Ako by ste si získali muža, ktorého je ťažké dostať?

27. sep 2024

Ako by ste si získali muža ktorého ie ťažké dostať lebo mu nestačí jedna žena?

rozculena
27. sep 2024

čo? veď keď mu nestačí jedna,tak to potom je ľahké.....keď chceš byť matrac....

minenkak
27. sep 2024

V prvom rade by som ho chcela len na sex

lenkit
27. sep 2024

Takí muži skôr budú bojovať o "nedostupnú".

Ak ti však môžem dať nevyžiadanú radu, zabudni na neho čím skôr.
Teraz je to možno lákavé a hravé, že si niečo dokážeš tým, že bude chvíľku chcieť len Teba, ale sú vzťahy za ktoré sa neoplatí toľko obetovať 🙂

marca12
27. sep 2024

Nijako. Takemu muzovi nikdy nebude stacit len jedna.

sissy27
27. sep 2024

Inak sa opytam - preco by si mala chciet byt sucastou nejakeho haremu? Ci ty snivas o tom, ze budes jeho jedina?

enmery
27. sep 2024

Pokojne do toho choď-ak si zmierená s tým byť stále podvádzaná a klamaná😉Proste niektoré ženy si nedajú nikdy povedať. Im stačí, že im potom sem tam povie,.že ich ľúbi.☺️

sissy27
27. sep 2024

@enmery ale ved ked o tom vie a akceptuje to, tak to nie je klamstvo a uz vobec nie nevera 😃

dzulli1980
27. sep 2024

A to načo Ti je taký muž? ... či si myslíš, že keď s ním budeš práve TY, zmení sa? ... zlož si, prosím Ťa, ružové okuliare, takíto "mačovia" sa nezmenia ... akurát si kvalitne dod.beš život.

candii
27. sep 2024

Na čo by ti taký bol?

marianarem
27. sep 2024

V tomto pripade by bol on ten, co by mohol rozmyslat, ako asi tak dostat mna 🙂 U mna by takyto vobec nemal sancu, je to pre mna opak atraktivnosti. Vo filmoch to tak byva, ze takyto chlap stretne nejaku vynimocnu zenu, do ktorej sa nakoniec zalubi a zabudne do konca zivota na vsetky ostatne. V realite, co takych poznam, tak skor ci neskor mali milenku.

enmery
27. sep 2024

@sissy27 Podľa témy otázky mi nepríde, žeby s tým byť jedná z mnohých, akceptuje a teší sa na to😉

br4n
27. sep 2024

... Na čo by to bolo dobré?

1ryba
27. sep 2024

Ja neviem, ale Boris má už toho fakt veľa. Ešte si to rozmysli.😅

niekto2hy
27. sep 2024

Zacat mu dobre varit.😎

enmery
27. sep 2024

@niekto2hy Nato už má mamičku😊

svetlonos
27. sep 2024

Ziadno! Tolko behal a dobierka za tou necostupnpu - 2 roky - až nakoniec povolila! Aj verný jej bol - chvilku, asi do tehotenstva. Okrem milenky malvaj iné a ako bonus bol BY 😏. Takže sa stretával so zenou, denne s milenkou a pomedzi tým s chlapmi. Neskôr milenku ukecal na trojku... . V robote to vedeli všetci, žena ani neviem, ci sa to dozvedela. Každopádne, s milenkou sa rozišiel, ostal pri zene a dcere. Ci sú ešte spolu veru neviem. Milenku síce zrušiť mohol ale to by, asi sotva...
Každopádne by som vibec nemala ambície bojovať o kúrenia. Naco? Škoda energie a času lebo aj tak ho... z toho.
A pritom - bol to môj kolega a mala som ho rafa ako kamosa on inak bol fajn a vždy Galanty aj milý. Ale nechcela by som takeho ani len na ten sex.

sissy27
27. sep 2024

@enmery no je to tak neurcito napisane, ze si nie som ista, ci sa len chce zaradit do druzstva alebo sniva ze bude jedina 😃

enmery
27. sep 2024

@sissy27 Podľa mňa je totálne jednoznačné, že je to ďalšia nepoučiteľná "trúbka", ktorá sníva o tom, byť jediná.

viestta
27. sep 2024

Ja neviem, ked je taky nestaci sa mu rovno ponuknut? Zrejme nebude priebercivy a zastrci do kazdej, ktora da.

milos81
28. sep 2024

Pripomenulo mi to film cesta okolo sveta za 80 dní, Arnold tam v jednej scéne hovorí že "chceš byť štvrtok ?" 😂

evcagabi
28. sep 2024

O takeho by som ani nezakopla 😅

anketkarka
28. sep 2024

Naivné, ak ho chceš dostať preto, že si myslíš, že Ty budeš tá jediná, ktorá mu bude stačiť. Je nezrelý na vzťah, preto mu nestačí jedna. Ty asi tiež nebudeš veľmi zrelá, takže si môžte byť dobrou životnou lekciou na dozrievanie. Viac od toho nečakaj.

grof_monte_christo
28. sep 2024

A ty si sa s kamoškami stavila, že ty ho dostaneš a do teba sa zaľúbi? Lebo inak v tom nevidím zmysel 🤔

mimikarol
28. sep 2024

Koho myslíš? Borisa? 😂

jana_eyre_2
28. sep 2024

Ako? Nijako, v živote by som nebola s chlapom čo mu nestačí jedna žena, je to vyslovene pod moju úroveň..

olimuc
28. sep 2024

Nijako … ked si predstavim aku pliagu by som od neho mohla chytit … brrr. Co je motivacia ziskat niekoho takeho? Peniaze? Status? Radsej hraj loteriu.

dominikamacakova
28. sep 2024

Ak ťa nechce ani do háremu tak ťažko 😅

ankare
28. sep 2024

Buď rada,že Ťa nechce

danica2711
28. sep 2024

nezískaš ho, len sa zaradíš do radu milostivo pretiahnutých a opustených

katica06
28. sep 2024

Načo, ale keď sa niekomu páči byť x-tou v rade...
Niektoré to zrejme majú radi, kamoškyn otec má takto z jedného manželstva a 4ďalších vzťahov 6 detí, najmenšie ešte chodí iba do mš a otecko má cez 65.