Bola som dnes na celodennom výlete s 15r dcérou a 3r synom.Manzel ostal doma nech si oddýchne a porobi niečo.Deti sa zabavili všetko ok.Cestou domov syn búchal mi do sedadla s nohami.Hovorila som mu nech s tým prestane aj dcéra mu to hovorila.Napokon chytila mu nohy nech prestane.Na to syn potiahol dcére vlasy,ona vykríkla nečakala to a capla mu po hlave.Samozrejme začal revat,no on to celé začal.Postala som s autom a ukľudnila deti.Ked sme došli domov malý hneď hovoril otcovi že sestra ma buchla po hlave.Isla som povedať čo sa vlastne stalo.No muž ma nepustil k slovu.Zacal nadávať na dcéru že čo si to dovoľuje búchať brata po hlave či je normálna a podobne reči.Zobral syna z auta donutra do domu.Ja som ukľudnila dcéru,najedli sme sa a išla von so psom a s kamarátkou na prechádzku.Ja som upratala kuchyňu a išla von do záhrady.Pol hodinu som tam bola a počujem že manžel nadáva na mňa že záhrada mi je prednejšia než syn,že on si chce oddýchnuť nech idem za synom a on ide na dvor von.Uz som bola taká nahnevaná že išla som donutra a teraz rozmýšľam či som sa dobre zachovalá.Co by ste robili na mojom mieste?Potom mužovi som vysvetlila čo sa stalo v aute a že bolo to nechtiac.No on niekedy hneď vybuchne,je strašne háklivý na syna.Ked sa mu niečo stane.
Poslala by som ho za dcérou nech sa jej ospravedlní, aby mu doslo ze si ma nabudúce vypočuť obe strany... k tomu ze uprednostňuje jedno dieťa sa radšej nevyjadrujem...
Uplne zbytocny konflikt. Chodte si kupit kolac, uvarte si kavu, sadnite si aj s dcerou a porozpravajte sa normalne ako rodina. Toto nie je situacia na rozvod.
vsak bol doma cely den manzel. tak nechapem co pinda ze musi byt chvilu so synom. to po prve. a po druhe nec riesi nieco coho nebol svedkom.
nech sa zachova ako dospely chlap a dcere sa ospravedlni a nad sebou nech popremysla.
Len tak si tipnem,- dcéra nie je mužova, však?
@heleninamama to aj mna napadlo, ale nemusi to tak byt 🙈
@gejb On sa neospravedlní,v afekte povie brasco škaredé no nikdy sa neospravedlní.
@kittykat22 Ale áno uprednostňuje syna,nie len on celá jeho rodina.Syn je ako malý benjamínok prvy chlapec v rodine,všetci majú dievčatá.
@heleninamama Obe deti sú od manžela.
@heleninamama tiez mi to ako prve hned napadlo.
Rozvod
Chúďa dievča jediné jej previnenie, že sa narodila bez niečoho medzi nohami.
Takže najprv zhulákal dcéru, potom mamu.Zostal doma, aby si oddýchol ty si si kedy oddýchla?
Ja predpokladám, že si aj navarila, upratala kuchyňu, vyvencila psa a išla do záhrady.Cvici s tebou ako na gumičke prečo nemohol byť syn s vami vonku na dvore?Alebo on sa mu venovať, keď bol celý deň bez neho?
Teraz čítam to asi dcéra išla so psom...
Tak ty si bola nahnevana, ale isla si dovnutra ako pan velkomozny povedal. Co keby si sa raz naozaj poriadne nasrala a vytmavila mu, ze sa sprava ako somar? Tak tebe je zahrada prednejsia ako syn? A jemu nie je oddych prednejsi ako syn? Otrasny chlap
Ze sa nikdy neospravedlni? Uf tak to je zle.
Syna by som zobrala naspäť do auta s odišla aspoň na tri dni preč .nech sa tvoj manžel uvedomí
@eliska13 áno presne nič neurobil a chcel pozornosť upriamit na niečo iné .jemu to len.hralo dokarat že sa syn posťažoval
Kazdy mame svoje nalady. Viac komunikovat a nebat sa konfliktov.
Pracujete obaja?
Aké staré sú deti?
Ako mate rozdelenu výchovu a financie?
Veľmi málo informácií na to, aby sa s tým dalo pracovať. (to ohľadom vás 2)
Ohladom deti: vysvetli mi to ešte raz a poriadne. Keď zajazdil dcéru za buchnutie po hlave, okej. Ale nech nezabúda zajazdiť aj syna za kopanie do sedačky. Inak sa to môže opakovať.. Zbytočne. Nemá čo kopať, to môže byť aj nebezpečné. Šofér spanikari, alebo proste ho to vyrusi a nehoda môže byť na svete.
@lenkakravcova vek detí máš hneď v prvej vete. A financie s tým, ze je to chrapun nesúvisia...
@lenkakravcova čo s tým majú financie a práca?Ak je na RD tak to je akceptovateľné a má sedieť pri synovi?
@gejb jaaj, 😂 moja slepota (ten vek). Ospravedlňujem sa.
Tak 15r by skutočne nemala capat 3 ročného po hlave. Bez tej prvej vety, ktorú som v rýchlosti preskočila som čakala tak 2 a 4 ročne dieťa..
@eliska13 Tak bol by v tom podľa mňa zásadný rozdiel, či by pracovali obaja.. Alebo on chodil napr na 12tky do práce a ona by mala domácnosť a deti. V tom prípade by bola jeho námietka pochopiteľná, že chce aby dala deťom prednosť pred záhradou.
Myslím ze bez týchto informácií sa nedá situáciu vôbec vyhodnotiť.
@lenkakravcova tak ani tak nešlo o to,že ho čiapka,ale o to,že benjamínok žaloval a otec si ani nevypočul pravdu a hneď sa správal ako ten trojročný synáčik,
Mas taketo iste prkecho nervozeho despotu ako ja☹️
@lenkakravcova to čo je za somarina, že ak by bola na RD má dať prednosť deťom pred prácou v záhrade? O deti sa majú starať obaja rodičia, ona sa starala cez deň keď pán tvorstva bol doma a oddychoval a ešte ju zprdne? Ona si má kedy oddýchnuť, keď je celý čas zodpovedná za deti,?
@lenkakravcova Dcéra má 15,syn 3 v auguste bude mať 4r.Ano pracujeme obaja cez týždeň,víkendy máme voľné.To chodíme na výlety alebo oddychujeme doma.Financie máme spoločné.Vychova tiež spoločná,len pri synovi to manžel prestreluje.To kopanie syna do sedačky na to povedal manžel že ja som šofér ja si mám dávať pozor na ceste a rátať s tým že dieťa mi môže kopať do sedačky alebo ináč odputavat pozornosť.
@rorino To ma vôbec nenapadlo že syn bude doma žalovať otcovi.