Aké náznaky považujete za flirt u chlapa?

peti_2005
31. okt 2023

Dobrý večer, zaujíma ma aký máte Váš názor. Aké náznaky považujete za flirt alebo sympatie u chlapa? Považuje sa za flirt aj podpichovanie na čokoľvek? Ďakujem ☺️

peti_2005
autor
31. okt 2023

@peti_2005 ešte som zabudla napísať, že podpichovanie v zmysle napríklad na moju osobnosť aká som... (V dobrom)

10zabka
31. okt 2023

@peti_2005 myslíš flirt, keď ma niekto pochváli, že dobre vyzerám, alebo že mám dobrú povahu? Tak až taká namyslená nie som, aby som toto považovala za flirt. Sympatie a flirt sú dve rozdielne veci.

viestta
31. okt 2023

Predsa musíš vedieť, že za tým je podtext. Ci?

basska_b
31. okt 2023

Ja robim v chlapskej IT firme a tam by som ako flirt mohla brat asi vsetko 🤣 ja to beriem ako srandu

belaanabela
31. okt 2023

@peti_2005 robím v čisto mužskom kolektíve,(15r.) čiže kľud nemýlil si srandovanie,podpichovanie, muž.humor s koketovanim - ako fakt zväčša sú total mino

kluska
31. okt 2023

V prvom rade ocny kontakt, to zistis, ze sa ti pozera dlhsie do oci, tak usmevy a moze byt AJ podpichavanie alebo reci typu, ze keby bol s tebou, tak...

kluska
31. okt 2023

Tiez ked zrkadli ta, napr sa zasmejes, on sa zasmeje, zakasles, on tiez. Tiez ked si v jeho blizkosti, tak ma nohy otocene k tebe a nie inym smerom a tiez ked podides blizsie k nemu v ramci rozhovoru, tak jemu to nevadi, neodtiahne sa

slovakboy
31. okt 2023

@peti_2005 flirt považujem za lacné vnucovanie sa. Ty asi chceš vedieť kedy ma muž ozaj záujem a mysli, alebo bude to myslieť vážne. Presne poznám ten pocit. Chvalenie účesu a šiat je len lacné zvádzanie alebo skutočná pochvala bez vážnejšieho umyslu. Ak sa mne žena páčila tak, že by z toho aj niečo v budúcnosti bolo, čiže že som cítil chémiu, tak určite som na ňu často pozeral. Chcel som byť v jej blízkosti.

rebrambora
1. nov 2023

Velmi zalezi od kontextu a situacie.

buberova
1. nov 2023

Úplne súhlasím s komentárom vyššie.. tiež do seba s kolegami podpichneme ale nie je to flirt ani to nemá taký podtón..

majkakvet
1. nov 2023

Ja podpichujem kolegu vo veku mojho syna. Uz sa clovek nemoze rozpravat atd s ludmi aby to nebol flirt?

hugger
1. nov 2023

@majkakvet

A preco by nemohol byt? Je flirt povazovany za neveru?

Sorry za odbocenie od temy

kassandra25
1. nov 2023

@peti_2005 nie, nenamýslaj si. Sú ludia, ktorí majú blbych kecov ako koza bobkov

queen_mary
1. nov 2023

Podla mna chce byt len mily. To ei vela zien zamiena.

queen_mary
1. nov 2023

@slovakboy flirt a lacne vnucovanie? Tak potom nevies flirtovat 😀😀 alebo zeny, ktore sa o teba (mozno😀) snazili - alebo chceli byt len mile

slovakboy
1. nov 2023

@queen_mary asi neviem. 😀

grof_monte_christo
1. nov 2023

@slovakboy Si môj človek 🙂. Nie su mi sympatickí muži, čo flirtuju, aspoň teda ti, ktorí to majú, ako sa hovorí v krvi a flirtuju s každou zenou. Pre mňa boli signálom záujmu od muža dotyky, ked muž vyhľadával moju prítomnosť a mal nutkanie sa ma letmo, nebadane dotýkať.

slovakboy
1. nov 2023

@grof_monte_christo to s tými dotykmi mi spomínala aj manželka. Vo filme Avatar je taká scéna, kedy Avatar ide strieľať z luku keď už pokročil vo výuke a tá Avatarka stojí za ním a privonia k nemu. Ja som si to vôbec nevšimol, manželka áno.

Blízkosť s tou ktorú obdivujem som vyhľadával, ale na dotyky som nemal odvahu. Až keď som videl záujem, potom som prebral iniciatívu. Určite som to nenechal na ňu. No ten moment, že maš zelenú som potreboval. Možno mi tak ušli nejaké šance. Malo to tak asi byť. Nie som v tom ani macher, ani drevo.

Preto odporúčam ženám, treba niekedy dať najavo záujem, ak ho máte. Chlapi sú v tomto väčší srabi a viac sa boja odmietnutia ako ženy. A to nesúdim len podľa seba, čítal som, že to tak vo všeobecnosti je.

vilma7
2. nov 2023

My sa zo srandy podpichujemr ako s kolegom tak aj s kolegyňami, takže určite spolu neflirtujeme 🙂

grof_monte_christo
3. nov 2023

@slovakboy Ako sa hovorí, muž si môže začať len so ženou, ktorá si ho predtým vybrala 😃.

Mne zas možno ušli nejaké šance kvôli flirtovaniu, že som na to nereagovala, potrebovala som cítiť, že ten záujem je hlbší a to boli práve tie dotyky. Ale asi to tak malo byt 🙂