehľadia len na výzor muža, ale očarí ich aj mužove správanie

milos81
1. jan 2025

@marcellka32 nie, realita je taka, ze muz moze mat aj svaly, aj znackove handry, aj vlastne byvanie, nove auto a dobry prijem, ale ak ma dobre srdce, posobi ako dobrak, zeny sa mu budu oblukom vyhybat...

buberova
1. jan 2025

@milos81 ty tak trepeš až to bolí.