Ako by ste sa zachovali?

28. jún 2024

Chcem vedieť, čo by ste robili na mojom mieste.
Mám dvoch kamarátov, volajme ich Milan a Peter (vymyslené mená). Sú to obaja moji spolužiaci zo strednej školy a stále sa stretávame. Máme +- 26. Milan má už dlhšiu dobu (skoro 2 roky) priateľku, ktorá je absolútne 10/10. Proste absolútne dream žena. Má krásnu atletickú postavu, dlhé blond vlasy, vyštudovaná programátorka, zmysel pre humor, povahovo absolútne dobrý človek. Ja aj Peter sme si ju veľmi rýchlo obľúbili a veľmi dobre vychádzame. Problém je, že Milan si absolútne neváži to, čo má. O ničom inom nerozpráva len o tom ako by chcel aby sa ostrihala a na nafarbila na tmavo a jak strašne ho to serie, že to nechce urobiť. Pár mesiacov dozadu si aj Peter našiel priateľku. Poviem úprimne nie je to fyzicky môj typ (je trošku pri sebe a má také "mužnejšie rysy") ale tiež je to veľmi zlatá baba. Ona má práve kratšie tmavé vlasy. Odkedy ju Peter priviedol tak Milan nerozpráva o ničom inom len ako "nie je fér, že tak škaredé dievča má presne to, čo by chcel". Neviem ako mám na toto reagovať. Povedal som mu, že nie je ok hovoriť o niekoho partnerke, že je "škaredá". Hnevá ma to, že si absolútne neváži svoju priateľku a mám sto chutí prísť za ňou a povedať jej to.

thereisabear
28. jún 2024

Max. by som Milanovi povedala, že ak nie je spokojný, tak s ňou nemusí byť a môže sa rozísť. A to je tak všetko.

komplikovana
28. jún 2024

Milan este nedospel a absolutne netusi o com je vztah a co je laska. Ak ste kamarati, normalne mu povedz, ze nie je vsetko o vyzore a ak neakceptuje partnerku taku aka je, tak preco s nou je?

0silvia0
28. jún 2024

keď je jeho partnerka taká kvalitná osoba okrem toho, že je krásna, sama musí prísť na to, s akým magorom chodí. Určite ju s krátkymi čiernymi vlasmi a jeho túžbou po nich oboznámil, takže nechaj, nech u nej dozrie rozhodnutie kopnúť tohoto jedinca s rozbehom do prdele.

autor
28. jún 2024

@0silvia0 Rozprával som sa o tom s ňou a hovorila, že ju to veľmi trápi, lebo jej to stále "plieska o hlavu".

larinka552
28. jún 2024

Ten Milan je pekne trapny a nevyzrety, chova sa jak decko.

0silvia0
28. jún 2024

ale to je ich vec, keď jej to plieska o hlavu, tak nech sa trápi, keď jej nevadí chodiť s nevyzretým jedincom. Hádam si neostrihá dlhé blond vlasy a nenafarbí na čierno, lebo jemu sa to tak páči. Nech si hľadá čiernovlasú, krátkovlasú a ona nech si nájde vyzretého, dospelého a normálneho.

danica2711
28. jún 2024

Milan je debil, ale do ich vzťahu sa nepleť

liz_lemon
28. jún 2024

nechapem, na co sa MIlan daval dokopy s niekym, kto mu vzhladovo nevyhovuje

rorino
28. jún 2024

Ťa priateľka určite o Tom vie,že on by chce aby sa prefarbila a ostrihala,a dobre robí,že mu nechce vyhovieť.A keď žije s takým povrchným človekom,to je jej vec.Ale ty by si mala kamarátovi prehovoriť do duše,že je povrchný buran.

duunlo
28. jún 2024

Keby si bola jeho kamaratka, tak mu das kamaratsku facku aby sa chlapec spamätal. Ale inak asi musi byt fakt uzasny kamarat, len v tomto nejak este nedospel 😅