Aké sú najväčšie 🚩 u mužov a žien?

3. júl 2024

Ahojte, zaujímal by ma váš názor, taký malý prieskum.
Aké sú najväčšie 🚩 u ľudí alebo konkrétne chlapov/žien? Kde už by bola tá úplná hranica, že s týmto človekom nechcem mať nič spoločné?

Vďaka za odpoveď, všetky si prečítam 🙂

personality
3. júl 2024

Viem ich vymenovať, ale viaceré som prehliadala aj keď som o nich vedela, bola som zaslepena. Niekedy sa to da "pochopiť"/prijať az časom.

janai1
3. júl 2024

Závislosti - alkohol, drogy, gambling

viestta
3. júl 2024

neprestrihnuty pupocnik

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. júl 2024

@personality nejaké príklady tých, ktoré človek môže aj naschvál prehliadnuť?

autor
3. júl 2024

@viestta súhlasím 😂

pe_mi
3. júl 2024

Závislý človek, od čohokoľvek, žiarlivec, taký ktorému všetko a všetci vadia, narcis, agresor a lakomec

patus_2
3. júl 2024

Za mňa najväčšie 🚩 je vysoký počet sexuálnych partnerov, zlá komunikácia vo vzťahu, nerovnosť vo vzťahu, násilie, závislosť a v neposlednom rade to, ak niekto povie, že varenie, upratovanie, žehlenie atď sú ženské práce, ktoré robiť nebude.

personality
3. júl 2024

Klamstvá, zahmlievanie, pretáčanie reality, sam o sebe povie niečo napríklad ten "môj" mi povedal ze ma sklony tendencie manipulovať, čo to znamená som pochopila az časom, v čase keď to hovoril, brala som to nevinne ešte. A milión ďalšieho.

kvetka404
3. júl 2024

Za mňa je obrovský 🚩 skutočnosť, keď človek nemá "gule" priznať sám sebe a človeku, ktorému tvrdí, že ho miluje to, že tento vzťah nikam nevedie a ani viesť nebude. Napriek tomu v tom vzťahu zostáva z pohodlnosti a strachu, že ostane sám. Toľko zbytočne stratených rokov života...

hankab
3. júl 2024

Zgrlos (kupi si len 1 kopcek zmrzliny aj ked by zjedol 5, zazracne si zabuda penazenku), nikdy nema peniaze a vyhovorky “to len teraz je taka situacia”, otaca sa za kazdou suknou, je nonstop na telefone, mamicka je najdolezitejsia osoba na svete, kazdy vikend na zatahu ale vzdy si da “len 3 piva” a zbieraju ho zo zeme, ziarli ked spomenies, ze si sa bavila s kolegom v praci, “sem tam” si zahuli, odpise/zavola iba ked sa nudi, lebo ma vzdy nieco dolezitejsie, namiesto byvania meni auta a telefony, ma problem vydrzat v praci a problem je vzdy v sefovi/kolegoch, nevie vyvrtat dieru do steny, chytit vysavac do ruky, varit (radsej bude na konzervach a donaskach)

minenkak
3. júl 2024

U mňa prve to čo vidím blond vlas,y svetlé oči,potom clovek co fajčí a chlasce a vlastne mne stačí keď človek otvorí ústa a viem či budeme v pohode alebo nie.Vadi mi ale faloš, závisť to je moooc zlé , hlúpi dobraci,tým neverím

tykat
3. júl 2024

Ja som nikdy necakala na najvacsi 🚩 ukoncila som to vzdy ked som sa citila akoby som mala kamienok v topanke, vzdy max do roka mi bolo jasne ci ano ci nie.
S muzom som krasnych 30rokov, oplatilo sa preberat a vyberat si ❤️

luccija
3. júl 2024

Lakomec, žiarlivec, dominantný až príliš..aj workoholik je ťažký oriešok,
Alkohol, drogy, túlavé boty s kamarátmi ani nespomínam

barborachors
3. júl 2024

skupanstvo, okate obzeranie zien, nepekne vyjadrovanie sa o svojej matke alebo rodine, nechcené dieta na ktoré platí alimenty, prehnaná tuzba mat deti a rodinu alebo dieťa, potreba analneho sexu, niekoľkokrát denna potreba sexu, vycitanie penazi a nedostatkov, ohováranie druhých, atd

bublinka1426
3. júl 2024

co znamena ta vlajka? ( bez posmeskov prosim) 🙂
tento znak nepouzivam.

pe_mi
3. júl 2024

@bublinka1426 stopka , akože cez to vlak nejede 😅

tykat
3. júl 2024

@bublinka1426 red flag, vystraha, blikaju kontrolky ze je nieco zle

bublinka1426
3. júl 2024

@pe_mi jaj to ja poznam inu znacku tak preto som sa cudovala. 🙂 zaspim dnes mudrejsia

bublinka1426
3. júl 2024

@tykat toto sa inac pouziva aj v anglictine? nieco v zmysle davaj bacha? akoze nejak ako metafora?
oni tak vselijako napr ''you 're barking up the wrong tree ''
tak ci to pouzivaju nieco v zmysle podobnom? ma zaujima.

maminkadeticiek
3. júl 2024

Krik vycitky nadavky majetnictvo obmedzovanie styku slobody

bublinka1426
3. júl 2024

u mna je kontrolkou to, ked zacitim MANIPULACIU a pretvarku. ....

tykat
3. júl 2024

@bublinka1426 ano "a red flag used as a warning of danger" vystraha pred nebezpecenstvom, vo vztahu red flags = varovne signaly

bublinka1426
3. júl 2024

@tykat dakujem

enmery
3. júl 2024

Ja ich mám viac. Ale úplne prvé, ak by začal v začiatkoch nášho spoznávania sa hovoriť o ex len v zlom, zvaľovať všetku vinnu len na ne-ony robili všetko zlé, on všetko správne. To isté by čakalo mňa.

mareka49
3. júl 2024

Žiaden zmysel pre humor

jumama
3. júl 2024

Ono je to velmi zaujimave prave s tymi narcismi a manipulatormi, ze oni na zaciatku robia love bombing. Teda zahrnaju cloveka opulentnymi darmi, pozornostou, spravami, od prveho stretnutia: "ty si moja spriaznena dusa od prveho okamihu", "ty si ta najkrajsia, s tebou sa chcem ozenit a mat deti" a zvacsa, ked je to clovek tuziaci po romantike, tak tomu podlahne. A pritom by mu kdesi v hlave malo zablikat, ze je to moc intenzivne a ze asi ako to vzblklo, tak sa to aj rozplynie. A pride manipulacia atd... Love bombing sa uvadza ako jeden z red flagov na rozoznanie narcisa.

mojemenonikto
3. júl 2024

U mňa je to jednoznačne vypočítavosť, sebeckosť, nedostatok zmyslu pre humor a nedostatok empatie. Vzhľad veľmi neriešim, tam je to o celkovej chémii. Na druhej strane existujú určite vzhľadové prvky, ktoré jednoznačne naznačujú, že s tou ženou by som si určite nerozumel: napríklad nechty ako malé škrabky na okná, botoxové kačacie pery, alebo silikónové kozy... 😉
A ešte nemám rád ženy, ktoré neznášajú psov 😀

autor
3. júl 2024

@mojemenonikto a ktoré psov majú radi ale boja sa ich?

autor
3. júl 2024

@tykat to som rada, veľmi prajem ❤️