Ahojte zienky🙂
Ako by ste reagovali, keby zistite, ze zena, “ vdaka” ktorej vas partner odkopol v polovici tehotenstva a viac sa nezaujimal o vase dieta, ma tu na MK zalozeny ucet. Napisali by ste jej nieco? Ci nemarnit slovami a karma si ich oboch najde?🤔
určite nepísať. zbytočne by si sa strápnila.
načo? a čo?
akoze naco? keby partner nechcel, tak ho od vas neodlaka.....mohla by lakat kolko by chcela...
a co jej vynadas a cakas ze potom si partner vstupi do svedomia? ja by som ho uz ani nechcela spat.....ked je schopny opustit zenu v polke tehotenstva a ani sa nazaujima o dieta...
žiadna karma neexistuje, serú na teba obaja 😀 venuj sa radšej svojmu dieťaťu, ono to viac potrebuje a ocení 😉
nič by som nerobila, ona nemôže za to, že váš vzťah nevydržal. Ona ti nič nesľubovala, ona s tebou nemala žiadne záväzky. On áno, ale buď si istá, že keby to nebola táto, tak to bude iná "kvôli" ktorej odíde. Nechcel byť s tebou a vychovávať s tebou dieťa, to je celé. Iná žena za to nemôže, ona je len dôsledok, nie príčina.
Možno by som si akurát tak dala pozor na to čo tu zverejním, lebo tak ako si našla ty ju, nájde aj ona teba...
Nie je to uplne zbytocne nic tym nedosiahnes iba to ze ex bude vediet ze Ta to odkopnutie stale zožiera.
Niesi prva ani posledna, ktoru partner opustil. Radsej by som sa sustredila na seba a svoju rodinu. A to s tou karmou je u nas "takový nešvar". Preco by si ich mala najst karma? Ved nechaj zivot plynut tak ako je, uz je to za tebou a ak niesi momentalne stastna, daj tomu cas a uvidis, ze aj ty raz stretnes svojho zivotneho partnera.
To iste, co by som robila keby som zistila ze ma ucet na gmail, facebook, instagram, cize nic.
Co si myslis ze tym dosiahnes? Mozno sa ti ulavi, ze jej nieco napises, ale strapnis samu seba, ona sa z toho vysmeje a vsetko bude ako doteraz, len ty mozno budes viac frustrovana. Tak naco je to dobre.
Jedine sa ponizis, chlap ta nechal lebo chcel nehadzala by som vinu na inu zenu, ktora za to nemoze 🙂, dala by som prednost dietatu a ex mat tazko na haku sam si vybral
Jedine tak podakovať jej, že ťa zbavila takého chrapúňa.
Moju tetu odkopol môj ujo pred 27rokmi(cez vikend sme to s rodicmi Zrovna počítali). Vtedy mala 39, čiže mlada baba. Zostala zatrpknuta a do dnešného dňa zije sama. Oni sú stastni, už majú aj vyrastene dve deti. To, čo sa ti udialo je hrozne, ale už vec nezmeníš. Ak by to nebola tato, bola by to ina. To, že sa v tom budeš vŕtať, Resp. pisat jej, tak bude uberať energiu len tebe a práve ty si budeš svoju karmu plniť negativitou. Raz už sa tak rozhodol, prijmi to a skus odpustiť. Keďže on ten pravy nebol, tak ten tvoj niekde po svete behá. Nezaslepuj sa nenávisťou, nech ho uvidis, keď pôjde okolo, aby si raz aj ty bola stastna. Ja ti to len prajem☀️🌈
@zuzanka.zuzu ja za seba mozem povedat, ze karma existuje. Uz mam vela rokov, takze karma mala cas a dosla.
A na mna, aj na inych, co poznam pripady.
@zuzanka.zuzu karma, spravodlivost, bozie mlyny- kazdy v co veri- existuje. uz som dost stara a videla som okolo seba kde co a na vsetkych doslo, aj s krasnymi "urokmi".
Nie naco... ako pises teta karma... 😁😁😁
Pokial sa s nou nechces kamaratit, tak nema zmysel jej pisat.
Nepísala by som jej, škoda času a tvojho úsilia, aj tak tým nič nevyriešiš a ešte sa aj ponížiš. Nechaj to tak.
pockaj chvilu... tak ako odisiel od teba, odide aj od nej 😉 mozno aj jej stihne urobit dieta a zazije presne to, co ty.
Kašli na to
@elizabet173 uz skoncili svoju zivotnu put? nie... karma este pribehne. nie vzdy to funguje "do roka a do dna". ja mam vo svojom okoli naopak kopec ukazok, ako sa vsetko zle ludom aj s urokmi vratilo. tiez poznam "supertatka", co od 3 malych deti a zeny modelky odisiel za ovela starsou, uz babkou. par rokov to bolo super-truper. a potom si uvedomil...uz treti rok posiela byvalej kytice a dary, cez deti ju manipuluje, prosi ju, aby sa k nemu vratila. ona uz ma ineho martnera a je stastna. on je na najlepsej ceste stat sa alkoholikom.
urcite nie, neznizila by som sa na taku uroveñ, ona ti predsa vernost neslubovala, a tvoj ex je svojpravny, dobrovolne sa kurvil
Karma je blbosť. Všetkým ľuďom na svete sa dejú aj dobré, aj zlé veci. To, že sa niekomu stane niečo zlé preto, že v minulosti niekomu ublížil, sa nedá ničím podložiť. Kopec ľudí žije príkladne, ani muche by neublížili a pritom sa im narodí napríklad postihnuté dieťa, alebo dostanú rakovinu, alebo havarujú... Iní robia zle a nič sa im nestane, žijú šťastne.
@matkahelka pre tvoje dobro ver, ze
@elizabet173 ma pravdu😉
Tvoj chlap ta opustil, nie ona. Co jej chces vypisovat? Nabuduce si vyberaj lepsie otca svojich deti.
Ahoj viem aké to musí byť pre teba bolestivé ale nepíš len seba by si trápila. Život im to vráti, možno nie hneď ale časom určite zlo sa každému vráti... Držím palčeky 🙂☘️buď šťastná myslí na svoju rodinku
Ano, urcite mate pravdu v tom, ze mojho exa nikto nenutil a keby ma charakter a srdce na spravnom mieste, tak by si s inou nezacal..(co som dnes vdacna, ze sa ukazalo, aky hajzlik v skutocnosti dokazal byt) ale zase nezda sa mi ani uplne normalne, ze si zena zacne s muzom, ktory je v dlhorocnom vztahu a ma na ceste dieta (ktore bolo planovane).. u mna keby je ten chlap aj Bradley Cooper, tak by nepochodil… keby ma doma partnerku a dieta (hoci len na ceste-o to este viac), pre mna je rodina proste posvätna🤷♀️
Presne ako píšeš, ta žena ti vernosť nesľubovala. Hov**** bol tvoj partner. Otázne je, ako dlho si s ním bola, ako dlho si mohla jeho charakter preverovať. Dieťa ste plánovali spolu? Partnera si si vybrala ty, to že si neprišla na to, že je chrapúň, to je problém. Takže problém nie je ona, ona bola slobodná, tvoj partner má záväzky. Nikdy nevieš čo taký chlap nakeca milenke, aký je nešťastný, akú stíhačku má doma, alebo že sa rozvádza. Neviem prečo všetky ženy majú potrebu zhadzovať vinu na milenku, treba vyprášiť partnera. Milenka je slobodná žena, partner má vedieť kde má nechať gule.
Nie. Nepisala by som. Ako co a naco?